Damia-t még nem is láttuk normális meccsen kezdőként jáccani, amit végig is jáccot volna...Fabio meg Alves jöjjenek...mert nem gyengülünk velük szerintem...meg még egy köz.védó...Ennyiiiii

egyetértek!Mental_Theo írta:Ne legyünk brazil válogatott.nem kell annyi brazil.van elég.
Cooltiszo írta:Pont az hogy kell venni középső védőt, még hozzá brutált. Edmilson meg Puyol közül egyik vkp, a másik meg cseréje, Puyol cseréje Oleguer, és 1 új brutál védő.
retek írta:És Márquez? Ő középső védő nem? Fejelni meg ott van Maxi meg van BommelCooltiszo írta:Pont az hogy kell venni középső védőt, még hozzá brutált. Edmilson meg Puyol közül egyik vkp, a másik meg cseréje, Puyol cseréje Oleguer, és 1 új brutál védő.
És Márquez? Ő középső védő nem? Fejelni meg ott van Maxi meg van BommelCooltiszo írta:Pont az hogy kell venni középső védőt, még hozzá brutált. Edmilson meg Puyol közül egyik vkp, a másik meg cseréje, Puyol cseréje Oleguer, és 1 új brutál védő.
retek írta:Tényleg! Középső védőt nem is kell venni!
Ott van Márquez, Edmilson, Puyol és Oleger! Ha megsérül valaki ott a csere,és jó rotálni is.
Valóban a két szélre lehetne hozni védőt, (bár Gioval semmi gond nincs szentem) és val szinüleg jön Alves és Fabio! Az azér jó lenne...
Nagyon erős lenne így a védelem és ezzel kihúzhatnánk eggyetlen negatívumunkat!
retek írta:Ez elsőre teccik, de másodjára nem. Puyol tuti hogy mindig kezdő lesz, Navarro meg már nem itt játszik.
Ezquerro jobb mint Larsson + még 6 évvel fiatalabb...laci18 írta:ja ez a szín engem is idegesít de amugy nem LÉarsson még mindig jobb mint ezqu sztem, tök felesleges igazolás volt ezqu