Ronaldinho Gaúcho #3
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Szerintem meg is hosszabítják! De azért a formában javúljon,szntem fog is,és akkor senkinek nem lehet egy rossz szava sem!
FORZA RONNIE!
FORZA RONNIE!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Scorpio
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Szerződést kell hosszabbítani, minél hamarabb! Találgatásokból már nagyon elég volt!
A Barcának el kell adnia Ronaldinhot a Chelsea-nek!
A Barcának el kell adnia Ronaldinhot a Chelsea-nek!
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi sem sikerül. Nem számit, a lényeg az hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubbért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsájtva. Ilyen egyszerű!" (Simon Tibor)
Amúgy nem lenne rossz ténleg egy jó sporthír portál!!!
Egy olyan ami nem a szalon szurkolóknak szól hanem a ténleg a sportot kedvelő és rajongó embereknek!!!
Egy olyan ami nem a szalon szurkolóknak szól hanem a ténleg a sportot kedvelő és rajongó embereknek!!!

- noname
- Llegenda del Barça
Ne hagyd ki az nb1-et se.Asys írta:foci24 és samsungsport!!! a legmegbízhatóbb sporthír portálok

Ami engem felduhít h elvileg értelmes emberek szerkesztik azokat az oldalakat, de amit művelnek az már szemtelenség!Egyszerűen hülyének nézik az embereket.

Sajnos nincs egy goal.comhoz, skysportshoz hasonló magyar oldal, pedig egy cseppel se lenne nehezebb egy olyat szerkeszteni mint ezeket a szennyoldalakat.

A Fifa egy szégyen
foci24 és samsungsport!!! a legmegbízhatóbb sporthír portáloknoname írta:Szerencsétlen samsungsport.Kinek jó az h ilyen hülyeségeket írnakAkit igazán érdekel a foci, az tudja h marhaság, esetleg néhány kevésbá tájékozatlan embert tudnak hülyíteni vele.Megéri ez nekik?!
Nagyon elegem van az ilyen ostba szennylapokból.
Gondolom a cikk eredetileg Marcas, azért van fenn a goalon, kár h azt a viszonylag megbízható oldalt is beszennyezik az ilyesmivel, de ott legalább a cikkek túlnyomó többsége nem hülyeség.

- noname
- Llegenda del Barça
Szerencsétlen samsungsport.Kinek jó az h ilyen hülyeségeket írnak
Akit igazán érdekel a foci, az tudja h marhaság, esetleg néhány kevésbá tájékozatlan embert tudnak hülyíteni vele.Megéri ez nekik?!
Gondolom a cikk eredetileg Marcas, azért van fenn a goalon, kár h azt a viszonylag megbízható oldalt is beszennyezik az ilyesmivel, de ott legalább a cikkek túlnyomó többsége nem hülyeség.

A Fifa egy szégyen
Na ja csak lazán semmi paraLionel85 írta:Ez a hír úgy tudom, hogy a goal.com-on is fent van, de mindenre van megoldás, erre is lehet és lesz is, remélem!

már az eleve baromság hogy az egységesült európában a digók olyan adónemet fejlesztenek ki ami diszkriminative csak a spanyolokra vonatkozikRajmó írta:A hamarosan érvénybe lépő adózási törvények ugyanis csak spanyol állampolgárokra vonatkoznak.
ki gyártja ezeket?
barca, barca, baaar-ca
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezt én is olvastam, de egy nagy hülyeségnek tartom. Akkor jövőre a spanyol klubok játékosok nélkül maradna majd. Ezt nem gondolhatja senki komolyan. A forrás meg önmagáért beszél. Ezek már ezezegyszázhatvanszor eladták Ronnie-t, aki még mindig nálunk focizik.

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Jah, és a Real is meg akarja szerezni Giovanit.
Egyébként pedig igen, többet adózunk utána, de mivel még kevesebb lóvét kappnánk érte, ezért biztosan nem adjuk el. Ilyen egyszerű a képlet. Max elmegy ingyen, ha el akar a szerződése lejártával. Vagy ugye, hogy jó legyen a klubnak, azért 125 millió helyett 250re emeljük a kivásárlási árat, hogyha a fele már úgyis már úgyis az államnak megy, ha a milan meg akarja venni, fizessék ki a spanyol államot ők, ne mi

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Rajmó
- Capitá del Barça
Ronaldinho Gaucho ugyan már többször is kijelentette, hogy jól érzi magát Barcelonában, és esze ágában sincs elhagyni a katalán gárdát, de a spanyol adószabályok hamarosan bekövetkező drasztikus változása keresztül húzhatja a brazil szupersztár és a gránátvörös-kékek számításait.
Könnyen lehet, hogy a politika miatt a Barcelona elveszíti a klub történetének valaha volt egyik legnagyobb játékosát. A spanyol adózás eddig kedvezett a nagy sztároknak, Silvio Berlusconi többször is kijelentette, azért nincs esélye megszerezni Ronaldinhót, mert az olasz adózás sokkal kedvezőtlenebb, mint a Spanyolországban érvényben lévő. Most azonban fordulhat a kocka, legalábbis Ernesto Bronzetti ügynök szerint.
Bronzetti odáig ment, hogy kerek perec kijelentette, a Barcelona vezetői hülyék lennének nem elfogadni valamelyik sztárklub ajánlatát, mielőtt a játékos szerződése lejár, amennyiben ugyanis az adózási szabályok megváltoznak - márpedig minden jel erre utal - akkor Ronaldinho az új szerződésében foglalt összegnek csak alig több, mint felét kapná meg, és a klub is rengeteget adózna a brazil csillag után.
Érdekesség, hogy a klasszis simán megúszhatta volna ezt a procedúrát, ha korábban - a klubvezetés nyomására - nem törekszik arra, hogy spanyol állampolgárságot szerezzen. A hamarosan érvénybe lépő adózási törvények ugyanis csak spanyol állampolgárokra vonatkoznak.
Bronzetti úgy véli, hogy a Chelsea és a Milan kapva kaphat majd a lehetőségen, és újfent mesés ajánlatokkal bombázhatja Laporta elnököt, akinek a fentebb felsorolt változások fényében immáron komolyan el kell gondolkodnia, vajon érdemes-e megtartani Ronaldinhót?
forrás:samsungsport

Könnyen lehet, hogy a politika miatt a Barcelona elveszíti a klub történetének valaha volt egyik legnagyobb játékosát. A spanyol adózás eddig kedvezett a nagy sztároknak, Silvio Berlusconi többször is kijelentette, azért nincs esélye megszerezni Ronaldinhót, mert az olasz adózás sokkal kedvezőtlenebb, mint a Spanyolországban érvényben lévő. Most azonban fordulhat a kocka, legalábbis Ernesto Bronzetti ügynök szerint.
Bronzetti odáig ment, hogy kerek perec kijelentette, a Barcelona vezetői hülyék lennének nem elfogadni valamelyik sztárklub ajánlatát, mielőtt a játékos szerződése lejár, amennyiben ugyanis az adózási szabályok megváltoznak - márpedig minden jel erre utal - akkor Ronaldinho az új szerződésében foglalt összegnek csak alig több, mint felét kapná meg, és a klub is rengeteget adózna a brazil csillag után.
Érdekesség, hogy a klasszis simán megúszhatta volna ezt a procedúrát, ha korábban - a klubvezetés nyomására - nem törekszik arra, hogy spanyol állampolgárságot szerezzen. A hamarosan érvénybe lépő adózási törvények ugyanis csak spanyol állampolgárokra vonatkoznak.
Bronzetti úgy véli, hogy a Chelsea és a Milan kapva kaphat majd a lehetőségen, és újfent mesés ajánlatokkal bombázhatja Laporta elnököt, akinek a fentebb felsorolt változások fényében immáron komolyan el kell gondolkodnia, vajon érdemes-e megtartani Ronaldinhót?
forrás:samsungsport

- Danka00792
- Director del Fútbol
én már nem szoktam ujságokat venni.. miota van internetem
max sztársport...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
ijjj dejó avatarod van R10.... 
de hogy vmi ON is legyen
A Nemzeti Sport néha a Blikknek a szintjét súrolja... de azért valljuk be nem könnyü minden nap teletömni az újságot érdekesebbnél érdekesebb sporthírekkel egy ilyen kis országban, szóval nem meglepö hogy lehoznak ilyen híreket is néha(néha
)
Dinho idén tuti nem megy még sehova!

de hogy vmi ON is legyen
A Nemzeti Sport néha a Blikknek a szintjét súrolja... de azért valljuk be nem könnyü minden nap teletömni az újságot érdekesebbnél érdekesebb sporthírekkel egy ilyen kis országban, szóval nem meglepö hogy lehoznak ilyen híreket is néha(néha

Dinho idén tuti nem megy még sehova!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ordog 2007.10.11. 21:48:04-kor.
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
hu ez uj verzioDanka00792 írta:Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:S
![]()
![]()
![]()
ez nevetséges
![]()
![]()

- Danka00792
- Director del Fútbol
Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:S

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt a golyóálló izoéteres májatokatmypeter írta:Én már egy fél üveg után ennél sokkal nagyobbakat is leírnék....

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Titinho
- Director del Fútbol
mypeter írta:Én már egy fél üveg után ennél sokkal nagyobbakat is leírnék....

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Én már egy fél üveg után ennél sokkal nagyobbakat is leírnék....
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Hát énse....Titinho írta:Benga írta:Ekkora hülyeséget régen olvastam, mint most az Nemzeti Sportban.
A cikk lényege az, hogy Rijkaard valszeg vvégén a Chelsea-hez megy és hogy Ronaldinho is könnyen Londonba költözet mert Rijkaard lányával randizgat és, hogy ezért együtt költöznek :S:S:SEz nagyon jó!!! Ekkora marhaságot...
Törne el a keze aki ilyet le mer írni! Még egy üveg whisky után se írnék ilyeneket.
Ez kész...
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †