2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
persze, nem tudtad?Drigo írta:Jah barátok lennénk![]()
ez így okélenne de azt viszont nem veszed észre, h szinte minden csapat ellen tévednek a bírok, de egyik sem fellebbezik, mert van bennük annyi becsület, h nem kezdenek el sírni azért mert a bíró rosszul látott egy dolgotRobinho_10 írta:Bocsásd meg nekünk,hogy volt pofánk felemelni a hangukat egy olyan gólért,amit a bíró hülyeségének köszönhettünk.Azon a meccsen ment el 1 pontunk,ami a végén még nagyon sokat érhet.
Mellesleg az azt megelőző 3-4 fordulóban is rendre hibáztak az ellenfél javára a bírók.Meg nem adott tizenegyes,meg nem adott szabályos gól...számold össze,hogy ezek hány pontot vettek el tőlünk.
Florentino Perez,hogy van pofád ezek után kinyitni a szádat,hangot adva a nemtetszésednek?Hogy ezek a madridiak milyen pofátlanok is tudnak lenni
Nagy igazság Tesókám,nagyon nagy!!!Ez akkora hülyeség,hogy ha egy csapat 9 emberrel fejezi be a meccset,akkor ellenük fújtak...
Beckhamről már beszéltünk,az mindenhol piros,csak Madridban nem.A másik esetben meg ha Gravesennek kicsit jobban sikerül az akciója(a szándék megvolt),akkor valószínűleg Vicente szezonjának vége!
Azt meg kifelejtetted,hogy a Valencia nem kapott meg egy szabályos gólt.Na részemről ennyi erről a témáról...
Ez akkora hülyeség,hogy ha egy csapat 9 emberrel fejezi be a meccset,akkor ellenük fújtak...Swineherd írta:Vicces vagyBodi írta:Szánalmas a Real Madrid...
A Sztár Sportban még hétvégi Real-Valencia-ra is azt mondják,hogy vitatható körülmények között kapott ki a margit.Ez annyira undorító,egyértelműen nekik fújt a bíró!Asszem ma fogalmazok egy szép kis emailt annak a szennylapnak!
Az ilyen csalások miatt utálom egyre jobban a margót!![]()
Pereznél patkányabb ember nem is nagyon van a foci világában!![]()
nekünk fújt a bíró???
inkább össze-vissza fújkált...de nehogy már annak a csapatnak fújjon, amelyik 9 emberrel fejezi be a meccset, és emellett kap egy jogtalan 11-est//a miénk is az volt//...
amúgy meg idén el lehet hallgatni a csalások miatt, mert ez egy elég érdekes téma
Te egyébként el is olvasod,amit az ember ír,vagy egyből reagálsz rá?Lehet,hogy csak én vagyok hülye,de mintha többes számban írtam volna azt a dolgot,és nem csak arra a konkrét meccsre akartam kitérni.Látom te is képbe' vagyBadi írta:Robinho_10 írta: Mellesleg az azt megelőző 3-4 fordulóban is rendre hibáztak az ellenfél javára a bírók.
2. fordulóban volt az eset
látom képbe vagy
ok, de az azért más ha a Barca vezetői kritizálnak.Legalább azt leszűrtük,hogy a döntés hozók a hibásokBoixos írta:sztem nem a margitot bírálta a barca, hanem a ligát, akik a döntéseket hozták. mi bíráljuk a margót, dehát, ha egyszer nem szeretjük
igen, ez valóban érdekes téma. még jó, h a mi témáink érdekesek ugyan, de elfért mindegyik.Swineherd írta: amúgy meg idén el lehet hallgatni a csalások miatt, mert ez egy elég érdekes téma
Vicces vagyBodi írta:Szánalmas a Real Madrid...
A Sztár Sportban még hétvégi Real-Valencia-ra is azt mondják,hogy vitatható körülmények között kapott ki a margit.Ez annyira undorító,egyértelműen nekik fújt a bíró!Asszem ma fogalmazok egy szép kis emailt annak a szennylapnak!
Az ilyen csalások miatt utálom egyre jobban a margót!![]()
Pereznél patkányabb ember nem is nagyon van a foci világában!