Thierry Henry
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Az Arsenalban bizonyított, ez igaz. Viszont, engem az egyáltalán nem érdekel, a Barca szempontjából az indiferens. Az éedekel, hogy a Barcelonában úgy játsszon, ahogy az elvárható tőle. Na, eddig ezt meg sem közelítette. R10 tavaly 23 gólt szerzett, Henry 9-nél tart, bele kell húznia, ha meg akarja közelíteni azt a '[auto_cenzúra]' Ronaldinhót, aki az idén is 7 gólnál jár - kecesebb játékperccel, mint Henry.

-
- Jugador d'estrella
Larsson tényleg jó volt üügyes volt , de a csapat is 1000szer erősebb voltmint most , jobb csapatban volt kiegészítő ember + ha nincs Bl döntő nem komálná mindenki ennyire!
Miből gondolod h Henke annyira villogna most ebben a Barcában?
aki azt gondolja h Larsson jobb játékos volt mint Henry az vak.
Miből gondolod h Henke annyira villogna most ebben a Barcában?
aki azt gondolja h Larsson jobb játékos volt mint Henry az vak.
-
- Jugador d'estrella
[quote="varga tamás"]Henry-nak lesz egy hónapja, hogy méltó-e a Barcelona mezének a viselésére. Megmutathatja, hogy hasznos tagja tud lenni a csapatnak, hogy lehet rá számítani - mint 2 éve ugyanebben a szituációban Henke Larssonra lehetett. Én továbbra sem vagyok elájulva a teljesítményétől, de türelmesen várom az aktivizálódását. Lesz rá 5 hete. Bízom benne![/quote]
Ugyanmár!
Már kb 5 éve bebizonyította h akármelyik csapa mezére méltó lenne, és nem tudom a barca miért lenne kivétel.
ha a jelenlegi formájáról vanm szóvagy amit csinált az évben akkor még nagyon sok játékosról elmondható h nem méltó rá. amugy sem lóg ki a sorból példaértékű munkát végez.
én imádom Henryt lehet h elfogult vagyok de figyeld meg h többet fog letenni az asztalra mint Ronaldinho az elmúlt egy évben és azokban ami még hátra van. Ugyanis motivált!!
Ugyanmár!
Már kb 5 éve bebizonyította h akármelyik csapa mezére méltó lenne, és nem tudom a barca miért lenne kivétel.
ha a jelenlegi formájáról vanm szóvagy amit csinált az évben akkor még nagyon sok játékosról elmondható h nem méltó rá. amugy sem lóg ki a sorból példaértékű munkát végez.
én imádom Henryt lehet h elfogult vagyok de figyeld meg h többet fog letenni az asztalra mint Ronaldinho az elmúlt egy évben és azokban ami még hátra van. Ugyanis motivált!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Henry-nak lesz egy hónapja, hogy méltó-e a Barcelona mezének a viselésére. Megmutathatja, hogy hasznos tagja tud lenni a csapatnak, hogy lehet rá számítani - mint 2 éve ugyanebben a szituációban Henke Larssonra lehetett. Én továbbra sem vagyok elájulva a teljesítményétől, de türelmesen várom az aktivizálódását. Lesz rá 5 hete. Bízom benne!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez tény.És most hogy Eto megy az Afrika kupára nagy feladat hárul rá amit remélem sikerül megoldania!R10-nél meg csak hasznosabb lehet szinte bárki!(értsétek jóraLG írta:Nagyon jo, h sokszor fontos pillanatokban hátra jön szerelni. Tegnap is pl. Alvest lexerelte, mikor már lőni akart, de a Mallorca ellen is volt ilyen. Igy máris sokkal hasznosabb, mint pl. Ronaldinho.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Nagyon jo, h sokszor fontos pillanatokban hátra jön szerelni. Tegnap is pl. Alvest lexerelte, mikor már lőni akart, de a Mallorca ellen is volt ilyen. Igy máris sokkal hasznosabb, mint pl. Ronaldinho.
- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
hogy Henryra szukseg van az bizti(100%)...Dos Santos es Krkic is jol jatszanak de megis Henry masabb tapasztalata is van es batrabb!!!!ami szerintem most naon is kell a Barcelonanak a batorsag
szeritnem a Mallorca ellen jo cserenek bizonyult
szeritnem a Mallorca ellen jo cserenek bizonyult

BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez már kezd hasonlítani az Arsenalos Henryre.. d emég messze van tőle de mostani játéka bíztató 
Most nagy teher nehezedik rá ha elmegy Eto'o is. De remélem Ronaldinho és Deco hétvégén már ottlesz de legkésöbb jövő héten a visszavágón, aztán Messi meg jövő hét hétvégén jön már ugyhogy.. elindul az a szekér már remélem.

Most nagy teher nehezedik rá ha elmegy Eto'o is. De remélem Ronaldinho és Deco hétvégén már ottlesz de legkésöbb jövő héten a visszavágón, aztán Messi meg jövő hét hétvégén jön már ugyhogy.. elindul az a szekér már remélem.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem nem arról volt szó,hogy nem tudtak,ha nem nem is akartak támadni(remélem)biztos úgy voltak vele,hogy a Kupában idegenben maximálisan jó a döntetlen pláne,ha még gólt is rugtunk.Jó persze,jobb lett volna a több gólos győzelem,de legaláb Henry visszatért.és válaszolt a kritikákra!!!
..................................
Tegnap Iniesta gyanúsan passziv volt, sztem elsődlegesen védekezésre kellett figyelnie, igy viszont nem volt játékmesterünk.redmiller írta:Tegnapi gólját nem sok csatár csinálta volna utána! Klasszis, még mindig. Viszont a csapat nagyon gyenge támadásépítésben... Vagy Iniestát kellene középre behozni, vagy sürgősen kell egy jó Deco... Egyszerűen hallottak a csatárok a középpálya nélkül! Nem véletlen, hogy Henry elég sokat volt a saját térfelünkön...
Henry valóban nagyon jó volt, amit meglehetett tenni, azt megtette.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Tegnapi gólját nem sok csatár csinálta volna utána! Klasszis, még mindig. Viszont a csapat nagyon gyenge támadásépítésben... Vagy Iniestát kellene középre behozni, vagy sürgősen kell egy jó Deco... Egyszerűen hallottak a csatárok a középpálya nélkül! Nem véletlen, hogy Henry elég sokat volt a saját térfelünkön...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mallorca ellen annyira bíztató volt, hogy rúgott egy gólt emit vmi mocsok bíró v partjelző bocsánat asszisztens nem adott megMorminho írta:Szép kis gólt rúgott, Mallorca ellen is voltak bíztató jelek, remélem végre elkapta a fonalat. És csatár jelenleg nem kell, ha elmegy Ronaldinho vagy akárki akkor viszont igen.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Szép kis gólt rúgott, Mallorca ellen is voltak bíztató jelek, remélem végre elkapta a fonalat. És csatár jelenleg nem kell, ha elmegy Ronaldinho vagy akárki akkor viszont igen.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Ákocka
- Jugador d'estrella
Egyetértek azzal, hogy ne hozzunk több csatárt. Ha Henry nem elég, akkor mégis ki kellene még? Tegnap jól játszott. Láthattunk egy Henry-féle gyönyörű labdalevételt, és egy fontos gólt. Reméljük egyre jobb lesz. De úgy vélem, jobban menne neki, ha két csatárral (Eto'o, Henry) játszanánk, 4-4-2ben. Persze ez nem mostanában lesz sajnos. Azt mondom, így is hozza azt amit lehet, egy hosszú sérülés, válás, klub- és bajnokságváltás után. Lehet, hogy már 30 éves, de még mindig nagyon gyors és labdabiztos, és tényleg egyszerűen elegáns a mozgása. Simán benne van még 3-4 jó év.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ENNYIDave87 írta:Henry bármilyen formahanyatlás közepette tudja hozni ezt a szintet, ezért lett gólkirály többször is Angliában, kis túlzással ezért vitte anno az Arsenalt a BL döntőbe (persze, csapattársak, jó csapat körülötte stb.). Nem volt ott sem végig bombaformában.
A BL döntőn sem volt kimagasló formában, mégis egymaga eldönthette volna a meccset....kihagyta szerencsére.
Nagyon örülök, hogy megvettük és remélem mielőbb alkalmazkodik!
Nincs szükségünk csatárra szerintem, sem Zigicre, sem Huntelaarra, hiszen még Bojan, Giovani és Henry sem kapott elég lehetőséget a bizonyításra.Ha 2 év múlva azt mondja valaki, hogy tényleg nem váltak be, akkor elhiszem, de fél év után, ráadásul csereként...jók lesznek!

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Dave87
- Capitá del Barça
Henry bármilyen formahanyatlás közepette tudja hozni ezt a szintet, ezért lett gólkirály többször is Angliában, kis túlzással ezért vitte anno az Arsenalt a BL döntőbe (persze, csapattársak, jó csapat körülötte stb.). Nem volt ott sem végig bombaformában.
A BL döntőn sem volt kimagasló formában, mégis egymaga eldönthette volna a meccset....kihagyta szerencsére.
Nincs szükségünk csatárra szerintem, sem Zigicre, sem Huntelaarra, hiszen még Bojan, Giovani és Henry sem kapott elég lehetőséget a bizonyításra.Ha 2 év múlva azt mondja valaki, hogy tényleg nem váltak be, akkor elhiszem, de fél év után, ráadásul csereként...jók lesznek!
-
- Jugador d'estrella
http://youtube.com/watch?v=hgTGehD7tgc
nézzétek meg ezt a videót , egy reklám
, henry az egész manchester ellen
még benne van ruudo is 
nézzétek meg ezt a videót , egy reklám

- okos666
- Jugador del Barça
De az tétlen lesnek számít,mert Puyolnak ment a labda...robag írta:Henry már akkor lesen volt mikor Puyol kapta a passzt így nem avatkozhatott volna játékba. ha Carles belövi akkor nem számít, de így hogy labdába ért már igen. Ha jól láttam...
Imádlak BARCA!!!
-
- Jugador d'estrella
Henry már akkor lesen volt mikor Puyol kapta a passzt így nem avatkozhatott volna játékba. ha Carles belövi akkor nem számít, de így hogy labdába ért már igen. Ha jól láttam...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Rijkaard topicba irtad, de ez már ide tartozik asszem szal ide írom:albicelesteX írta:Trezeguet favorizálnám!Csak hát őt meg nem a padra hanem Eto'o mellé Henry Helyett!!!
Nemtom, én ha lehet választani, akkor is Henryt hoztam volna! Többre tartom Trazeguetnél! Bár nehéz dolog, meg igy könnyű, hogy nem annyira jött össze Henrynak eddig, de ha csillogott volna, akkor meg fordítva mondanád, és Trezeguet nem kellene.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
1. henry lese nem számított, amikor puyol kapta a labdát, mert puyolhoz ment a labda, henry pedig nem zavarhatta meg a kiugrásával a védelmet, mert 15 méterrel arrébb csinálta
2. amikor puyol passzolt, henry kb egyvonalban volt a labdával, de inkább mögötte, mint előtte. ez nem les, de necces volt, a partjelző elnézte, van ilyen.
2. amikor puyol passzolt, henry kb egyvonalban volt a labdával, de inkább mögötte, mint előtte. ez nem les, de necces volt, a partjelző elnézte, van ilyen.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Restelkedem de nem láttam a szituációt!
De íme:
Lesen áll az a játékos, aki:
- az ellenfél térfelén tartózkodik, abban a pillanatban, amikor saját csapatbeli játékostársa a labdát leadja,
- a labda leadásának pillanatában közelebb áll az ellenfél kapuvonalához, azaz közte és az alapvonal között kettőnél kevesebb védőjátékos van, -közelebb van a kapuvonalhoz, mint a labda. Csak az a játékos lehet lesen, aki a labda előtt tartózkodik, a labda mögött sohasem lehet leshelyzet.
- saját játékostársától kapta a labdát, illetve utoljára saját játékostársát érintette a labda.
Illetve:Nem lehet leshelyzetben a játékos, amikor játékostársa a labdát leadja:
- ha a saját térfelén tartózkodik,
- ha közte, valamint a kapuvonal között legalább két védőjátékos tartózkodik,
- ha távolabb van az ellenfél kapuvonalától, mint az a játékostárs, aki a labdát leadja,
- ha egyvonalban áll az utolsó előtti védőjátékos vonalával,
- ha egyvonalban áll az utolsó előtti két védőjátékossal,
- ha a labdát az ellenfél játékosa vigyázatlanul, figyelmetlenül rúgja hozzá.
Pirossal moderálunk
De íme:
Lesen áll az a játékos, aki:
- az ellenfél térfelén tartózkodik, abban a pillanatban, amikor saját csapatbeli játékostársa a labdát leadja,
- a labda leadásának pillanatában közelebb áll az ellenfél kapuvonalához, azaz közte és az alapvonal között kettőnél kevesebb védőjátékos van, -közelebb van a kapuvonalhoz, mint a labda. Csak az a játékos lehet lesen, aki a labda előtt tartózkodik, a labda mögött sohasem lehet leshelyzet.
- saját játékostársától kapta a labdát, illetve utoljára saját játékostársát érintette a labda.
Illetve:Nem lehet leshelyzetben a játékos, amikor játékostársa a labdát leadja:
- ha a saját térfelén tartózkodik,
- ha közte, valamint a kapuvonal között legalább két védőjátékos tartózkodik,
- ha távolabb van az ellenfél kapuvonalától, mint az a játékostárs, aki a labdát leadja,
- ha egyvonalban áll az utolsó előtti védőjátékos vonalával,
- ha egyvonalban áll az utolsó előtti két védőjátékossal,
- ha a labdát az ellenfél játékosa vigyázatlanul, figyelmetlenül rúgja hozzá.

Pirossal moderálunk

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Így igaz!Rivaldo11 írta: Ilyen esetben a labda vonala a meghatározó. Henry a passz pillanatában a labda vonala mögött voltnem les.
By red