Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De ez is FM, nem Champ..., csupán magyarítással, másik skin-nel, s 1 gigányi extra játékosképpelMessiFan írta:Ez kell nekem. Apámnál fm08-ozok ittmeg championship-ozni fogok. mert nekem ez nagyon bejött hogy magyar meg ilyen jol megvan csinálvatorrestoni írta:Ez is FM08, csupán másik skin...
Az enyém jelenleg ilyen:
http://kepfeltoltes.hu/080824/fm_www.ke ... es.hu_.png
Ez kell nekem. Apámnál fm08-ozok ittmeg championship-ozni fogok. mert nekem ez nagyon bejött hogy magyar meg ilyen jol megvan csinálvatorrestoni írta:Ez is FM08, csupán másik skin...
Az enyém jelenleg ilyen:
http://kepfeltoltes.hu/080824/fm_www.ke ... es.hu_.png
Ez is FM08, csupán másik skin...MessiFan írta:Ez sokkal jobban néz ki mint az fmFrank Rijkaard írta:Pepe
Akkor:Victor_Valdes írta:Fiatalság van bőven nekem egy ilyen 25-26 éves érett csatár kellene.
Esetleg Bianchi...
Ez sokkal jobban néz ki mint az fmFrank Rijkaard írta:Pepe
Bár meglenne a Championship..Victor_Valdes írta:Nah, a pompey-el kezdtem, kellene még egy jó csatár Arshavin mellé. Lehetőleg olyan aki majdnem minden meccsen betalál. Ne Vantaggiatót mondjátok mert nem jön el. Max 25 milló euróig.
Az én jelöltjeim: Pandev, Saviola, Diego Milito, Sóbis. Ezek közzül kit választanátok, várok további tippeket.
Azért nem csak ennyi, mert rendkívül sok függ a többi játékos helyezkedésétől ispotike1 írta:Szögletek az 5 és feles területére, legjobban fejelő embered kapust támadja. Ennyi.Messa írta:Frank Rijkaard írta: Én Barzaglival 51-et vállaltamAranycipős is lett, kár hogy egyet se lőtt lábbal, egy Aranysapka jobban dukált volna
Azt meg hogy? Elmagyarázhatnád, hogy hova adod be a pontrúgásaidat!
Köszi!potike1 írta:Szögletek az 5 és feles területére, legjobban fejelő embered kapust támadja. Ennyi.
Szögletek az 5 és feles területére, legjobban fejelő embered kapust támadja. Ennyi.Messa írta:Frank Rijkaard írta:Én Barzaglival 51-et vállaltampotike1 írta: PepeAranycipős is lett, kár hogy egyet se lőtt lábbal, egy Aranysapka jobban dukált volna
Azt meg hogy? Elmagyarázhatnád, hogy hova adod be a pontrúgásaidat!
Frank Rijkaard írta:Én Barzaglival 51-et vállaltampotike1 írta: PepeAranycipős is lett, kár hogy egyet se lőtt lábbal, egy Aranysapka jobban dukált volna
Frank Rijkaard írta:Én Barzaglival 51-et vállaltampotike1 írta: PepeAranycipős is lett, kár hogy egyet se lőtt lábbal, egy Aranysapka jobban dukált volna
Én Barzaglival 51-et vállaltampotike1 írta: Pepe
Igen, a többség szögletek után. De akad néhány amely szabadrúgás után esettdepth írta:Pepe gólkirály? Tejóég.Csak szögletekből ennyi gól?
Zaragoza, ofc.VictorValdes19 írta:hmm...kivel kezdjek 1 szezont![]()
Zaragoza,Celtic,Porto![]()