Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lippi mester szabad...sot nem is jatszodtatott bunker focit a vb-n es azt mondta imadja a spanyol focit..sztem tudna o eredmenyeket elerni ezzel a csapattal..felmerul a kerdes ki nem..Rijkaard lehet..Vito írta:
bízom a klubvezetés józanságában és hozzáértésében, de nyilván nem akarnak kockáztatni, 3 sikeres idény utáni 1 rossz szezon után sehol sem küldenek el edzőt (najó a Madrid más kérdés). és ez így is van rendjén.
Természetesen nem bántásnak szántam, ha valakit megbántott, akkor elnézést. Viszont Rijkkard nyilatkozatában ugyan azt véltem felfedezni, mint a fórumon néhány hszben, és egyikkel sem értek egyet. Egyébként eléggé mérges vagyok mostmár erre a témára, mert szinte csak ide vagyok kénytelen mérges és ellenszenvesnek tűnű hsz-t írni. Vagyis nem vagyok kénytelen, de a véleményem ebben a témában eléggé paprikás, hogy úgy mondjam...Vito írta:![]()
![]()
![]()
itt valami félreértés van. nem Rijkaard pártiak az itteni 'pártfogói', hanem Barca pártiak!
aki ide ír rendszeresen, a CSAPAT érdekeit tartja szem előtt, nem Rijkaard-ét.
nem muszáj mindenben, mindenkinek egyetértenie, de ez a párhuzam egy kicsit durva és bántó volt Zozzy!
Zozzy 5 írta:Rijkkard nyilatkozata ugyan az a kilátástalan mentegetőzés, mint itt a fórumon pár emberé. Megint egy nagy semmi, különösebb kritika nélkül. El kell küldeni, és szerintem már ő is érzi, hogy lejérni látszik az ideje...
Íródeák...Egyébként a védelem se valami 101es, bőven kaphattunk volna gólt tegnap is...Slither írta:Na akkor itt a gond. A védelem elég jól teljesít, 3 meccsen 1 kapott gól. Csak gólokat rúgni nem tudunk. Neeskens mit is csinál a csapatnál?
Henk volt a támadó részleggel , Frank meg a védőkkel ez is hiányzik szerintemSlither írta:Amikor itt volt Henk, ő a védelemmel vagy a támadókkal foglalkozott inkább? Sajnos már nem emlékszem erre.
Ezek szerint Te a játékosokat okolod, viszont azt hajtogatod, hogy adjunk még nekik időt stb...Mitől változnának maguktól, ha eddig nem tették? Semmitől. Itt kéne közbenjárnia az edzőnek, és leordítani a fejüket. Ez nem történik meg, viszont cserénél még mindíg akkora hülyeségeket csinál, mintha lámpalázas lenne...Nem értem, akkor szerintetek mire van egy edző? Lehet ezzel viccelődni, csak nem értem, hogy kitől és mitől vártok változást...ozsimiki írta:Hát úgy nehéz feltörni,ha nem hajtják végig a meccseket,és nem futnak....de biztos neked van igazadZozzy 5 írta: nem tudjuk feltörni egy kiscsapat védekezését, ha a sztárjaink nincsneke bombaformában. Ez elfogadhatatlan, és ezért csakis kizárólag az edző a felelős.
De már megfogadtam, hogy nem foglalkozok ezzel többet, ehhez képest mindíg elmondom![]()
Elég szomorú![]()
![]()
Kb ugyanezt leírtam a bajnoki topicban....futás nélkül semmilyen taktika sem valósúl meg,legyen az kevésbé jó,vagy csúcsszúper....mypeter írta:Nem hiszem, hogy az edzőnek kellene feltüzelni a játékosokat. És más nem hiányzik, csak a tűz. A jó edző tisztában van a játékosok képességével, hogy mit kérhet tőle, mit tud megcsinálni. A jelen keret 4-3-3-mal meg tudná oldani, amit Rijkaard szeretne, scak ehhez bizony futni kellene. És nem hiszem, hogy Rijkaard azt kéri tőlük, hogy NE fussanak...
Hát úgy nehéz feltörni,ha nem hajtják végig a meccseket,és nem futnak....de biztos neked van igazadZozzy 5 írta: nem tudjuk feltörni egy kiscsapat védekezését, ha a sztárjaink nincsneke bombaformában. Ez elfogadhatatlan, és ezért csakis kizárólag az edző a felelős.
De már megfogadtam, hogy nem foglalkozok ezzel többet, ehhez képest mindíg elmondom
Tavaly még ezt el is lehett mondani, és akkor nagyrészben ez is volt az ok. Természetesen Rijkaard már akkor is csak ennyit tudott. De mára már motivációs problémák nem merülhetnek fel, sok az új ember, és nincs mire mondani, hogy emiatt vagy amiett nem hajt. Tavalyi évben nem nyertünk semmit, mire lennének elégedettek? Ráadásul van egy csomó új ember, náluk ez eleve kizárt. Nem, egyszerűen nincs taktikánk, nincs játékunk, nem tudjuk feltörni egy kiscsapat védekezését, ha a sztárjaink nincsneke bombaformában. Ez elfogadhatatlan, és ezért csakis kizárólag az edző a felelős.mypeter írta:ez a cserékre nézve lehet, hogy számít valamit, bár azt hiszem a tegnapi 3 csere (Oli, Xavi, Bojan) lelkesen játszott nem a tűz hiányzott belőlük. És a buzdítás: lásd a nap képét![]()
Ten Cate magyarországon miért nem tudott senkit feltüzelni?
A baj az, hogy labda nélkül a kezdőcsapatból senki nem futott!!!! Hasonlítsd össze a Sevilla meccsel. Azok végig rohangásztak labda nélkül, persze, hogy volt üres ember. A mieink nem futnak. Nincs kedvük. Ez a baj. És nem hiszem, hogy ez edzői kérdés, legfeljebb minimális részben. Ez valamilyen motivációs probléma.
Hát igen de nem hiszem hogy vissza jönne....MQuC írta:Ten Cate-t kell visszahozni.!!!!!