Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Llegenda del Barça
én is nagyon csípem a henkét, le a kalappal előtte. ő a(z egyetlen) kedvenc svéd játékosom, de jelen pillanatban csak elveszi a helyet a maxi elől. igaza van Vitonak, nem tud mostanában annyit hozzátenni a játékhoz, mint amennyit a pl a maxigyerek tudna. sztem.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- laci18
- Jugador d'estrella
Semmi értelme hogy kölcsönbe menjen. 34 éves minek szerintem év végén visszavonul vagy még 1-2 évet lehúz a celticben, minek menne Dortmundba azért jött el a Celtictől hogy a Barcaban játszon nem azért hogy a Dortmunba menjen 1év múlva.
-
- Llegenda del Barça
nekem pedig vannak sejtéseim a szerződéséről.
Elképzelhető:
a sérülése után kapott még a Barcától egy újabb szerződést. nyilván, egy 33 éves játékosnak, egy komoly sérülés, fél év kihagyás után nem ajánlanak olyan szerződést, hogy: "bárhogy is játszol, maradhatsz...stb"
én inkább egy gesztusként látom ezt a klubtól!
ha ez így van, akkor miért ne adhatnák kölcsönbe?!
Henke is valószínű tud(hat)ja, h nem rajta áll vagy bukik a Barca játéka, akkor pedig egy ilyen gesztus -amit a Klub tett meg felé (a szerk.
)- után miért ne mehetne akár kölcsönbe is?!
Elképzelhető:
a sérülése után kapott még a Barcától egy újabb szerződést. nyilván, egy 33 éves játékosnak, egy komoly sérülés, fél év kihagyás után nem ajánlanak olyan szerződést, hogy: "bárhogy is játszol, maradhatsz...stb"
én inkább egy gesztusként látom ezt a klubtól!
ha ez így van, akkor miért ne adhatnák kölcsönbe?!
Henke is valószínű tud(hat)ja, h nem rajta áll vagy bukik a Barca játéka, akkor pedig egy ilyen gesztus -amit a Klub tett meg felé (a szerk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vito 2005.10.09. 15:58:27-kor.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért tartom hülyeségnek, mert Larsson 34 éves, lassan vége lesz a pályafutásának... Azt még megérteném ha szezon végén eligazolna vagy pl télen, de hogy csak kölcsönbe???? Ne vicceljenek már ezek:)
szvsz ez NONSZENSZ
szvsz ez NONSZENSZ

-
- Llegenda del Barça
én nem tartom annak!Ordog írta:Ez jó nagy baromság mitne mondjak
csípem Henke-t meg minden, de nem tud már megújulni a Barcában (legalábbis csereemberként!!!)
kezdő úgysem lesz, akkor pedig jöhetne Maxi, aki felszántaná a pályát, rá lehetne passzolni a lasztit...stb.
Henke pedig játszhatna többet, így mindenki jól járna

-
- Llegenda del Barça
abszolút 1etértek!Fernando írta:Vegyünk már egy ép védőt!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem el.....
Mért kell nekünk mindig a fiatal tehetségekről álmodni???
Szerintem, most lehet hogy lehurrogtok, de szerintem Puyolon kívül az egész hátvédsort le kéne cserélni és kész,
Puyolon kívül senki nem képes szinte "hibátlanul" megoldani a védekező feladatát!
Gallasra le kell csapni!!!
én már télen megpróbálnám Laporta helyében!
- Barcaboy!!!
- Jugador d'estrella
Ezen énis meglepődtem,de itt vanLos Banditos írta:Hol olvastál te olyat?Bapszi írta:És ki lenne a védekező kp.?Marqueznek itt helye van.Azt olvastad,hogy a Larssont kölcsön akarja venni a Dortmund?Szerintem jó lenne,mert így legalább játszana mindig,és Maxi isbeférne a keretbe.

VISCA EL BARCA!!!HAJRÁ THAC!!!Póker közvetítések a Sport csatornán KORDA GYÖRGGYEL!!!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hol olvastál te olyat?Bapszi írta:És ki lenne a védekező kp.?Marqueznek itt helye van.Azt olvastad,hogy a Larssont kölcsön akarja venni a Dortmund?Szerintem jó lenne,mert így legalább játszana mindig,és Maxi isbeférne a keretbe.
in to exile
És ki lenne a védekező kp.?Marqueznek itt helye van.Azt olvastad,hogy a Larssont kölcsön akarja venni a Dortmund?Szerintem jó lenne,mert így legalább játszana mindig,és Maxi isbeférne a keretbe.
-
Ez lenne egy igazi jó csapat.Valdés-Daniel Alvés-Puyol-Gallas-Gio(Aurelio)-Van Bommel-Deco-Xavi-Ronaldinho-Messi-Eto'o 4-3-3 felállásban
in to exile
Szerintem ez egész jó lenne
Valdes,D.Alves,Puyol,Gallas,F.Aurelio,Marquez,Xavi,Messi,Ronaldinho,Eto'o,Henry:)
Cserék:Iniesta,Maxi,Belletti,Gio,Bommel,Deco,Oleguer,Giuly,
Deco talán még beférne valahogy:)
Valdes,D.Alves,Puyol,Gallas,F.Aurelio,Marquez,Xavi,Messi,Ronaldinho,Eto'o,Henry:)
Cserék:Iniesta,Maxi,Belletti,Gio,Bommel,Deco,Oleguer,Giuly,
Deco talán még beférne valahogy:)
TMondjuk ha a Chelsea megveszi Kompany-t,,akkor ki jön ki a védelemből????Carvallo??szerintem egy olyan védő mint CARVALLO nem ülne a kispadon( de lehet hogy a BARCA csap le Kompanyra) csak nem hozzák nyilvánosságra ,,, de ezt nem lehet tudniRichi írta:FCJOC te kire gondolsz középső védőre akit olyan könnyen megtudnánk szerezni és jobb is mint Gallas?

FCJOC te kire gondolsz középső védőre akit olyan könnyen megtudnánk szerezni és jobb is mint Gallas? 

Los Banditos írta:Szerintem Gallas és Fabio Aureilo jöjjön.Henry nem kell.
már csak egy jobbszélsőt kéne kinézni.![]()
Szerintem Gallas nem kell! Van nála jobb középső védő akit meg tudnánk könnyen szerezni...Jobb szélre meg majd JÖN DANIEL ALVES aki szerintem nemsokára BRAZIL válogatott lesz

-
Szerintem Gallas és Fabio Aureilo jöjjön.Henry nem kell.
már csak egy jobbszélsőt kéne kinézni.
már csak egy jobbszélsőt kéne kinézni.

in to exile
GALLAS-lenne helye de most kell nekünk Henry?nem lenne szívem messit kispadon látni sőt még így se biztos hogy kezdő
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Neeeeem!!!
M O S T ! ! !

Henry meg?? Háát nem tom...

Fábió A. gyerek meg a Silvinnyó helyett tökéletes megoldás lenne.

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
De nem királyabb Gionálretek írta:Na, az egy zsír dolog lesz ha jön Fabio Aurelio!
Ő egy nagyon király védő!
in to exile