A Magyar Barca!
-
- Jugador d'estrella
Látom jöttök az Alaitner Kupára aug 4-én! akkor majd ott megkereslek titeket! mi vagyunk a TifodItalia csapata!
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Azért írtam, hogy itt is legyen!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
-
- Jugador d'estrella
dede! szeréni út! sryPerrero írta:nem szeréni utbalazsfoci írta:a Hauszmann Alajos utcában van a pálya és szerényi út felől lehet megközelíteni ahol van a Trófea Grill Étterem! tudom h van három hét csak gondoltam előre szólok h vegyétek számításba ha jó az időpont nektek!Bercy írta:Addig van még 3 hét!
Pontosan hol is van ez a pálya???
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A szombati műsor:
A. csoport: Real, Roma B, Juve, Arsenal
B. csoport: Milan, Barca, Roma, Real B
10:00 real - arsenal
10:30 milan - real b
11:00 roma b - juve
11:30 barca - roma
12:00 real - roma b
12:30 juve - arsenal
13:00 milan - barca
13:30 roma - real b
14:00 real - juve
14:30 roma b - arsenal
15:00 milan - roma
15:30 barca - real b
16:00 a1-b2
16:30 a2-b1
17:00 3. helyért
17:30 döntő
Juve Fórum
A. csoport: Real, Roma B, Juve, Arsenal
B. csoport: Milan, Barca, Roma, Real B
10:00 real - arsenal
10:30 milan - real b
11:00 roma b - juve
11:30 barca - roma
12:00 real - roma b
12:30 juve - arsenal
13:00 milan - barca
13:30 roma - real b
14:00 real - juve
14:30 roma b - arsenal
15:00 milan - roma
15:30 barca - real b
16:00 a1-b2
16:30 a2-b1
17:00 3. helyért
17:30 döntő
Juve Fórum
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Jó lesz az Szerémi útnak is. Nincs is olyan messze a TippMixtől.
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Jugador d'estrella
a Hauszmann Alajos utcában van a pálya és szerényi út felől lehet megközelíteni ahol van a Trófea Grill Étterem! tudom h van három hét csak gondoltam előre szólok h vegyétek számításba ha jó az időpont nektek!Bercy írta:Addig van még 3 hét!
Pontosan hol is van ez a pálya???
-
- Jugador d'estrella
Van egy lehetőség vasárnap esténként 20:00-22:00-ig a Mafc műfüves pályán villanyfénynél játszani teljesen ingyen, igen jó minőségű műfüvön játszani, és ezt ki tudnánk használni h gyertek!
Úgy gondoltam h gyertek kb 8-10-en ahogy gondoljátok és mi is jövünk ennyien és akkor tolhatunk egy jó focit!
Ez az időpont(mármint a vasárnap 20:00-22:00), szeptemberig állandó, de mivel most meg a jövő héten nekünk is lesznek tornán való kötelezettségeink, így csak aug 12-től lenne jó! mondjuk aug 12. pont megfelelő lenne sztem nekünk!
üdv.
Balázs
Úgy gondoltam h gyertek kb 8-10-en ahogy gondoljátok és mi is jövünk ennyien és akkor tolhatunk egy jó focit!
Ez az időpont(mármint a vasárnap 20:00-22:00), szeptemberig állandó, de mivel most meg a jövő héten nekünk is lesznek tornán való kötelezettségeink, így csak aug 12-től lenne jó! mondjuk aug 12. pont megfelelő lenne sztem nekünk!
üdv.
Balázs
-
- Entrenador del Barça
Helló!balazsfoci írta:Sziasztok!
Silvanusnak már írtam de beírom ide is!
Egy olyan kérdésem van, h lenne-e kedvetek egy edzőmeccset játszani az én csapatom ellen? mi ELVILEG Olasz drukkerek vagyunk, de én személy szerint nem vok az, hanem Barca fan vagyok, de elkezdtünk egy utat, és nem állunk rosszul(teljesítmény szempontjából!)!
szóval ha van kedvetek egy ilyen edzőmérkőzésre ellenünk akkor kérlek jelezzétek ezt Privát üzenetben, vagy a balazsfoci@freemail.hu e-mail címemen!
Előre is köszönöm!
Üdv.:
balazsfoci
Találd ki mikor, hol, hány fős csapatot akarsz és megbeszéljük a részleteket!
Köszi. Igyexem ottlenni!
Bercy írta:Megkaptam az időpontot: 11:30kor kezdünk a Róma csapatával!Bercy írta:A sorsolást és az időpontokat ma kapom meg, ezért ha figyeled a fórumot akkor lassan olvashatod mikor kivel játszunk szombaton!mypeter írta:Köszi. Ismerem a helyet van ott palánkos és sima műfüves pálya, játszottam ott többször.
10-17 között valamilyen fix időpont? sorsolás még nincs?
-
- Entrenador del Barça
Mivel a zárt fórum is moderált, így nem volt mit elárulni...Melkor írta:Bercy, Bercy......most ezzel elárultad, hogy milyeneket szoktunk írni a zárt topicba!Bercy írta:Azé nem kell ennyire erősen fogalmazni egy nyílt topicban!![]()
![]()
![]()

- Melkor
- Entrenador del Barça
Bercy, Bercy......most ezzel elárultad, hogy milyeneket szoktunk írni a zárt topicba!Bercy írta:Azé nem kell ennyire erősen fogalmazni egy nyílt topicban!

MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador d'estrella
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem van, h lenne-e kedvetek egy edzőmeccset játszani az én csapatom ellen? mi ELVILEG Olasz drukkerek vagyunk, de én személy szerint nem vok az, hanem Barca fan vagyok, de elkezdtünk egy utat, és nem állunk rosszul(teljesítmény szempontjából!)!
szóval ha van kedvetek egy ilyen edzőmérkőzésre ellenünk akkor kérlek jelezzétek ezt Privát üzenetben, vagy a balazsfoci@freemail.hu e-mail címemen!
Előre is köszönöm!
Üdv.:
balazsfoci
Előre is köszönöm!
Üdv.:
balazsfoci
-
- Entrenador del Barça
Megkaptam az időpontot: 11:30kor kezdünk a Róma csapatával!Bercy írta:A sorsolást és az időpontokat ma kapom meg, ezért ha figyeled a fórumot akkor lassan olvashatod mikor kivel játszunk szombaton!mypeter írta:Köszi. Ismerem a helyet van ott palánkos és sima műfüves pálya, játszottam ott többször.
Ronaldinho 17 írta:Név TIPPMIX Futballaréna
Cím 1116 Budapest, Fehérvári út 120. (Andor utca sarka,és egy nagy pizzéria van ott)
Július 28-án 10:00-17:00-ig!
-
- Entrenador del Barça
A sorsolást és az időpontokat ma kapom meg, ezért ha figyeled a fórumot akkor lassan olvashatod mikor kivel játszunk szombaton!mypeter írta:Köszi. Ismerem a helyet van ott palánkos és sima műfüves pálya, játszottam ott többször.
Cím 1116 Budapest, Fehérvári út 120. (Andor utca sarka,és egy nagy pizzéria van ott)
Szombatra megint [auto_cenzúra] 30 fok fölötti hőmérsékletet és napsütést mond. Reméljük csak ez az egy izzasztó körülmény lesz az A-Team-nek. 

Köszi. Ismerem a helyet van ott palánkos és sima műfüves pálya, játszottam ott többször.