No meg a Getafe-Bayern meccs után 3:3 ünnepeltem aztán laminált lapon elcsúsztam.. ágynak neki

Tudtommal ennél részletesebb nincsen ugyh tessék:Varga Tamás írta:Azt szeretném kérdezni egy MODERÁTORtól, hogy a részletes fórumszabályzatot hol olvashatom el.
Köszönöm.
JobbulástBogika87 írta: A doki is kiröhögött meg azóta kapom az oltásokat hogy mostantól Barca meccsek alatt bezárnak egy gumiszobába és nem érhet nagyobb baj
Októberben ugyan ilyen sérülésem volt! Velem a kézilabda tette eztmiihii írta:....
Én most abszolút együtt tudok érezni Veled,Bogika!Bogika87 írta:Öööö igaz...de máskor ha lehetséges egy kicsivel kellemesebb hőstettet szeretnék végrehajtani. Ugye ha jegelem az enyhíti ezt a nagyon nagy fájdalmat??Etooka írta: Ha már belefutsz a fotelbe,legyen értelme,nem?!![]()
Egy hős vagyA kis lábujjadat áldoztat a csapatért
Meg ezzel ugye nem kell dokihoz menni?
Ez biztos nagyon fájt, Csongor.Perrero írta:Nekem a szemüvegemet ütötték le a BL döntőn Belletti góljánál, átrepült a nappali másik végébe
Öööö igaz...de máskor ha lehetséges egy kicsivel kellemesebb hőstettet szeretnék végrehajtani. Ugye ha jegelem az enyhíti ezt a nagyon nagy fájdalmat??Etooka írta: Ha már belefutsz a fotelbe,legyen értelme,nem?!![]()
Egy hős vagyA kis lábujjadat áldoztat a csapatért
Ha már belefutsz a fotelbe,legyen értelme,nem?!Bogika87 írta:Huuuh ez a mai meccs nem csak Samu két góljáról marad meg nekem![]()
A második gól elött csörgött a telefonom és rohantam hogy felvegyem...erre mit hallok ordít a kommentátor hogy góóól na rohanok vissza hát nem belerugtam a fotelbe és persze hogy a fa részébesztem jobban ordítottam mint Eto'o
azóta már akkora két lábujjam mint a nagy ...ajj nagyon remélem hogy nem tört el
![]()
Pfuuu összetöröm magam a Barcáért
Egész biztosan fake,de baromi jól meg van csinálva egyik-másik.Azt még elhiszem,h Bulger eltalálja egymás után 4szer a "nyalókát",de pölö a falon átnyúlós,meg a háttal állva egy kézzel elkapásokat nehezenkilibarca írta:ez nagyon komolybarca99 írta:Ebből mennyi a valóság és mennyi a trükk?de szerintem olyasmi videó mint a Ronaldinho féle , amikor a kapufát rúgdalja
ez nagyon komolybarca99 írta:Ebből mennyi a valóság és mennyi a trükk?
Köszi sokat segítettél!lionelmessi19 írta:http://www.sulinet.hu/tart/ncikk/Rab/0/25102/hid4.htm
Itt megtalálsz szerintem mindenféle alapot, amit kell, és könnyen meg is tanulod.![]()
Ha mégis van vmi kérdés, írj egy pü-t!