Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Frank puding. Sosem meri bevállalni.Capon írta:... Rijkaardnak büntetni kéne lassan a rossz teljesitményt padozással...
szerintem bőven alég az is, hogy Abidal és Zambrotta futkorászik a két oldalon, Puyolra nagyobb szükség van ott középen.Capon írta:Jaj de jó lenne a Rijekard is úgy játszatná Puyolt ha felépűl mint régebben volt. Támadásokkal feljönnea jobszélről. Zambrotta meg átmenne a bal oldalra és onnan segitené a támadásokat. Tudom, hogy ez nem oldaná meg a helyzetet de szerintem jó lenne.![]()
7.8.helyVictor_Valdes írta:Igazad van elkell tüntetni inenn a jó Büdös Fr@ncba egy váltás lehet egy darabig több kárt csinálna mint hasznot de legalább a dobogón lennénk az év végén mostmeg mit várjak 7.8. helyetvarga tamás írta:RIJKAARD TAKARODJ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igazad van elkell tüntetni inenn a jó Büdös Fr@ncba egy váltás lehet egy darabig több kárt csinálna mint hasznot de legalább a dobogón lennénk az év végén mostmeg mit várjak 7.8. helyetvarga tamás írta:RIJKAARD TAKARODJ![]()
![]()
![]()
Ez max akkor lesz világos,HA bukunk mindent,és semmit sem nyerünkZozzy 5 írta:Köszönjük, hogy maradtál...Lehet védeni, engem mostmár nem érdekel. A lényeg, hogy egyre világosabb, fő dolgokban a Rijkkard ellenes pártnak volt igaza. MInd1, én mostmár nem idegesítem magam ezen az ökrön, csak rág belülről a tudat, hogy ez ül a padunkon.