Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.17. 19:12:29

Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2007.09.17. 17:35:58

Vito írta:
bízom a klubvezetés józanságában és hozzáértésében, de nyilván nem akarnak kockáztatni, 3 sikeres idény utáni 1 rossz szezon után sehol sem küldenek el edzőt (najó a Madrid más kérdés :lol: ). és ez így is van rendjén.
Lippi mester szabad...sot nem is jatszodtatott bunker focit a vb-n es azt mondta imadja a spanyol focit..sztem tudna o eredmenyeket elerni ezzel a csapattal..felmerul a kerdes ki nem..Rijkaard lehet.. :cry: :oops: :roll:
Tiziano Crudeli fan :!:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 17:32:38

Vito írta: :roll: :roll: :roll:
itt valami félreértés van. nem Rijkaard pártiak az itteni 'pártfogói', hanem Barca pártiak!
aki ide ír rendszeresen, a CSAPAT érdekeit tartja szem előtt, nem Rijkaard-ét.
nem muszáj mindenben, mindenkinek egyetértenie, de ez a párhuzam egy kicsit durva és bántó volt Zozzy!
Természetesen nem bántásnak szántam, ha valakit megbántott, akkor elnézést. Viszont Rijkkard nyilatkozatában ugyan azt véltem felfedezni, mint a fórumon néhány hszben, és egyikkel sem értek egyet. Egyébként eléggé mérges vagyok mostmár erre a témára, mert szinte csak ide vagyok kénytelen mérges és ellenszenvesnek tűnű hsz-t írni. Vagyis nem vagyok kénytelen, de a véleményem ebben a témában eléggé paprikás, hogy úgy mondjam...

Amiket leírtál Vito az mind igaz álltalánosságban, viszont szerintem itt már nem mindennapi a helyzet, az edzőnkre nem számíthatunk, így gyökeres változtatások kellenek. Ha 3 meccs ment le, akkor 3, ha 4 akkor 4, én azt mondom, nincs mire várni, és nem álltalánosságban kell a dolgokat áttekinteni. Szerintem. Pont.

De sokszor szerkeztettem ezt a hsz-t :D
A hozzászólást 6 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.17. 18:19:09-kor.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.09.17. 17:27:37

Látom, parázs vita alakult ki.
Sajnos a meccset nem láttam, így kommentálni sem tudom Rijkaard tevékenységét. Most viszont azon a véleményen vagyok, hogy az első kettő meccsünk után azt mondtuk, hogy várjunk az ötödik-hatodik fordulóig. Mindenki jól tudja, hogy már régen kipenderítettem volna a szűrét, de valljuk meg, három fordulóval a bajnokság kezdete után nem ésszerű elküldeni egy edzőt. [auto_cenzúra] van a palacsintában, Rijkaard nem nagyon tud mit hozzátenni, de reméljük elkapja a gárda a fonalat. Másban sajnos szerintem nem bizakodhatunk. Ha addig is ilyen szarok leszünk, Laporta szerintem kitölt egy vaskos csekket a hollandusnak és ágyőt int neki... Ha meg beindul a szekér, akkor Rijkaard ellenére is beindul. Reméljük nem lesz olyan kiélezett az idei pontvadászat, és nem az edzői húzásokon fog múlni a bajnokság végkimenetele. Mert ha igen, akkor "szépen fog csillogni" idén is az a maximum ezüstérem...
Vito
Llegenda del Barça

2007.09.17. 17:11:48

Zozzy 5 írta:Rijkkard nyilatkozata ugyan az a kilátástalan mentegetőzés, mint itt a fórumon pár emberé. Megint egy nagy semmi, különösebb kritika nélkül. El kell küldeni, és szerintem már ő is érzi, hogy lejérni látszik az ideje...
:roll: :roll: :roll:
itt valami félreértés van. nem Rijkaard pártiak az itteni 'pártfogói', hanem Barca pártiak!
aki ide ír rendszeresen, a CSAPAT érdekeit tartja szem előtt, nem Rijkaard-ét.
nem muszáj mindenben, mindenkinek egyetértenie, de ez a párhuzam egy kicsit durva és bántó volt Zozzy!

a tavalyi év kudarca benne van egy nagycsapat életében. igen, benne van.
nézzétek meg a tavalyi világlebbjobbja MU-t, vagy a Chelsea-t.
nos? Mou és Sir Alex is ugyanolyan edző maradt, de mégsem megy úgy nekik.

ez nem azt jelenti, hogy feltétlen és örök bizalomnak kell lenni Frank felé, de az idei év kijárt neki.
a csapat folyamatos rossz, ötlettelen játéka meg fogja kongatni a vészharangot Laportanál is és, ha kell meglépi, amit meg kell lépni.
de azt ne gondolja senki, hogy olyan egyszerű egy klasszis, Barcahoz méltó edzőt kihúzni a cilinderből. mit tennénk, mit tenne a Klub, ha jönne egy Lopez Caro kvalitású edző?! újra elküldenék?
benne van a pakliban, hogy ugyanúgy járna a Barca, mint a Madrid.

bízom a klubvezetés józanságában és hozzáértésében, de nyilván nem akarnak kockáztatni, 3 sikeres idény utáni 1 rossz szezon után sehol sem küldenek el edzőt (najó a Madrid más kérdés :lol: ). és ez így is van rendjén.
kilibarca
Capitá del Barça

2007.09.17. 16:57:58

Én azon a véleményen vagyok hogy ha 3 meccsen belül nem lesz változás akkor valamit tenni kell (1BL 2bajnoki). Egész nyáron támogattam Rijkaardot hogy még1 esély kell neki adni de most nagyon szomorú vagyok.Semmi taktikai változás nincs már évek óta ezt a 4-3-3 már mindeki ismeri :( A cseréi is érthetetlenek. Annyi előnyt meg nem szabad adnunk reálnak meg sevillának se mert a végén nagyon nehéz lesz behozni :( Sajnos már nem tudok bizni Rijkaardba :?
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 16:48:14

Slither írta:Na akkor itt a gond. A védelem elég jól teljesít, 3 meccsen 1 kapott gól. Csak gólokat rúgni nem tudunk. Neeskens mit is csinál a csapatnál?
Íródeák...Egyébként a védelem se valami 101es, bőven kaphattunk volna gólt tegnap is...
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.17. 16:47:34

Na akkor itt a gond. A védelem elég jól teljesít, 3 meccsen 1 kapott gól. Csak gólokat rúgni nem tudunk. Neeskens mit is csinál a csapatnál?
kilibarca
Capitá del Barça

2007.09.17. 16:44:25

Slither írta:Amikor itt volt Henk, ő a védelemmel vagy a támadókkal foglalkozott inkább? Sajnos már nem emlékszem erre. :oops:
Henk volt a támadó részleggel , Frank meg a védőkkel ez is hiányzik szerintem :(
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.09.17. 16:43:07

Amikor itt volt Henk, ő a védelemmel vagy a támadókkal foglalkozott inkább? Sajnos már nem emlékszem erre. :oops:
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 16:41:22

ozsimiki írta:
Zozzy 5 írta: nem tudjuk feltörni egy kiscsapat védekezését, ha a sztárjaink nincsneke bombaformában. Ez elfogadhatatlan, és ezért csakis kizárólag az edző a felelős.

De már megfogadtam, hogy nem foglalkozok ezzel többet, ehhez képest mindíg elmondom :D
Hát úgy nehéz feltörni,ha nem hajtják végig a meccseket,és nem futnak....de biztos neked van igazad :roll:

Elég szomorú :lol: :lol: :lol:
Ezek szerint Te a játékosokat okolod, viszont azt hajtogatod, hogy adjunk még nekik időt stb...Mitől változnának maguktól, ha eddig nem tették? Semmitől. Itt kéne közbenjárnia az edzőnek, és leordítani a fejüket. Ez nem történik meg, viszont cserénél még mindíg akkora hülyeségeket csinál, mintha lámpalázas lenne...Nem értem, akkor szerintetek mire van egy edző? Lehet ezzel viccelődni, csak nem értem, hogy kitől és mitől vártok változást...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.09.17. 16:43:56-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.17. 16:39:51

Meglátásom szerint egy uj taktika se jönne rosszul bá akkor is futni kéne a játékosoknak... :idea:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.17. 16:20:34

Ronaldinhot 2 egymást követő meccsen a második félidő első felében lecserélte. Adig mindkét meccsen Dinho ötletesen játszott, jobban, mint tavaly, de nem hajtott. Erre leültette.
Hogy nem hajt, nem fut a csapat, azt nem varrhatjuk az edző nyakába. [auto_cenzúra] edzőnél is kiteheted a lelkedet és szuper edzőnl is sétálgathatsz. (pláne ha nagy sztár vagy)
Aprieto

2007.09.17. 16:04:31

Nem ülteti le Ronaldinhot... nem fut a csapat... nincs mozgás. Főleg elől. De a középpályán sem csinálunk sok mindent.... nem lesz ez így jó.
Ezért egyértelműen hogy RIjkaard is felelős. De már tavaly megmondta itt sok ember -köztük én is-, hogy neki mennie kellene...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.17. 16:02:09

mypeter írta:Nem hiszem, hogy az edzőnek kellene feltüzelni a játékosokat. És más nem hiányzik, csak a tűz. A jó edző tisztában van a játékosok képességével, hogy mit kérhet tőle, mit tud megcsinálni. A jelen keret 4-3-3-mal meg tudná oldani, amit Rijkaard szeretne, scak ehhez bizony futni kellene. És nem hiszem, hogy Rijkaard azt kéri tőlük, hogy NE fussanak...
Kb ugyanezt leírtam a bajnoki topicban....futás nélkül semmilyen taktika sem valósúl meg,legyen az kevésbé jó,vagy csúcsszúper....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.09.17. 16:01:12

Zozzy 5 írta: nem tudjuk feltörni egy kiscsapat védekezését, ha a sztárjaink nincsneke bombaformában. Ez elfogadhatatlan, és ezért csakis kizárólag az edző a felelős.

De már megfogadtam, hogy nem foglalkozok ezzel többet, ehhez képest mindíg elmondom :D
Hát úgy nehéz feltörni,ha nem hajtják végig a meccseket,és nem futnak....de biztos neked van igazad :roll:

Elég szomorú :lol: :lol: :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
mypeter
Entrenador del Barça

2007.09.17. 15:55:45

Nem hiszem, hogy az edzőnek kellene feltüzelni a játékosokat. És más nem hiányzik, csak a tűz. A jó edző tisztában van a játékosok képességével, hogy mit kérhet tőle, mit tud megcsinálni. A jelen keret 4-3-3-mal meg tudná oldani, amit Rijkaard szeretne, scak ehhez bizony futni kellene. És nem hiszem, hogy Rijkaard azt kéri tőlük, hogy NE fussanak...
robag
Jugador d'estrella

2007.09.17. 15:13:11

Sajnos én is csak azt tudom hozzáfűzni, hogy nem fut eleget a csapat.
A tegnapi meccset nézve ugyanaz járt a fejemben mint a santander ellenin. Mégpedig hogy miért nincs kapcsolat a középpálya és a csatársor között? Henry és Gio messze kint álldogáltak a két szélén, semmi keresztbe mozgás, Roni meg visszavonva küzdőtt a kezdőkörben egyedül. Pozitiv volt számomra hogy láttam tőle egy-két nagyon finom megoldást, de olyan durván lefaltolták minden esetben, hogy esélye sem volt, és péppé is rúgták. A barca ilyenkor egyáltalán nem szükíti a területet, pedig nekem úgy tűnik ez lenne az egyetlen megoldás. Ha együtt tolodna a csapat ( mint például iskolapélda: milan ) akkor ki lehetne kényszerítőzni azt a fajta dupla soros
( 2-szer 4 játékos a saját kapujuk előtt 20 méterrel ) amivel az osasuna is operált tegnap este, és ezt csinálja ellenünk az összes kiscsapat. A barca pedig 30-40 méterre szenved az ellenfél kapujától, és talán egy-két alkalommal rúg kapura. Meg kellene csinálni a háromszögeléseket, kisegíteni a csatároknak a középpályásokat, és a két szélső védőnek ( főleg zambi ) sem kellene annyira lemenni az alapvonalig, mert nire átívelik neki a labdát, addig simán odaérnek a védők. Ha a csatárok visszajönnének és kérnék a labdát futhatnának be a heyükre a középpályások, és már lehetne is sütni 18-20-ról a lasztikat. Nagyon szembetűnő volt tegnap hogy milyen messze álltak egymástól a játékosok..
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.09.17. 15:10:10

mypeter írta:ez a cserékre nézve lehet, hogy számít valamit, bár azt hiszem a tegnapi 3 csere (Oli, Xavi, Bojan) lelkesen játszott nem a tűz hiányzott belőlük. És a buzdítás: lásd a nap képét :lol:
Ten Cate magyarországon miért nem tudott senkit feltüzelni?
A baj az, hogy labda nélkül a kezdőcsapatból senki nem futott!!!! Hasonlítsd össze a Sevilla meccsel. Azok végig rohangásztak labda nélkül, persze, hogy volt üres ember. A mieink nem futnak. Nincs kedvük. Ez a baj. És nem hiszem, hogy ez edzői kérdés, legfeljebb minimális részben. Ez valamilyen motivációs probléma.
Tavaly még ezt el is lehett mondani, és akkor nagyrészben ez is volt az ok. Természetesen Rijkaard már akkor is csak ennyit tudott. De mára már motivációs problémák nem merülhetnek fel, sok az új ember, és nincs mire mondani, hogy emiatt vagy amiett nem hajt. Tavalyi évben nem nyertünk semmit, mire lennének elégedettek? Ráadásul van egy csomó új ember, náluk ez eleve kizárt. Nem, egyszerűen nincs taktikánk, nincs játékunk, nem tudjuk feltörni egy kiscsapat védekezését, ha a sztárjaink nincsneke bombaformában. Ez elfogadhatatlan, és ezért csakis kizárólag az edző a felelős.

Hubi
Barça B

2007.09.17. 15:09:37

lionel85, szerintem mindenkinek vannak hiányosságai, ahogy szerintem neked is és mindenkinek. Rijkaard ennyit tehet a csapatért. A drága játékosoknak az edző tüzelése nélkül is küzdeniük kellene a pályán. Ronaldinhot is ötször körbefutom mire kezd valamit a labdával. De hát már sokszor mondtam, sokatokat kipróbálnám a Barca kispadján, főleg vargatamást- a szakértőt.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.17. 14:57:22

NEm
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
Chris0527
Entrenador del Barça

2007.09.17. 14:56:18

mert ez nem az a Barca, amihez hozzá vagyunk szokva. De ez egyelőre nem probléma"
ilyet hogy mondhat egy edző?
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.17. 14:47:21

MQuC írta:Ten Cate-t kell visszahozni.!!!!!
Hát igen de nem hiszem hogy vissza jönne....
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2007.09.17. 14:45:47

Ten Cate-t kell visszahozni.!!!!!
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.09.17. 14:42:17

Ja,csak a játékosokat az edzőnek kell motiválni ,sztem Franknak menni kell! :!:
Lezárt