Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, viszont eléggé figyelmetlen voltam, mivel ezen az életkoros honlap alján is ki lehet számolni, viszont amit te adtál azon érthetöbb.
testtömegindexDanka00792 írta:Friday, February 20, 2043
Kb 40 évesen fogok meghalni, köszi szépen.
Egyébként mi az a BMI? Alapon hagytam, mert nemtudtam, hogy mi.
Az első kettő kattintásra más jött ki nekem, de azután már mindig ugyanaz.Slither írta:Ősrégi cucc, vagy fél éve belinkeltem már.
Az viszont nem tudom hogy csináljátok hogy mindig más legyen, mert nekem ugyanolyan adatokra mindig ugyanaz jön.
(ha nő lennék, akkor 6 évvel továbbélnék, a cigi nem befolyásol semmit nálam)
jah... mindig mást ír kiDrigo írta:Nemtudom, hogy minek kell beírni minden adatot, hogyha mindig mást ír ki ugyanazokkat a számokat beírva...Elég lenne csak egy parancsgomb is
merx írta:2037 június 2.
52 évaz nagyon kevés lenne
Elég nagy hülyeség mert muteromnak azt írta ki h 2061-ben fog meghalni (most 40 éves szal 93 évesen) nekem meg azt h 2068-ban (most 14 vok szal 74 évesen) és csak 7 évvel élek tovább mint muterom??? fura lenneBlest írta:uhh
nemtom a gomesen én mindig nevetek...olyan mint egy 12 évesFernando írta:Nuno Gomes-el mibajod? Szerintem semmi baj vele. Inkább Inzaghi, Samuel, Gravesen, Oleguer, Ronaldinho, Frings, Wörns, Karembue, Dacourt, Crouch, Tony Adams, Sibierski, Reiziger, Trifon Ivanov, Burgos, Puyol, Emerson, Kanu, Camoranesi, Chadwick, Torghelle.bogen írta:nuno gomez
én most jutottam el odáig, hogy végignézzem a 2 dvd-jét: az őrület szikráját és a vita önmagammal címűt.torrestoni írta:Lehetséges, hogy lerágott csont már, de szerintem akkor is zsenális....!!!
Aki még nem látta Jef Dunham egyetlen előadáását sem, annak KÖTELEZŐ!!!
http://youtube.com/watch?v=xBIf_tzzpBs
http://youtube.com/watch?v=x3EEvxXmncs
Egy Fábry Show-ban szívesen látnám, vagy esetleg egy hasonló képeségekkel, humorral megáldott magyar tehetséget...