Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szép gól nagyon lespintelte a védőt szerintem belletti nem bírta volna de ha vni csoda folytán mégis akkor meg a labdát rúgta volna mellé.Enrique írta:Nesztek Lúció gól: http://bundesliga.abu-jassim.com/Week8/ ... fsburg.wmv![]()
Tényleg nagy volt..![]()
Erre lenne 1 jo megoldas.. Uj taktika 4-4-2 vagy esetleg 4-3-3 es igy nezne ki a kozeppalya Messi-Giuly-Deco v Xavi elol pedig Ronnie a csatarok mogott Torres es Eto'o pedig elol... Giuly helyett johetne vki mas a jobb szelre mondjuk Joaquin v C. Ronaldo de nem haragudnek meg Robben miatt semBodi írta:Sokan mondják,hogy Torres kell de kinek a helyére???
Messi,Eto'o vagy Ronaldinho????
Torres nagyon jó,de ebből a hármasból 2 már most jobb nála,a 3. meg max két éven belül sokkal jobb lesz!
én "odavagyok" a brazilokért, lúcio pedig az egyik legnagyobb kedvencem közülük.antiimperialista írta:Lúciora visszatérve: én nem vagyok oda a brazilokért, őt kimondottan nem szeretem, de ha mindenképp brazilt kellene venni akármilyen posztra, én rá szavaznék. Nagyon jó belső védő, ráadásul gólerős is!
szerintem is elöször a védelem megszervezésén kellene javitaniVito írta:pedig kell rá áldozni! én nem edmilsonban látom a védelem megerősödésének zálogát. lassú, körülményes!
és, ami még lényeges:
attól tartok, hogy, ha jönne egy új védő, akkor sem biztos, h jól működne a hátsó alakzat!, valaki írta, hogy alapvető helyezkedési és taktikai problémák vannak hátul...
Igaza van...
számtalan pontrúgásból kaptunk már gólt és télleg mi lenne egy angol csapat ellen...?!
Szerintem vmi olyasmi, hogy akár ide is igazolhat... Lakást keres BCN-ban, meg jót tenne neki a levegőváltozás, meg ilyesmi...Petixy írta:Nem tudja valaki,hogy mik ezek a Lampardos cikek a Mundon?![]()
Hasonló mint tavaly a Cselzi ellen a bl-ben.Vito írta:pedig kell rá áldozni! én nem edmilsonban látom a védelem megerősödésének zálogát. lassú, körülményes!
és, ami még lényeges:
attól tartok, hogy, ha jönne egy új védő, akkor sem biztos, h jól működne a hátsó alakzat!, valaki írta, hogy alapvető helyezkedési és taktikai problémák vannak hátul...
Igaza van...
számtalan pontrúgásból kaptunk már gólt és télleg mi lenne egy angol csapat ellen...?!
lehet, h hülyeséget mondok, de az az edző a helenio herrera volt asszem, aki elkezdte alkalmazni a catenacciót a fociban. nyert is vagy két bek-et vele az interrel. én nagyon szeretem az olasz focit, de ha vki ilyennel kezdene a barcánál, azt nagyon hamar elzavarná a közönség. ettől függetlenül össze kell rakni hátul a dolgokat, mert ez így nagyon [auto_cenzúra], ahogy most van.Mr. Master írta:Az egyik jó kis olasz edző mondta, a nevére már sajnos nm emlékszem:
"Jó támadással meg lehet nyerni egy mérkőzést
Jó védekezéssel pedig meg lehet nyerni a bajnokágot"