Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.10. 22:51:30

Andris írta:Most bújik ki a szög a zsákból. Ha van egy csöpp agya Pereznek, hagyja tovább dolgozni őket békében. Akkor lehet esélyük a bajnokságban. Bár a sajtó így is rettenetesen kikezd majd mindenkit nyilván.

De év elején nagy egyetértésben megbeszéltük itt, hogy időből még több kell, mint pénzből. A madrid azért haldoklik olyan rég, mert senkinek nincs türelme náluk. Most kellene hogy legyen.

Imádkozom h elküldjék Pellegrinit.
Szerintem is. Tehát ezt kéne megérteni a Madridistáknak.
Mert most Ők(leginkább azokra gondolok akik minden meccsre járnak), mit fognak csinálni? Zsebkendő lengetés,nem ezért adtak ki 250miliót.
Mondjuk ebben igazuk van. Bajnokságot nyertek 2éve is, CR,Kaká,Xabi Alonso,Benzema nélkül...

Szóval biztos nagy lesz az elégedetlenség,viszont ha felfogák,hogy idő kell,akkor jövőre szerintem tuti val esélyesebb lesz a Madrid,ha még esetleg(szerintem) hiányposztokat betöltik majd nyáron.

Viszont ha nem lesznek türelmesek újabb évekig bajlódni fog a Real.

Bajnokság:

Real vérszemet kap? Nekünk is kell. El Clásico? meg kell nyerni?
Címvédés kipipálva...(persze könnyű mondani:) )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sanama 2010.03.10. 22:52:43-kor.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.10. 22:51:11

lluisllach89 írta:"Európa benne van a klub DNS-ében"-Perez XD
Hát ez így van :D

Egyébként grat az igényes marca-nak,le se fújják a meccset,de már fúrják az edzőt...bravó.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
levproff
Director del Fútbol

2010.03.10. 22:50:35

Emberek mág mi sem jutottunk tovább.
Várjuk meg a Stuttgart elleni meccs és majd utána. :)
Mondjuk nekünk valamivel könyebb dolgunk van. :roll:

(off: amúgy egy realos csaj itt kur.a anyáz nekem msn-en)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2010.03.10. 22:51:48-kor.
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.10. 22:50:10

Higany kihagyott ziccerénél vhogy megéreztem a kiesést, srác kapni fog a sajtótól az tuti,az után tulkép nem volt nagy helyzete a madridnak.

2.félidő a Lyoné volt,bár nem mutatkozott meg óriási helyzetekben,de a Madrid nem tudott mit kezdeni velük,és szimpatikus volt a franciáktól,h nem akarták kibekkelni a 11esekig,meg is lett az eredménye.

csak engem nem zavar,h csak a bajnokság maradt nekik? ééés? ha továbbmennek akkor bajnokságban leadják a kötelezőket? anélkül is esélyesei a további meccseknek (kivéve ellenünk,legalábbis nem abszolút esélyesei), még mindig a saját kezünkben van a bajnokság,és tavaly 1sorozattal többen álltunk,úgyh bírni kell.

ha pedig elbukjuk,akkor a rosszabb forma,ill játék miatt,nem azért mert madrid nem játszik kéthetente +1 meccset.

Barcának annyi a feladata,h hozza a meccseit(vagy max annyi pontot veszítsen mint a madrid),és ne kapjon ki madridban. ennyi,saját kezünkben van MÉG a dolog.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.10. 22:49:51

Madridista haverom "vígasztalom" éppen msn-en, ilyet szólt: Puskás fogona a sírjába. - Van benne valami szerintem :D
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.10. 22:49:37

Higany kihagyott ziccerénél vhogy megéreztem a kiesést, srác kapni fog a sajtótól az tuti,az után tulkép nem volt nagy helyzete a madridnak.

2.félidő a Lyoné volt,bár nem mutatkozott meg óriási helyzetekben,de a Madrid nem tudott mit kezdeni velük,és szimpatikus volt a franciáktól,h nem akarták kibekkelni a 11esekig,meg is lett az eredménye.

csak engem nem zavar,h csak a bajnokság maradt nekik? ééés? ha továbbmennek akkor bajnokságban leadják a kötelezőket? anélkül is esélyesei a további meccseknek (kivéve ellenünk,legalábbis nem abszolút esélyesei), még mindig a saját kezünkben van a bajnokság,és tavaly 1sorozattal többen álltunk,úgyh bírni kell.

ha pedig elbukjuk,akkor a rosszabb forma,ill játék miatt,nem azért mert madrid nem játszik kéthetente +1 meccset.

Barcának annyi a feladata,h hozza a meccseit(vagy max annyi pontot veszítsen mint a madrid),és ne kapjon ki madridban. ennyi,saját kezünkben van MÉG a dolog.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.10. 22:49:33

Mental_Theo írta:azért még mi sem nyertünk semmit.
kieshetünk az elődöntőben is,és leszünk 2.ak a bajnokságban,ők fognak nevetni.
Szerintem is. Most nagy pofont kaptak. Imádkozni kell most azért hogy a MARCA tovább pofozza őket. Mert ha nem garantáltan vérszemet kapnak.
Remélem a mieink nézik ezt a meccset.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.10. 22:48:29

"Európa benne van a klub DNS-ében"-Perez XD
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
socio66

2010.03.10. 22:48:14

Ennél már csak az lenne bosszantóbb a madridereknek,ha a kövi körben mi kapnánk meg a Lyon-t. :lol:
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.03.10. 22:47:25

azért még mi sem nyertünk semmit.
kieshetünk az elődöntőben is,és leszünk 2.ak a bajnokságban,ők fognak nevetni.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
barcafan1988
Barça B

2010.03.10. 22:46:29

Kakáéknak már most meg kell rohanni a pénztárakat ha jó helyet akarnak a BL döntőre!!! :D Ezek a szemetek megint elintézték h csak a bajnokságra kelljen koncentrálniuk! :D
Andris
Adminisztrátor

2010.03.10. 22:46:19

Most bújik ki a szög a zsákból. Ha van egy csöpp agya Pereznek, hagyja tovább dolgozni őket békében. Akkor lehet esélyük a bajnokságban. Bár a sajtó így is rettenetesen kikezd majd mindenkit nyilván.

De év elején nagy egyetértésben megbeszéltük itt, hogy időből még több kell, mint pénzből. A madrid azért haldoklik olyan rég, mert senkinek nincs türelme náluk. Most kellene hogy legyen.

Imádkozom h elküldjék Pellegrinit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.10. 22:46:03

a marca már kirúgta Pellegrinit... biztos jó érzés lehet a Real kispadján lenni...
cso83
Barça C

2010.03.10. 22:45:48

Öszintén, sajnálom a madrid játékosokat és a szurkolóikat! De egy ember miatt örömmel tölt el a kiesés: C. RONALDO
Remélem egy kicsit visszább veszi az arcát a kudarc!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cso83 2010.03.10. 22:47:51-kor.
gyuri03
Jugador d'estrella

2010.03.10. 22:44:41

Ennyire képes 250M€ :twisted: örüljetek hogy nem kaptatok ki :lol: találkozunk a Bernabeuban 2010. 03. 22. Üdv:Barca :twisted:
Kép

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein

2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat :)
marci.
Jugador d'estrella

2010.03.10. 22:42:20

Adiós Champions, adiós Pellegrini - MARCA

Kedves. :D

Kép
csakamadrid
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.10. 22:41:46

szeretném arra kérni a "mieinket", h ne kárörvendjünk úgy, ahogy rmcf és társai szokták amott... örülünk, ezt kár tagadni, de azért nem kell túlzásba vinni, mi attól még rossz formában vagyunk...
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.10. 22:40:50

Én is elnézést kérnék a Madrid szurkolóitól. Sok mindenre gondoltam amit meg kéne tenni de végül csak nem tettem.
Sajnálatos, de sajna van egy olyan érzésem hogy ez rajtunk is csattanni fog.
daffy
Madridista

2010.03.10. 22:38:16

mit lehet ilyenkor mondani?
először is azt hiszem,hogy bocsánatot kellene kérni az előző hsz-ekért. Én komolyan bíztam abban,hogy egy Lyont búcsúztatni tud a Real. Egyszerűen nem tudom,hogy mi lehet a baj a bl-ben. A Lyon megérdemelte,azt játszotta,amit kellett. A szurkolókkal nem tudok azonosulni. Nem értem a viselkedésüket,miért kell a szomorúságot és csalódottságot Kakán levezetni? Ettől várják,hogy formába lendüljön? Szégyellem magam komolyan mondom. Ilyen kerettel a 4be kéne lenni. Higuainon nem lepődtem meg,persze vannak fontos góljai,akár csak nálatok Pedronak,de sosem lesz egyikükből sem Ronaldo(a brazil) vagy Ibra. Benzemát sokkal többre tartom és tartottam eddig is,aki nem hiszi,olvassa el a korábbi hsz-eket. Persze,lehet a nyomás,de egy klasszis attól klasszis,hogy nyomás alatt is teljesít. Higuain nem! Egy ilyen este után mit lehet írni? Marad a bajnokság? Nem tudom mennyire lehet motiválni ezek után a játékosokat. Remélem azért a ligát szorossá teszik/behúzzák. Sírni azért nem fogok,mert nem ért váratlanul(mixen meg is raktam a lyoni továbbjutást),meg amúgy is,egy férfi nem sír.kívül nem
Én nem utálom a Barcát,csak a Realnak szurkolok,így azt remélem,hogy ti meg tudjátok nyerni a bl-t,ha nem mi,akkor legalább spanyol kézbe maradjon a kupa!
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.10. 22:32:13

bebizonyosodni látszik: a Lyon nem kakilt be, már az első félidőben mondtam, h nem bekkelnek, hanem kontráznak, erre kijöttek a 2. félidőre, végre megmutatták, h a letámadás nem ízlik a Realnak se... reméljük a spanyol csapatok tanultak ebből vmit ;) (Pep-től meg elvárom! :D )
Higuain-t meg ki fogják átkozni...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.03.10. 22:30:50

marci. írta:Köszönjük ,hogy ismét szerepelhettünk.Nektek azért jó szórakozást! :)
Nana,azért a hétvége után én csak akkor búcsúzkodnék amikor a pályamunkások már teszik rendbe a gyepet :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
marci.
Jugador d'estrella

2010.03.10. 22:28:56

Köszönjük ,hogy ismét szerepelhettünk.Nektek azért jó szórakozást! :)
csakamadrid
bali 15
Director del Fútbol

2010.03.10. 22:28:49

Sanama írta:Hát szegény Kaká. Most hozta le Pellegrini.
Én nem értem a szurkolókat. Mi a francért kell fütyülni egy saját játékost?
Ezzel aztán baromira nem segítenek neki,abban,hogy jól érezze ott magát, és ,hogy beilleszkedjen.
Mindenki tudja,hogy Kaká,hogy ment a Realba,azért Ő annyira nem akart...erre fütyülgetik stb.

Az arcán látszott is,hogy csalódott,maga miatt is és,a szurkolók miatt is...

Én sajnálom Őt, személyes kedvencem,annak ellenére,hogy Madridban játszik.
Az még hagyján hogy Kaká. Nézz csak át a Madridista oldalra. Az utóbbi idők hősét Higuaint is meg akarják ölni.
(Bár kis helyzetet hagyott ki)
Sanama
Llegenda del Barça

2010.03.10. 22:23:14

Hát szegény Kaká. Most hozta le Pellegrini.
Én nem értem a szurkolókat. Mi a francért kell fütyülni egy saját játékost?
Ezzel aztán baromira nem segítenek neki,abban,hogy jól érezze ott magát, és ,hogy beilleszkedjen.
Mindenki tudja,hogy Kaká,hogy ment a Realba,azért Ő annyira nem akart...erre fütyülgetik stb.

Az arcán látszott is,hogy csalódott,maga miatt is és,a szurkolók miatt is...

Én sajnálom Őt, személyes kedvencem,annak ellenére,hogy Madridban játszik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.09. 20:40:55

Etooka írta:Peppel kapcs.:

Nem jó edző, mert a tavalyi hat kupát ezzel a kerettel bárki elérte volna. Oké. Most már nem triplázhatunk. Ez meg az ő hibája?

Ha a tavalyi sikeráradat a játékosokéaz érdeme, akkor az idei, eddgi viszonylagos kudarc is az övüké.

Ui.: Pep a világ egyik legjobb edzője. Aki ezt nem ismeri el, az elfogult. Erre már nincs mit mondani. Tényleg. A Real Madridnak most bombaerős kerete van, és olyan jó, mint a tavalyi Barcáé, mégsem triplázhatnak már. Szóval akkor Pep mégis hozzátett valamit a tavalyhoz.
Azért várjuk még azzal. Első évében hatalmas alkotott, de mi van ha ezzel ki is fújt? Én úgy gondolom, h a tavalyi sikerekben hatalmas érdeme volt, de már akkor is feltűnt, h nem teljesen elfogulatlan a játékosai felé. Nem voltak a csapaton belül teljesen azonos feltételek tavaly sem, de akkor még nem ment a sikeresség kárára. Idén viszont már sajnos igen. Az igazolásai sem igazán váltak be. Akik egyértelműen jó fogások voltak Pique(ő nagyon nagy fogás, nagyon olcsón nagyon jó védő), Alves(ő mondjuk annyira nem nagy meglepetés, csak hozza a szintet, amit vár tőle az ember), Maxwell(ő is olcsó volt, cserének abszolút jó), Keita(ő is inkább csak hozza a szintet) De ott a sok kidobott pénz: Keirisson, Hleb, Henrique, Caseres, Csigrinszki. Ezek közül 4 van kölcsönbe, és valószínű olcsón megválunk tőlük nyáron a vásárlási opciók miatt. Idejöttek sok pénzért, gyakorlatilag nem tettek semmit az asztalra. Csiga még javulhat, de én benne sem látok sokat. A nagy kérdőjel ugye Ibra. Ő majd még meglátjuk, de eddig nem azt hozza, amiért idehoztuk. Meg ugye Etoo elküldése is ezzel párhuzamosan necces. A cseréi szintén elég pocsékak. Az a baj, h sztem Pepnek is a fejébe szállt a dicsőség, és elvesztette a józan ítélő képességét.
Amit tavaly csinált, az nagyot tetszett, nagy érdeme volt a sikerekbe. Idei munkássága viszont nagyon, naggyon nem tetszik. Amellett, h az eredmények nem jönnek, Touré jó eséllyel jut Etoo sorsára, és szegény Bojan sem tud fejlődni. Persze az idei év még koránt sincs elvesztve, de ha akarunk vmit, akkor Pepnek is változtatnia kell.
Lezárt