Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Aki nem elfogult egyik irányba se vele szemben, az látja, ha rosszul játszik, de ahhoz sem kell neki nagyító, hogy alkalom adtán meg is dícsérje.Danka00792 írta:Nem.. ök nem járnak Nagyitoval.. mivel nem veszik észre hogy tud játszani jol is. Bár ahhoz nem lenne elég egy csillagászati teleszkop semZozzy 5 írta:Max. az olyanok csinálják ezt, akik utálják és nagyítóval járnak, utánna meg jönnek "falábúzni" a fórumra.
Nem.. ök nem járnak Nagyitoval.. mivel nem veszik észre hogy tud játszani jol is. Bár ahhoz nem lenne elég egy csillagászati teleszkop semZozzy 5 írta:Max. az olyanok csinálják ezt, akik utálják és nagyítóval járnak, utánna meg jönnek "falábúzni" a fórumra.
A védés csak annyiból áll h nem érdemli meg most h szidják, mert most jól játszik, tartogassátok a "szép" szavakat majd akkorra amikor meg is érdemli.harcilepke írta:jó játékos ő csak rengetegen fikázzák és rengetegen??? védik és mink ezze jól elvagyunk:)
de legalább nem unatkozom, és magamat egyre jobban meggyőzöm hogy nem barca szintű játékos...
Vidiket nem ne linkelj, láttam az összeset, és tisztában is vagyok mindenki képességeivel, Oleguerével isharcilepke írta:jó játékos ő csak rengetegen fikázzák és rengetegen??? védik és mink ezze jól elvagyunk:)
de legalább nem unatkozom, és magamat egyre jobban meggyőzöm hogy nem barca szintű játékos...
Azért ez tényleg szemétség most ide összeszedték élete összes hibáját?Zozzy 5 írta:harcilepke írta:Csak gonoszságból...
De milyen érdekes hogy 2 perc alatt megtaláltam a youtubeon
Mindenkinek ajánlom aki szereti: Olehurt
http://www.youtube.com/watch?v=_k0bPgMl ... 20de%20Oro
Pont az ilyen szemétkedések nem kellenének most (máskor sem feltétlen, és mivel ilyen vidit bármelyik védőről lehet csinálni), amikor mondhatjuk, hogy jól teljesít. Legalábbis nincsenek olyan hibái, amikért ez járna ki neki. Max. az olyanok csinálják ezt, akik utálják és nagyítóval járnak, utánna meg jönnek "falábúzni" a fórumra. De nem baj, ha nektek ez a vesszőparipátok és jól esik, akkor csináljátok, nem izgat.harcilepke írta:Csak gonoszságból...
De milyen érdekes hogy 2 perc alatt megtaláltam a youtubeon
Mindenkinek ajánlom aki szereti: Olehurt
http://www.youtube.com/watch?v=_k0bPgMl ... 20de%20Oro
Ez nem ide tartozik... de ejha.. ezt egy magyar ember ne tudja... szégyen.. kb akkora mint amikor (huu már nem is tudom a nevét ) vmelyik énekesnö nem tudta elénekelni a himnuszt.....(király linda? vagy vmi ilyesmi mind1.. a himnuszt tom az a lényegvarga tamás írta:Mikor a Vágó műsorban érettségizett embertől megkérdezték, hogy melyik vers alcíme "A magyar nép zivataros századaiból", és az illető köpni-nyelni nem tudott
Matee :P írta:pedig sajna igaza van ugyhogy felesleges szépíteni rajta
Nem kellene azért Falábunak nevezni. Bármennyire nem csiped. Meg lehet a szavakat is válogatni. Most mennyivel szebben hangzana az hogy: "nem engedheti meg magának h puszta respektből egy nem barca szintü/nem a legjobb/szerény képességü (vagy mittudom én de nem kéne lefalábuzni egy BARCA playa-t se) védőt tegyen a kezdőbe."OvaMind írta: egy barca szintű csapat nem engedheti meg magának h puszta respektből egy falábú védőt tegyen a kezdőbe.