Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bocs, de sztem nincs igazad. Azért van csak 2 angol válogatott külföldön, mert a Premier League színvonalas és erős bajnokság. És sztem egy Gerrard vagy pont Joe Cole bármelyik bajnokságban tudna játszani.Mr. Master írta:Ráadásul miért van összesen két angol válogatott játékos külföldön a 23 közül? Épp azért, mert a játék nekik sehol máshol nem fekszik.. Nm hinném, h nekünk pont Jo Cole kell. Nm vagyunk mi real madrid
G-Jay írta:Szerintem a Chelsea nincs benne! Ugyan Abramovich nagyon gazdag, de attol még a club asszem veszteséges, de nemtom pontosan!
Sztem sem kéne Forlán de hogy emiatt kiábrándulnék bárkiből is hát azért az túlzás azért rngeteget köszönhet minden egyes Barca drukker a mostani klubvezetésnek azért NEKIK köszönhető hogy ott áll a csapat ahol.Larssont csak úgy lehetne igazán pótólni ha mondjuk a klónját leigazolnánk vagy még talán úgy sem mert azért lássuk be jobban fog hiányozni mint ahogy azt gondoltuk volna és ahogy a klubbvezetés is gondolta volna mert ha mondjuk előbb lépnek év elején vagy tavaly akkor talán de hát akkor még ki gondolta volna hogy ilyen fontos láncszem lesz sztem senki.Ha meg mégis leigazolnánk Forlánt remélem hogy rácávol a sok ellenzőre(köztük rám is)grecki írta:Én komolyan mondom teljesen kiábrándulok Txikiből, ha azt a fatökű Forlant le meri igazolni...
Csatlakozom!sub_bass írta:végre vki megmondta!!! köszivisca el barca írta:legyenszives vki magyarázza meg nekem mi a >kukiért< kuzdunk a forlanert. ha ingyen lenne megerteném. de ennyi pénzért sztem minimum 15 jobb jatekost tudnank venni. minimum.
végre vki megmondta!!! köszivisca el barca írta:legyenszives vki magyarázza meg nekem mi a >kukiért< kuzdunk a forlanert. ha ingyen lenne megerteném. de ennyi pénzért sztem minimum 15 jobb jatekost tudnank venni. minimum.
Álmodik a nyomor...sub_bass írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=114590
Ez szörnyű lenne!!! Mindannyian oda???
Valahogy így van. Ha jól tudom, évente kb 100 millát dobnak ki, mert pl. a játékosok fizetése meg a klub bevétele nem igazán mutat olyan egyensúlyt, hogy termelnék a lóvét. Abramovich pénze, ő tudja...G-Jay írta:Szerintem a Chelsea nincs benne! Ugyan Abramovich nagyon gazdag, de attol még a club asszem veszteséges, de nemtom pontosan!
Forlannál, Torresnél nem lenne nehezebb megszerezni, csak elég kerek összeget kell érte ajánlani.Lujo írta:Luqueval van egy kis gond. Anglia harmadik leggazdagabb klubában játszik, szal nem biztos, hogy olyan egyszerű lenne megszerezni, mint ahogy gondoljuk.
Luqueval van egy kis gond. Anglia harmadik leggazdagabb klubában játszik, szal nem biztos, hogy olyan egyszerű lenne megszerezni, mint ahogy gondoljuk.noname írta:Én maradok Luquenál vagy Gudjohnsennél!windu írta:szerintem nem sokba mer van az az angol pénzes vmi szal 10 mijja körülBoixos írta:tényleg, crespo sem lenne rossz. pláne, ha azt a formáját hozza, mint két éve a majlandban. ő mennyibe fájna?
és jobb lenne mint a milanba
a nóókámpba átszellemülnek az emberek ; )![]()
Én maradok Luquenál vagy Gudjohnsennél!windu írta:szerintem nem sokba mer van az az angol pénzes vmi szal 10 mijja körülBoixos írta:tényleg, crespo sem lenne rossz. pláne, ha azt a formáját hozza, mint két éve a majlandban. ő mennyibe fájna?
és jobb lenne mint a milanba
a nóókámpba átszellemülnek az emberek ; )