ez valami vicc

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Oké-oké,tudom,h csak felmerült a dolog és ez is inkább csak az inter részéről,de már a gondolata is elborzaszt...lionelmessi19 írta:Nem akarják Adrianoval pótolni.
Nemtom ilyeneket mért szűrtök le.
ÚGY VAN!Varga Tamás írta: És Adrianóval akarják pótolni?
RÖHEJES.
NEVETSÉGES!
TRAGIKUS!
SZAKMAIATLAN!
ABNORMÁLIS!
És Adrianóval akarják pótolni?Barcaforever írta:Gondolom az mindenkinek tiszta, h a vezetőség nem a mutatott játéka miatt akarják elküldeni, hanem a mutatott magatartása miatt.
Úgy gondolom olyan dolgokat engedett meg magának, ami nem volt elfogadható és a vezetőség nem akarta kiszivárogtatni a sajtó felé, ami nem biztos, h jó ötlet volt, úgy hiszem.Bár ha azt nézzük, h volt elég széthúzás a csapaton, belül ez pedig csak tetőzte volna az egészet.
Én, de mégegyszer hangsúlyozom én úgy gondolom, h az idei nyár, inkább a "fekete bárányok" elküldéséről szól, mint egyszerű nagytakarításról.
Nekem is ez volt az első gondolatom,hogy Eto'o stílusához ez a megnyilvánulás nem áll távol...Los Banditos írta:Miért érzem úgy, hogy ez Samu szájából hangzott el?Nos akkor megmondhatod nekik, hogy többször is hiányozni fogok, ha meg akarnak büntetni."![]()
Ő is elég sok mindent tesz azért, hogy ne normálisan búcsúzzon.
Szerinted ő volt, aki ezt mondta? Lehet. Mondjuk, ha nem ő, akkor ki mondhatta?Los Banditos írta:Miért érzem úgy, hogy ez Samu szájából hangzott el?Nos akkor megmondhatod nekik, hogy többször is hiányozni fogok, ha meg akarnak büntetni."![]()
Ő is elég sok mindent tesz azért, hogy ne normálisan búcsúzzon.
Miért érzem úgy, hogy ez Samu szájából hangzott el?Nos akkor megmondhatod nekik, hogy többször is hiányozni fogok, ha meg akarnak büntetni."
egyenlőre még nem vitt el senkit!de amúgy meg azért mert itt vannak olyan barmok akik elkótya vetyélnek királyokat!Messa írta:Hát, ez már röhejes. A Milan miért csak a mi játékosainkat viszi?![]()
![]()
![]()
![]()
Igen és ezért nem igazolt a White Hart Lanere.Atesz írta:Capon írta:A fórumon szerintem nincs 10 ember aki el akarná adni Eto'o-t. De álitólag már Eto'o is nyilatkozta, hogy a Milan-ban szeretne játszani.
Állítólag olyat is "nyilatkozott", hogy megy az Interhez...
Atesz írta:Capon írta:A fórumon szerintem nincs 10 ember aki el akarná adni Eto'o-t. De álitólag már Eto'o is nyilatkozta, hogy a Milan-ban szeretne játszani.
Állítólag olyat is "nyilatkozott", hogy megy az Interhez...