Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.10. 21:04:50

harcilepke!

Felfogásod elég gyér:

A lényeg:

itt mindenki szerint nem Barca szintű,és mindenki a kispadra gondolja:
DE,ha jól teljesít akkor nem kell szidni,főleg nem ocsmányúl,ezt kellene eljutattni az agyad azon részébe,ami képes felfogni :wink:
Sőt ocsmány hangnemben egyszer sem kellene egy BARCás spílert sem szidni....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
gojo
Barça B

2007.10.10. 20:47:38

nohát régen írtam már de ezt most nem lehet kihagyni...

szerintem nagyon kár amellett kardoskodni, hogy "számra nem veszem a nevét" jó focista e vagy nem. nyílván nem lehet azt mondani, hogy nem való focistának ha valahogy eljutott oda, hogy a világ egyik legjobb csapatában játszik. ezt be kell látni. de azt is, hogy annál azért sokkal rosszabb, hogy ebben a csapatban játszon...

hogy egy korábbi hozzászóló megjegyzésével éljek: "Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik!"

persze, értem, hogy néhányan nem szeretik ha egy barcásról így ír valaki. de azért vegyétek azt is figyelembe, hogy aki azt írja, hogy kaki játékos, az is barca drukker! pont azért írja amit ír! nem csak az a barca a drukker aki mindent elnéz minden barca játékosnak! ahány szurkoló annyi magatartás.

én úgy vagyok vele, mint harcilepke, ha felé megy a labda, már szorul össze a gyomrom. nyílván nem arról van szó, hogy ugyanabban a vendéglőben ettünk a meccs előtt...azért valamit csak tett már ez a gyerek, hogy elérte, hogy ezt érezzük néhányan? szerintem félelmetesen kilóg a csapatból. leírnám, hogy falábú de nem akarok megbántani másokat. ( :D )

a videók:
oké, figyelembe kell venni azt is, hogy ezeket lehet azért csinálják vele, mert kissé nacionalista, és sok spanyolban ez ellenérzéseket kelt, meg lehet az újságok is azért húzza le állandóan, mert pl most is 1 est kapott hétvégén, de a tények attól még tények maradnak. ez a gyerek nem ide való. nekem ne mondja senki, hogy nem lehetne találni valakit aki jobb nála és ugyanúgy bevállalna egy barca kispadot! az meg még jó, hogy szívét lelkét kiteszi! hát basszus profi focista! gyerekek ez nem magyarország!!! itt mindenkinek ki kell tennie a szívét lelkét! nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, hogy sumákoljanak egy meccsen...van persze ilyenre is példa...nem is kell messzire mennünk ugye...

szóval oleg...akkor se írom le...szal olyan, mint akhilleusz sarka. idén nem sok helyen vagyunk sebezhetőek, az egyik mindenképpen ő. nem véletlen, hogy rá is játszanak erre más csapatok. ez van. ezen nincs mit szépíteni.
Blest
Jugador d'estrella

2007.10.10. 20:42:49

[quote="barcelinho_5"][/quote]

én egyetértek veled 8)
barcelinho_5
Jugador d'estrella

2007.10.10. 20:16:54

én sem igazán kedvelem Oleguert és sajnos hiba volt az hogy Belletti helyére nem érkezett új játékos...és amitől féltem az valóság lett...a sérült Zambrotta helyén a mi drága Olink játszik..
és...nem egy klasszis védő...ezt el kell ismerni...az előszezonban Riijkaard sokat játszatta...én nem gondolom hogy Riijkaard vak lenne, de a tét nélküli meccseken neki is kellett a lehetőség hogy tanulhasson, és javítsa a hibáit...ezt a lehetőséget megérdemelte most pedig hogy védőhiány van..azért csak jól jön a csapatunkba nem gondoljátok?egy egészséges védő..aki 2 poszton bevethető. a szívét-lelkét adja a barcáért...és azért azt se tagadjuk hogy bármilyen bénán játszik néha...sok csapat elfogadna egy olyan játékost aki él és hal a csapatért...

most gondolom sok indulatot szítottam sokakban, valaki biztos egyet ért...de csak ebbe gondoljatok bele egy picit amit írtam:) ha pár ember elgondolkozik akkor már jó:)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.10. 20:07:56

Danka00792 írta:
Zozzy 5 írta:Max. az olyanok csinálják ezt, akik utálják és nagyítóval járnak, utánna meg jönnek "falábúzni" a fórumra.
Nem.. ök nem járnak Nagyitoval.. mivel nem veszik észre hogy tud játszani jol is. Bár ahhoz nem lenne elég egy csillagászati teleszkop sem :cry:
Aki nem elfogult egyik irányba se vele szemben, az látja, ha rosszul játszik, de ahhoz sem kell neki nagyító, hogy alkalom adtán meg is dícsérje.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.10. 20:04:16

Zozzy 5 írta:Max. az olyanok csinálják ezt, akik utálják és nagyítóval járnak, utánna meg jönnek "falábúzni" a fórumra.
Nem.. ök nem járnak Nagyitoval.. mivel nem veszik észre hogy tud játszani jol is. Bár ahhoz nem lenne elég egy csillagászati teleszkop sem :cry:
noname
Llegenda del Barça

2007.10.10. 19:54:25

harcilepke írta:jó játékos ő csak rengetegen fikázzák és rengetegen??? védik és mink ezze jól elvagyunk:)

de legalább nem unatkozom, és magamat egyre jobban meggyőzöm hogy nem barca szintű játékos...
A védés csak annyiból áll h nem érdemli meg most h szidják, mert most jól játszik, tartogassátok a "szép" szavakat majd akkorra amikor meg is érdemli. :wink:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.10. 19:24:01

harcilepke írta:jó játékos ő csak rengetegen fikázzák és rengetegen??? védik és mink ezze jól elvagyunk:)

de legalább nem unatkozom, és magamat egyre jobban meggyőzöm hogy nem barca szintű játékos...
Vidiket nem ne linkelj, láttam az összeset, és tisztában is vagyok mindenki képességeivel, Oleguerével is :wink:
De úgylátom, hogy Te sem akarod megérteni, hogy mi nekem/nekünk a problémánk a gondolataitokkal és hszeitekkel, úgyhogy nem fecsérlem tovább a szót.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.10. 19:17:05

hát ha neked jo hogy ennyiböl állnak a hsz-edid: falábu, nem barca szintü playa.. akkor tedd......

De sztem az ilyeneket inkább magadban kéne mondogatni mer kezd uncsi lenni hogy ez a falábu meg nem barca szintü playa stb stb...

egyébként nem hiheted hogy mi is el vagyunk a játékával ragadtatva.... nekemse tetszik hogy eladja a ladtád.. hogy lassu... de ha jol játszik észreveszem.. és eddig nem játszott rosszul... volt pár hibája de nem játszott rosszul az elmult 4-5 meccsen....
harcilepke
Jugador del Barça

2007.10.10. 19:05:38

jó játékos ő csak rengetegen fikázzák és rengetegen??? védik és mink ezze jól elvagyunk:)

Csak a Barca
harcilepke
Jugador del Barça

2007.10.10. 19:03:32

majd beirtam a 23ast is, már a nevét:

Oleguer
- Kerestem van e pozitív video róla, van riport, van egy gólja és van a zaragóza elleni csele, és a madrid elleni teljesítménye naon pozitívana többit nem éreztem pozitív hangvitelű videonak

szerintem pediglen béna

http://youtube.com/watch?v=_k0bPgMli1Q
http://youtube.com/watch?v=KOfs1FItVWg
http://youtube.com/watch?v=7loi8tAzj5w
http://youtube.com/watch?v=uBy62DqiqcA& ... ed&search=
http://youtube.com/watch?v=tI2jYOUcmHI& ... ed&search=
http://youtube.com/watch?v=TxzzuLZnJ-Y& ... ed&search=
http://youtube.com/watch?v=YmyZNTrM_VA& ... ed&search= - ez pozitiv tutira
http://youtube.com/watch?v=qfKixv6Sk88& ... ed&search= - a zaragoza elleni csel - pozitív
Csak a Barca
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.10. 18:28:30

Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.10.10. 18:24:48

Zozzy 5 írta:
harcilepke írta:Csak gonoszságból...
De milyen érdekes hogy 2 perc alatt megtaláltam a youtubeon

Mindenkinek ajánlom aki szereti: Olehurt

http://www.youtube.com/watch?v=_k0bPgMl ... 20de%20Oro
Azért ez tényleg szemétség most ide összeszedték élete összes hibáját?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.10. 17:53:14

harcilepke írta:Csak gonoszságból...

Pont az ilyen szemétkedések nem kellenének most (máskor sem feltétlen, és mivel ilyen vidit bármelyik védőről lehet csinálni), amikor mondhatjuk, hogy jól teljesít. Legalábbis nincsenek olyan hibái, amikért ez járna ki neki. Max. az olyanok csinálják ezt, akik utálják és nagyítóval járnak, utánna meg jönnek "falábúzni" a fórumra. De nem baj, ha nektek ez a vesszőparipátok és jól esik, akkor csináljátok, nem izgat.
harcilepke
Jugador del Barça

2007.10.10. 17:45:15

Csak gonoszságból...

Csak a Barca
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.10. 17:33:12

harcilepke: a szívemből szóltál.
Kép
harcilepke
Jugador del Barça

2007.10.10. 17:31:06

azt hiszem kezdem bánni hogy csúnya, helyenként obszcén szavakat és gondolatokat jelenítek meg a Barca 23as mezszámú játékosával kapcsolatban. Ezentúl megválogatom a szavaimat.

Hiszen Ő nem lassú, csak mindig világbajnok sprinterből nevelt futbalistákat kellene megfognia.

Nem ad el labdákat, csak mindig az ő passzainál helyezkedik megfelelően az ellen pár játékosa.

Nem szokta elrontani a lestaktikát, csak megsajnálta Kanoutét, mer annyira nagy szive van.

Nem kapunk a hibáiból gólokat, csak véletlenül szerepel az esetek 90%-ában a visszajátszásokon.

Lehet szeretni, lehet nem szeretni. Lehet randa, lehet kevésbé randa módon ezt kinyílvánítani. Ki tilthatja meg hogy elfogult légy avagy sem egy játékossal. Ha bunkó vagyok avagy mégsem, az is az én dolgom. De kérdés: valóban azon a szinten műveli a futballt, ahogy ez a világ egyik legjobb futballcsapatában elvárják.

Valóban számít mit gondolunk róla? Úgyse min döntünk, csak szórakozunk egymással a fórumon.

Ja: utószó: sztem akkoris béna
Csak a Barca
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.10. 17:07:51

varga tamás írta:Mikor a Vágó műsorban érettségizett embertől megkérdezték, hogy melyik vers alcíme "A magyar nép zivataros századaiból", és az illető köpni-nyelni nem tudott
Ez nem ide tartozik... de ejha.. ezt egy magyar ember ne tudja... szégyen.. kb akkora mint amikor (huu már nem is tudom a nevét ) vmelyik énekesnö nem tudta elénekelni a himnuszt.....(király linda? vagy vmi ilyesmi mind1.. a himnuszt tom az a lényeg :D )
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.10. 17:04:59

red: szerintem Olinak nincsenek meg a szellemi képességei - futball szempontjából -, hogy egy közepes labdarúgó legyen. Márpedig a képességei nem ütik meg még az átlagos szintet sem. Védő nem csinált annyi hülyeséget ennyi idő alatt, mint Oleguer.
Már egyszer leírtam, most megismétlem: diploma nem = szellemi felkészültséggel. Nálunk is sokan rendelkeznek vele, de gondolkodni, választékosan megszólalni nem tudnak, de még a legalapvetőbb ismeretekkel sem rendelkeznek. Mikor a Vágó műsorban érettségizett embertől megkérdezték, hogy melyik vers alcíme "A magyar nép zivataros századaiból", és az illető köpni-nyelni nem tudott - akkor nincs miről beszélni. Na, kb. így van ez Olival is.
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.10. 16:58:20

Matee :P írta:pedig sajna igaza van ugyhogy felesleges szépíteni rajta

lehet hogy igaza van.... de mondjuk ha elém áll vki és aszongya hogy én egy "Balfax vok" lehet hogy igaz.. de szebben is ki lehet fejezni pl: te egy bénaság vagy (ezse szép de szebb :lol: ) remélem érzed a külömbséget
Matee :P
Jugador del Barça

2007.10.10. 16:41:48

pedig sajna igaza van ugyhogy felesleges szépíteni rajta
"I'm a movement by myself.
But I'm a force when we're together.
Mami I'm good all by myself.
But baby you, you make me better..."
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.10. 16:03:03

OvaMind írta: egy barca szintű csapat nem engedheti meg magának h puszta respektből egy falábú védőt tegyen a kezdőbe.
Nem kellene azért Falábunak nevezni. Bármennyire nem csiped. Meg lehet a szavakat is válogatni. Most mennyivel szebben hangzana az hogy: "nem engedheti meg magának h puszta respektből egy nem barca szintü/nem a legjobb/szerény képességü (vagy mittudom én de nem kéne lefalábuzni egy BARCA playa-t se) védőt tegyen a kezdőbe."
OvaMind
Jugador d'estrella

2007.10.10. 15:26:40

A tavalyi idényünk Oleguer és Gio( akit egyébként nagyra tartok) szerencsétlenkedésein ment el, meg hogy nem volt egy szűrőemberünk mint most Yaya Touré, akit Márquez és Iniesta is jól tud helyesttesíteni (utóbbi a 7végén kiderült). Az egész csapat szinte tökéletes, Puyol a világ egyik legjobb kh-ja, Abidal nagyon stabil, fegyelmezett védő, Zambrottát sem kell bemutatni, Milito pedig szintén egész jó. Ha már ekkora a választék, még a sérülésekkel együtt sem értem miért szorítja ki a csapatból Thuramot Oleguer. Lehet h Thuram öreg, de minden szempontból jobb a katalánnál, aki
lehet h szellemi vezér, ettől függetlenül egy barca szintű csapat nem engedheti meg magának h puszta respektből egy falábú védőt tegyen a kezdőbe.
roonie
Jugador d'estrella

2007.10.10. 06:08:54

Ez így nagyon is igaz, persze egy védőnek is van tehetsége, ráadásul vannak erényeik amikből Oleguerben nem nagyon van, mint gyorsaság, magasság, jó testfelépítés. Szerintem ő is érzi, hogy kilóg a csapatból, ezért számára nagyon fontos hogy egy-egy jó megmozdulása van, vagy éppen rossz, ettől függhet a formája nagyban. Ha éppen rossz az a megmozdulás, akkor egyből bizonytalan lesz és érzi hogy mindenki a fejét fogja, csak nem mondja neki, meg nem mutatja ki senki.Ha éppen jó akkor meg felbátorodik, hogy "na végre most nem lehet panasz rám" és ettől magabiztosabb, határozottabb lesz, ami egy védőnél az egyik legfontosabb tulajdonság szerintem. Futni ekkor sem tud, de jobban odateszi magát és magabiztosabban passzol/játszik.

Bár az is lehet, hogy ez ezen a szinten már egyáltalán nem így megy, de ezt nem sokan tudhatják...
Lezárt