Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Így van, pontosan!LG írta:Sztem mindenk kapjon nagyon kemény büntetést, aki szinészkedik, és legközelebb 2x is meggondolja. Mert 1 undorito dolog...
Na, ez aztán fel is tette a koronát az ez évi fantasztikus szereplésükre...Game90 írta:http://www.youtube.com/watch?v=1L2KdMfX ... ed&search=
Pontosan 1:40-nél lehet látni az esetet. De ennyi erővel mást is kilehetne állítani ez miatt. Az a 2 meccs büntetés sztem egy kicsit súlyos, 1 is elég lett volnaTrefolonit is ellehetne tiltani ennyi erővel
Vagy a végén kiderül, hogy ebben a szezonban az Inter bundázik
Szntem akkor elég sok nagy sztárt el is tiltanának...de nem,szóval ez nem megoldható,hogy vkit igen,vkit meg nem...vagy így nem jó!lionelmessi19 írta:És ki is kellene szerény véleményem szerint, csak úgy mint Ronaldinhot, ha ilyet csinálna.Game90 írta:C. Ronaldót stb stb meccsenként 2-szer kilehetne állítani
És ki is kellene szerény véleményem szerint, csak úgy mint Ronaldinhot, ha ilyet csinálna.Game90 írta:C. Ronaldót stb stb meccsenként 2-szer kilehetne állítani
Én sem azt mondom, hogy fair-play, de azért 2 meccslionelmessi19 írta:Ez nagyon csúnya. Szerintem örülhetnek, h 2 meccs eltiltással megúszták.szánalmas.
Szntem is szigorú ítélet,vagy ha már így határoznak akkor mindenkit el kellene aki hasonlókat tesz,úgy meg nem igen maradnának játékosok egy idő után...Game90 írta:Adriano feldobta magát. A bíró meg beta. Ennyi erővel a bírót is ellehetne tiltani
Ez nemcsak az eredményektől függ...akkor a real már csődbe mnet volnaZsolti írta:Már mér ne lenne? elég sokáig jutottak a bl-ben,sztem nem erre számítottak,úgyhogy tuti nyereséges lesz ez az évük!Raziel írta: ha lesz pénzük...nem tartoznak a gazdag klubbok közé,remélem Mancini-t megveszi vmi nagycsapat,vagy jöhetne ide barcelonaba![]()
Már mér ne lenne? elég sokáig jutottak a bl-ben,sztem nem erre számítottak,úgyhogy tuti nyereséges lesz ez az évük!Raziel írta: ha lesz pénzük...nem tartoznak a gazdag klubbok közé,remélem Mancini-t megveszi vmi nagycsapat,vagy jöhetne ide barcelonaba![]()
Boixos írta:1-3Game90 írta:Szerdán Inter - Roma rangadóInter ha most győz, akkor már matematikailag is bajnok.
Sztem 2-1 vagy 3-2 lesz. Tippek
Pedig nagyon jo lenne, ha megszereznénk Mancinit, sztem iszanyot jo játékos. Bár most h rendezte Tottivala dolgokat valoszinü marad. Azért kárGame90 írta:Mancinit már egy ideje kergeti az Inter, de sztem nem fog ide igazolni. Marad Romában és vesznek 1-2 jó játékost. Romának csak az a baja, hogy rövid a padja
ha lesz pénzük...nem tartoznak a gazdag klubbok közé,remélem Mancini-t megveszi vmi nagycsapat,vagy jöhetne ide barcelonabaRivaldo11 írta:A Roma sorsa nyáron eldől szerintem. Ha a gerinc marad, és sikerülne 3-4 komoly játékost venni, akkor esélyes lenne a bajnoki címre. Idén az Inter hosszabb kispadja döntött.