Frank Rijkaard #2
Akár elég is lehet Pep.
Abban igazatok van, hogy nagy a baj, azonban az eléggé pozitívan hat a játékosora, hogy jövőre tiszta lappal lehet indulni, felfrissül a keret, új edző érkezik. Ez nekik is újdonság lesz, remélem sokkal jobban pörögnek majd. Ráadásul két éve szpat mindket a Madrid. Nem csak összességében, de még a Klasszikusokon is.
Én bízok benne, hogy jövőre feltámadunk. Legalábbis ezzel nyugtatom magamat.
Abban igazatok van, hogy nagy a baj, azonban az eléggé pozitívan hat a játékosora, hogy jövőre tiszta lappal lehet indulni, felfrissül a keret, új edző érkezik. Ez nekik is újdonság lesz, remélem sokkal jobban pörögnek majd. Ráadásul két éve szpat mindket a Madrid. Nem csak összességében, de még a Klasszikusokon is.
Én bízok benne, hogy jövőre feltámadunk. Legalábbis ezzel nyugtatom magamat.
- csabimo
- Capitá del Barça
Válaszolok a kérdésedre szerintem ide most nem 1 guardi kellett volna hanem igenis 1 keménykezü mourinho hatalmas edzöi tapasztalattal...Pont az kellett volna h ne legyen ilyen szoros kötelék az edzö és a vezetöség között... Én azt irtam h elöször inkább josenak adtam volna 1 évet, ha nincs eredmény akkor még lehet guardiolázni, de forditva nem mert biztos h jose nem marad munka nélkül...és akkor megint mehetünk edzö után...De nem szaladok ennire elöre remélem jövöre radikális változások lesznek...Zozzy 5 írta:Már én is csak sajnálom szerencsétlent.
Azt hitte, hogy ez jó lesz így és még tud vmit hozzátenni. Csak segíteni akart, most mégis így fog elmenni. Kár érte.
A játékosok vele együtt morális válságban vannak. Ez már nem nemakarás. Sokkal mélyebb dolgok. Legbelül réges rég elvesztették a hitüket.
És akkor még csatlakoznék pár emberhez, akik feltették a kérdést: a tegnapiak után elég lesz ide Guardiola?
-
- Llegenda del Barça
Már én is csak sajnálom szerencsétlent.
Azt hitte, hogy ez jó lesz így és még tud vmit hozzátenni. Csak segíteni akart, most mégis így fog elmenni. Kár érte.
A játékosok vele együtt morális válságban vannak. Ez már nem nemakarás. Sokkal mélyebb dolgok. Legbelül réges rég elvesztették a hitüket.
És akkor még csatlakoznék pár emberhez, akik feltették a kérdést: a tegnapiak után elég lesz ide Guardiola?
Én ismerek egy munaknélküli edzőt,Marcello Lippi-t. Szerintem Őt kellett volna megnyerni. Nem is lett vna nehéz. Tett rá utalást többszőr, hogy szívesen lenne edző sp.-ban. Amit még mondott, hogy oda menne, ahol van tengerpart, mert szereti a tengert.
Érdemes lett volna szerintem átgondolni.
Érdemes lett volna szerintem átgondolni.
Guardiola írta:Egyetertek (reszben), teljesen ujja kell epiteni a csapatot ez mar nem kerdes, Guardiola borzaszto nehez helyzetben lesz fokent hogy egybol szerintem nem fognak jonni a sikerek de elvaras az lesz. Remelem Laportaek nem csak egy atmeneti idoszakra akarjak a kispadon latni, hanem engedik befejezni amit elkezd persze ha jo iranyban haladunk.ozsimiki írta: Teljesen új csapat a legritkábban szerepel jól,rögtön a legelejétől,ehhez hozzájön,h az edzőnk se lesz ilyen tért (sem) tapasztalt!
De bízok benne,de szntem ami most épülni fog,az 2-3 év múlva teljesedik be. De már rosszabbat is átéltünk,kibírjuk! FORZA!
Nem lehet eldonteni hogy jol dontottek-e az edzokerdesben, viszont ebben a helyzetben barmelyik masik edzo is lutri volna hacsak nem ismernek egy szabadon koszalo Fergussont. En bizok Guardiolaban pokolian nehez szituacionak tunik de szerintem meg fogja oldani.
-
- Director del Fútbol
Miért is gondolt volna a lemondásra? Nagyon nem jellemző rá. Csak tudnám miért ilyen hónapok óta, régen távoznia kellett volna.
Egy ekkora sportember, mint Ő, megtanulta a focival töltött 30 éve alatt, hogy a vereség után mi a teendő. Ezt a holland válogatott élén meg is mutatta, pedig ott egy bronzérem után távozott.
Ehhez képest itt 2 éve süketel és félrebeszél, a kudarcok meg már rogyasztják a padlást. Valamiről mi nem tudunk a háttérben kollégák, vagy nem engedik el, vagy másról van szó, de ez így nem stimmel.
Egy ekkora sportember, mint Ő, megtanulta a focival töltött 30 éve alatt, hogy a vereség után mi a teendő. Ezt a holland válogatott élén meg is mutatta, pedig ott egy bronzérem után távozott.
Ehhez képest itt 2 éve süketel és félrebeszél, a kudarcok meg már rogyasztják a padlást. Valamiről mi nem tudunk a háttérben kollégák, vagy nem engedik el, vagy másról van szó, de ez így nem stimmel.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Egyetertek (reszben), teljesen ujja kell epiteni a csapatot ez mar nem kerdes, Guardiola borzaszto nehez helyzetben lesz fokent hogy egybol szerintem nem fognak jonni a sikerek de elvaras az lesz. Remelem Laportaek nem csak egy atmeneti idoszakra akarjak a kispadon latni, hanem engedik befejezni amit elkezd persze ha jo iranyban haladunk.ozsimiki írta: Teljesen új csapat a legritkábban szerepel jól,rögtön a legelejétől,ehhez hozzájön,h az edzőnk se lesz ilyen tért (sem) tapasztalt!
De bízok benne,de szntem ami most épülni fog,az 2-3 év múlva teljesedik be. De már rosszabbat is átéltünk,kibírjuk! FORZA!
Nem lehet eldonteni hogy jol dontottek-e az edzokerdesben, viszont ebben a helyzetben barmelyik masik edzo is lutri volna hacsak nem ismernek egy szabadon koszalo Fergussont. En bizok Guardiolaban pokolian nehez szituacionak tunik de szerintem meg fogja oldani.
- Capon
- Llegenda del Barça
Igazság szerint nem bizunk Guardiolában de legalább okot ad a reménykedésre (mást ugyse tehetünk), hogy valaki más jön Frenki helyett. Ha vele kezdenénk a következő évet én kanállal eret vágnék magamon.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Andris
- Adminisztrátor
És pont ezért mondtuk, hogy nemtudni mi lett volna, netalántán 27 pont...grecki írta:Kicsit off, de belegondoltatok, felfogtátok, hogy a Madrid 17, azaz tizenhét ponttal vezet előttünk?
Nekem ég a pofám. Rijkaardot pedig nem bántom, sajnálom szerencsétlent, de pont ezért szajkóztuk annak idején annyian és annyiszor, hogy mondjon le.
Szerintem sehol és soha nem jó a nagyobb klubok esetében egy év közbeni edző váltás, de legalábbis pontosan 0 a garancia rá.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hasonló.Rivaldo11 írta:Guardiolát egészen jó választásnak tartottam-eddig a mecccsig. Ide félek hogy kevés lesz...
Teljesen új csapat a legritkábban szerepel jól,rögtön a legelejétől,ehhez hozzájön,h az edzőnk se lesz ilyen tért (sem) tapasztalt!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
Kicsit off, de belegondoltatok, felfogtátok, hogy a Madrid 17, azaz tizenhét ponttal vezet előttünk?
Nekem ég a pofám. Rijkaardot pedig nem bántom, sajnálom szerencsétlent, de pont ezért szajkóztuk annak idején annyian és annyiszor, hogy mondjon le.
- Capon
- Llegenda del Barça
Le kell mondania, már nin elérhető cél (értem itt a 2. helyet a bajnokságban) Így lenne a leg tisztességesebb. De hát ugye nem mindegy hogy küldenek valakit vagy magátol megy el. Euro milliokba mérhető a különbség.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ki írta,h dícsérdantiimperialista írta:Ezen nincs mit megérteni. Ha eddig is szidtam, most miért dicsérném? Ha lenne benne minimális tisztesség, már rég lemondott volna. Aki még egy Clásicóra sem tudja feltüzelni csapatát, azt mégis miért kellene dicsérgetni???ozsimiki írta:Most aztán tényleg kell szidni,amikor már tuti elmegy![]()
Gondolom Valencia ellen arra kérte őket,hogy játszanak úgy mintha számítana,Madrid ellen meg,h szarjanak bele az egészbe. Biztos így van.
Sose fogok megérteni dolgokat.

Sokat érhetett bármit is mond,amikor már félig a repcsin van a stábjával együtt. Persze az tény,h idényközben sem volt a toppon,sose tagadtam. Csak a megnyílvánulások...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2008.05.07. 23:59:43-kor.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LOLBányász írta:Ha egy csapatot egy Clasicora az edzőnek kell feltüzelni ott nem biztos,h csak az edzővel van a baj.Aki még egy Clásicóra sem tudja feltüzelni csapatát, azt mégis miért kellene dicsérgetni???
Ha egy ien meccsre nem tudnak felpörögni az nem az edző bűne sztem.
nagyon homályban tapogatóztok, úgyhogy elárulom: a mai meccsre SENKI sem tudta volna felpörgetni a csapatot.
-
- Director del Fútbol
Egy Ferguson karakter kéne edzőnek egy kőkemény, taktikai zseni aki ha kell elküldi a jó édes anyukájukba a játékosokat!!!!!! Mourinho tökéletes lenne én most már le$z@rom milyen ember!!!! Eredményt, motivált játékosokat akarok nem ilyen lazsáló majmokat!!!! Hová süllyedtünk 2év alatt????Amilyen mélyről huzott fel Rijkaard olyan mélyre is vitt minket. Ha még lenne 5forduló akor sztem a BL selejtezőt érő helyről is lecsúsznánk... Szánalom de főleg az hogy még mindig nem ismeri be a vezetőség hogy nagy a baj csak a "nem volt szerencsénk",meg a "dolgozunk tovább" jellegű undorító fedőszöveg megy!!!!!
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ha egy csapatot egy Clasicora az edzőnek kell feltüzelni ott nem biztos,h csak az edzővel van a baj.Aki még egy Clásicóra sem tudja feltüzelni csapatát, azt mégis miért kellene dicsérgetni???
Ha egy ien meccsre nem tudnak felpörögni az nem az edző bűne sztem.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Director del Fútbol
Egyetértek, csak legyen megalapozott az utódjának a kinevezése. Guardiola meggyőződésem szerint nem ér fel odáig, hogy itt rendet tegyen. Ezt nem győzöm hangsúlyozni. De remélem tévedek. Tényleg.Rivaldo11 írta:Azért ezt ne...Sokat tett a csapatért, sok szép percet köszönhetünk neki. Távoznia kell, méghozzá sebesen, de a szélsőségesen gusztustalan megjegyzéseket mellőzzük szerintem.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azért ezt ne...Sokat tett a csapatért, sok szép percet köszönhetünk neki. Távoznia kell, méghozzá sebesen, de a szélsőségesen gusztustalan megjegyzéseket mellőzzük szerintem.
De egyetértek azokkal, akik szerint már holnap le kell lépnie.
De egyetértek azokkal, akik szerint már holnap le kell lépnie.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2008.05.07. 23:56:31-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Ezen nincs mit megérteni. Ha eddig is szidtam, most miért dicsérném? Ha lenne benne minimális tisztesség, már rég lemondott volna. Aki még egy Clásicóra sem tudja feltüzelni csapatát, azt mégis miért kellene dicsérgetni???ozsimiki írta:Most aztán tényleg kell szidni,amikor már tuti elmegy![]()
Gondolom Valencia ellen arra kérte őket,hogy játszanak úgy mintha számítana,Madrid ellen meg,h szarjanak bele az egészbe. Biztos így van.
Sose fogok megérteni dolgokat.
Perrero RULEZ
Vmi ilyesmit érzek én is Rijkaard-dal kapcsolatban. Helyette akár Chewbacca is jó lehetne. Hát még Pep!

Vmi ilyesmit érzek én is Rijkaard-dal kapcsolatban. Helyette akár Chewbacca is jó lehetne. Hát még Pep!
-
- Barça C
baze...azért ne felejsük hogy neki köszönhettük azt hogy barcelona játszotta a legszebb játékot európában.....és nem ten cate....
-
- Jugador del Barça
perszePerrero írta:Rijkaard folyt volna le inkább az apja térdén, Guardiola meg befog jönni -> fogadjunk 1 alkholemntse sörbeantiimperialista írta:Na, te rohadék, most már tényleg itt az idő, hogy megmutasd, van benned valamennyi méltóság, és felállj magadtól a kispadról! Egyáltalán nem fogsz hiányozni!
A másik meg az, hogy érthetetlen, miért nem egy elismert edzőt hoznak, Guardiola nagyon könnyen megéghet... Az a vigyorgó bohóc laporta ismét nagyot alkotott

-
- Entrenador del Barça
Nade Miki hát igazán beláthatnád hogy Rijkaard mondta nekik hogy ezt a 3 meccset már szenvedjék végig mert ugy akar elköszönni hogy megjegyezzék...hisz azokat jobban megjegyzik akikben csalodnak..Hát nem érted?ozsimiki írta: Sose fogok megérteni dolgokat.