http://www.youtube.com/watch?v=ampNMEXkQ70Sanama írta:Pepe mutatványáról van video?
van

megint a fél csapat hiányozni fog, nálatok ha már messi nincs, ugyanolyan szánalmasan sz.r a játék. nem tudom mire ez a rohadt nagy arc. igen jól játszik a barca, de nálatok 2nél sosem volt több sérült, ha messi pihent vagy iniesta, megdöglött az egész gépezet. kicsit vissza kéne venni.Onnan, hogy ha megint beálltok 11-en a kapu elé, akkor kiröhögnek titeket, hogy 'nektek kell a 3 pont'?
Onnan, hogy ha megint beálltok 11-en a kapu elé, akkor kiröhögnek titeket, hogy 'nektek kell a 3 pont'? Ha meg nem minden erőtökkel a védekezésen lesztek, és a bíró szankcionálja a hentelést, akkor valljuk be őszintén, meg a Bernaubeuban sem számítottak túlzott esélyesnek. Persze előre merész bármit jósolni. De a NC-ban is azért tartott 80 percig betalálni, mert a Barca görcsölt a Real meg süniben nyomult. Ezt most nem vállalhatják be, ha kell a 3 pont. Ahogy meg kitámadtatok, jött is a gól.fly20 írta:Honnan veszed, hogy kikapunk???most lesz a reálnak mire kenni a vereséget
Az őszi meccsen a 80. percig nyitott volt a bugi.
Igaz, hogy baromira fog hiányozni Robben,Nistelroy,M.Diarra,Pepe,De la Red, de nem kéne ennyire arcoskodni.
Megint hasonló lesz a szitu, de azért most nem a nu campban lesztek ez azért sokat jelenthet.
Sérülések ide vagy oda én várom a classicót és megint óriási csata lesz, ha harc lesz nyerhetünk, játékban jelenleg nincs esélyünk, majd jövőre talán.
Honnan veszed, hogy kikapunk???most lesz a reálnak mire kenni a vereséget
A baj ott van, hogy ezek után véded Pepét. Nem pár meccsre kéne eltiltani, hanem egy életre. Felháborítóan viselkedett. A bocsánatkérését pedig megírta a madridi vezetőség, ő betanulta és felmondta.zsuni írta:Pepe:Még bocsánatot se kért azóta!?
„Szörnyen érzem magam; még soha nem történt velem ilyen. Nem tehetek mást, mint hogy bocsánatot kérek a szurkolóktól a viselkedésem miatt.”
„Sokan tudják, hogy nem vagyok ilyen, de nagyon feszült voltam. Kérem az összes játékost, a családjaikat, a bírókat és minden futball szurkolót, hogy bocsássanak meg nekem. Meglátjuk, mi történik.”
„Az egész Higuaín nem megadott tizenegyesével kezdődött. A Getafe kontrázott. Megérintettem a játékost, és tizenegyest ítéltek ellenem. Ami ez után történt, mindenki látta. Csak annyit mondhatok, sajnálom.”
„Szörnyű dolog volt ezt tenni, de nagyon feszült és ideges voltam. Én is ember vagyok és hibázom néha. Az a fontos, hogy tudom, amit tettem, az nem helyes, ezért kérek mindenkit, hogy bocsásson meg nekem.”
„Eddig ilyesmi nem történt velem. Alapvetően egy vidám ember vagyok, aki élvezi az életét. Mindig megpróbálom a dolgok jó oldalát nézni. Nem tudom, mi történt. Annyira a bajnokságra koncentráltam, hogy olyat tettem, ami teljesen távol áll tőlem.”
„Sok meccset játszottam már a Real Madridban, az embereknek látniuk kell, hogy igazából nem ilyen vagyok. Tudom, hogy büntetést érdemlek. Példát kell statuálni, de az eddigi pályám alapján látható, hogy soha nem tettem ilyet.”
fingod sincs mi történik, de már húzod le pepe-t. taps
nem kiegyenlitett hanem gyöztes golt rugott hogy szomorodna megCaesarka írta:Én adnák Pepének egy 3 meccses eltiltást és teljes erőből gyomorszájon rúgnám. De úgy, hogy beszakadna a hasfala, azt feküdhetne pár hónapig a kórházban! Nekem ennyi elég lenne. A "szemet szemért" mindig beválik, legjogosabb büntetésfajta a világon! Ez egy állat és az állatokkal állat módján kell bánni...
Nagyon sajnálom, hogy hígvánj kiegyenlített, 8 pontra rúghatott volna az előnyünk!
mit nyilatkozzon? megurgdosta, szemét volt, tudja nagyon jól. megkapja a büntetést és kész. csináljon harakirit? menjen el kőművesnek? etessen koalákat az antarktiszon? bocsánatot kért és kész. nem elég, ezért kapja majd a büntetését.Egyetlen egy játékost sem jogosít fel az, hogy fellökjön, majd 2-szer belerúgjon a földön fekvő játékosba csak úgy mert ideges. Ennyi erővel akárkit jól megrugdoshatnék, majd mondanám, hogy bocsi... csak ideges voltam...