2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Most a "verhetőségre" gondoltam.fcjoc írta:off: először a bayern-tMichaaBee írta:..
más: szerintem inkább azon gondolkozzunk, hogy a Liverpool verhető-e, mert előbb őket (v. a Chelseat) kell megvernünk, mielőtt jön az MU. (márha ők is bejutnak a döntőbe)![]()
sport1 közvetíti
Ilyenkor örülük h van 1 Keita v Sergi!Fecooo írta:lecserélte Pep, valszeg megsérült, vagy csak elővigyázatosságból, nem tudni mégdarmian írta:Most kapcsolódtam be a meccsbe neten, és olyan mintha nem Yaya mozogna ott középen, hanem Keita. Lehet csak a minőség miatt nem ismerem fel, vagy megsérült és lehozták?
Itt tudod nézni a sport 1-et! http://www.ustream.tv/channel/riariaalbicelesteX írta:Akkor nem kell néznem!![]()
Nevetséges!Akkor kérhetnék egy rövid összefoglalót?Köszönöm!
a sport1-en megy a meccs, nézheted neten!!!albicelesteX írta:Üdv!Valamelyik csatorna közvetíti?
Először a Bayernt kell legyűrni...MichaaBee írta:Yayá összeszedett vmi kisebb sérülést, játszott vagy 5 percet és utána behozták Keitát. Egyébként Sergivel mi van?
más: szerintem inkább azon gondolkozzunk, hogy a Liverpool verhető-e, mert előbb őket (v. a Chelseat) kell megvernünk, mielőtt jön az MU. (márha ők is bejutnak a döntőbe)
off: először a bayern-tMichaaBee írta:..
más: szerintem inkább azon gondolkozzunk, hogy a Liverpool verhető-e, mert előbb őket (v. a Chelseat) kell megvernünk, mielőtt jön az MU. (márha ők is bejutnak a döntőbe)
Pontosan így történt :S:D:D:Ddarmian írta:Most kapcsolódtam be a meccsbe neten, és olyan mintha nem Yaya mozogna ott középen, hanem Keita. Lehet csak a minőség miatt nem ismerem fel, vagy megsérült és lehozták?
Jol látod ö nem Yaya hanem keita!Yaya-t lecserélte Pep.Gondolom nem akart megkockáztatni egy nagyobb sérülést!amugy sztem nem sulyos...darmian írta:Most kapcsolódtam be a meccsbe neten, és olyan mintha nem Yaya mozogna ott középen, hanem Keita. Lehet csak a minőség miatt nem ismerem fel, vagy megsérült és lehozták?
lecserélte Pep, valszeg megsérült, vagy csak elővigyázatosságból, nem tudni mégdarmian írta:Most kapcsolódtam be a meccsbe neten, és olyan mintha nem Yaya mozogna ott középen, hanem Keita. Lehet csak a minőség miatt nem ismerem fel, vagy megsérült és lehozták?
Valoszinüleg megsérültdarmian írta:Most kapcsolódtam be a meccsbe neten, és olyan mintha nem Yaya mozogna ott középen, hanem Keita. Lehet csak a minőség miatt nem ismerem fel, vagy megsérült és lehozták?