Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én nem tartom annak!Ordog írta:Ez jó nagy baromság mitne mondjak
abszolút 1etértek!Fernando írta:Vegyünk már egy ép védőt!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem hiszem el.....
Mért kell nekünk mindig a fiatal tehetségekről álmodni???
Szerintem, most lehet hogy lehurrogtok, de szerintem Puyolon kívül az egész hátvédsort le kéne cserélni és kész,
Ezen énis meglepődtem,de itt vanLos Banditos írta:Hol olvastál te olyat?Bapszi írta:És ki lenne a védekező kp.?Marqueznek itt helye van.Azt olvastad,hogy a Larssont kölcsön akarja venni a Dortmund?Szerintem jó lenne,mert így legalább játszana mindig,és Maxi isbeférne a keretbe.
Hol olvastál te olyat?Bapszi írta:És ki lenne a védekező kp.?Marqueznek itt helye van.Azt olvastad,hogy a Larssont kölcsön akarja venni a Dortmund?Szerintem jó lenne,mert így legalább játszana mindig,és Maxi isbeférne a keretbe.
TMondjuk ha a Chelsea megveszi Kompany-t,,akkor ki jön ki a védelemből????Carvallo??szerintem egy olyan védő mint CARVALLO nem ülne a kispadon( de lehet hogy a BARCA csap le Kompanyra) csak nem hozzák nyilvánosságra ,,, de ezt nem lehet tudniRichi írta:FCJOC te kire gondolsz középső védőre akit olyan könnyen megtudnánk szerezni és jobb is mint Gallas?
Los Banditos írta:Szerintem Gallas és Fabio Aureilo jöjjön.Henry nem kell.
már csak egy jobbszélsőt kéne kinézni.![]()
Neeeeem!!!
De nem királyabb Gionálretek írta:Na, az egy zsír dolog lesz ha jön Fabio Aurelio!
Ő egy nagyon király védő!