Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg még az is közrejátszott, hogy angol és ha egy angol kiugróbban teljesít, mint az átlag, máris jobban felsztárolják, mint a többi játékost.Taibi írta:Csak azért kapta meg szerintem, mert abban az évben, ha jól emlékszem a Liverpool nyert 4-5 kupát, és ezért abból a csapatból választottak egy játékost...Charlie írta: Owen azt az aranylabdát akkor nagyon de nagyon megérdemelte.
C.
De Owen nem említhető a többi aranylabdással egy szinten....
Csak azért kapta meg szerintem, mert abban az évben, ha jól emlékszem a Liverpool nyert 4-5 kupát, és ezért abból a csapatból választottak egy játékost...Charlie írta: Owen azt az aranylabdát akkor nagyon de nagyon megérdemelte.
C.
Owen azt az aranylabdát akkor nagyon de nagyon megérdemelte.Taibi írta:Szerintem Owen közelébe se ér Henry-nak.Subinho írta:sztem sem gyengébb owen anrinál. kapott már ő is aranylabdát és ha állandó kezdő lett volna a margitban sztem gólkirály lett volna...
Az aranylabda nem mérce....
Amúgy se érdemelte meg Owen azt az aranylabdát szerintem.
Szerintem Owen közelébe se ér Henry-nak.Subinho írta:sztem sem gyengébb owen anrinál. kapott már ő is aranylabdát és ha állandó kezdő lett volna a margitban sztem gólkirály lett volna...
Ezek közül remélem egyiksem fog megtörténni..Subinho írta:larsson jövőre visszavonul, maxit, meg saviolat eladjuk jó pénzért és owent meg idehozzuk henry helyett. olcsóbb, fiatalabb és van olyan jó.
Olcsóbb, fiatalabb de ezt ugye nem mondod komolyan, hogy van olyan jó!!!!!!???Subinho írta:larsson jövőre visszavonul, maxit, meg saviolat eladjuk jó pénzért és owent meg idehozzuk henry helyett. olcsóbb, fiatalabb és van olyan jó.
Már megin első a Cselzi...Subinho írta:Ja bocs,a Lyonról én is jól elfelejtkeztem...
Akkor így...
1., Chelsea
2., Liverpool
3., Milan
4., Barca
5., Juventus
6., Sao Paolo
7., Lyon
8., Santos
9., Bayern
10., Manchester