Üzenetek mindenkinek
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Köszi srácok nagyon jó arcok vagytok!
így megkésve is,csütörtökről péntek felé haladva éjfél fele is olvasgatva is nagyon jól esik és nagyon köszönöm!!
és terészetesen éljen a többi Zsolt is!!
meg ti is sokáig éljetek!
meg mindenki!

így megkésve is,csütörtökről péntek felé haladva éjfél fele is olvasgatva is nagyon jól esik és nagyon köszönöm!!
és terészetesen éljen a többi Zsolt is!!

meg ti is sokáig éljetek!

meg mindenki!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Te engem ne oktass ki, hogy milyen Barça drukker vagyok!!!BaRcADINHO10 írta: azt hogy önző, hát ne haragudj de az tényleg túlzás.majdnem minden meccsen ő ad gólpaszt.és ezért leszerepel nálad mert a szabadokat ő rugta???hát nem tom komolyan.nem egy meccset döntöt el DINHO (pl a rejál-BARCA).sztem DECO is ugyanígy lötte volna.ennek így kelett lennie, most mindegy sztem ki lövi a szabadot.DINHO mentette meg a csapatot annak idején és leszerepel nálad.........hát ezt tőled nagy BARCA drukkertől azért nem vártam!!!!BOCSI,de ezt le kelett írnom!
"önző disznó" úristen:(:(:(

Még valami! Nem mindegy, hogy valaki kárára, vagy előnyére van a csapatnak! Amikor Ronaldinhoval a semmiből jött fel a Barça, akkor nem minden szögből Ronie lött... Most - a számára - legrosszabb szögekből is lőtt....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Charlie
- Öreg Harcos
Patrick Kluivert!
Kérdésedre válaszolva,hogy miért is tiltottuk ki Barcafan14-et?A válaszom az hogy nem viselkedett a fórumhoz méltóan.Mint ahogy Te sem,bár ez nem megleő mert a 2személy egy és ugyanaz.
Szóval,nyugi.
C.
Kérdésedre válaszolva,hogy miért is tiltottuk ki Barcafan14-et?A válaszom az hogy nem viselkedett a fórumhoz méltóan.Mint ahogy Te sem,bár ez nem megleő mert a 2személy egy és ugyanaz.
Szóval,nyugi.
C.
- Fernando
- Llegenda del Barça
A legjobb! De azért VB-t nyerni a legesLEGJOBB!kralo írta:és gondoljatok bele nou campban játszani Barca címeres mezben! az milyen jó lehet![]()

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
és gondoljatok bele nou campban játszani Barca címeres mezben! az milyen jó lehet

- Fernando
- Llegenda del Barça
Gart neked is. Jah és VB-t nyerni?antiimperialista írta:Mi egyszer másodikak lettünk és én kaptam a legtechnikásabb játékos címet. Én már annak is nagyon örültem.
BL-t nyerni? Asszem azt el sem lehet képzelni... Kár, hogy nincs esélyem átélni...

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Boldog szülinapot Chris
-
- Director del Fútbol
Mi egyszer másodikak lettünk és én kaptam a legtechnikásabb játékos címet. Én már annak is nagyon örültem.
BL-t nyerni? Asszem azt el sem lehet képzelni... Kár, hogy nincs esélyem átélni...
-
- Director del Fútbol
Gratulálok a csapatodnak!
-
- Llegenda del Barça
képzeljétek!
van egy kispályás csapat(om) és télen szoktak focitornákat rendezni Domaszéken (Szeged mellett). eddig csak a futottak még kategóriába tartoztunk, de a múlt vasárnap képzeljétek: MEGNYERTÜK A KUPÁT!!!
tök jó érzés volt, a döntőben 2X álltunk fel vesztes helyzetből és a végén büntetőkkel győztünk.
1. Vito
2. Nagy Kft.
3. Tóth Vendéglő
itt a Cup:

van egy kispályás csapat(om) és télen szoktak focitornákat rendezni Domaszéken (Szeged mellett). eddig csak a futottak még kategóriába tartoztunk, de a múlt vasárnap képzeljétek: MEGNYERTÜK A KUPÁT!!!
tök jó érzés volt, a döntőben 2X álltunk fel vesztes helyzetből és a végén büntetőkkel győztünk.

1. Vito
2. Nagy Kft.
3. Tóth Vendéglő
itt a Cup: