nekem miért nem megy?????

TZS írta:Háát hogyne, kösz Fecooo!
neten nézheted, ha akarod:TZS írta:Rooney gólját is írja be/le vki please, nem tudom nézni a meccset...
Senna nem nagyon szokott kis gólokat lőniTZS írta:Nagy gól volt, milyen volt, nem látta vki?
Senna-é nem kis gól volt!
uh, nem semmi, az angol csapatok nagyon bekezdtekCFirpo3 írta:vezet a villarreal!
Ronaldo eladta fél pálya közepén,de még nem lett volna gond,csak Evans is eladta a 16os előterében, Porto srác szépen húzott egyet ,és kilőtte a jobb alsót. megint egyéni hibák, megint nem vagyunk ott fejben, mostani hullámvölgyek ennek köszönhetőek, de legalább nem lesz unalmas ez a meccs.TZS írta:Nagy gól volt, milyen volt, nem látta vki?
Köszönöm! Igen tudom,h szokott lenni link, csak eddig azt hittem,h mi a meccseinknél van csak, ezért kértem itt, biztos ami biztos.MichaaBee írta:http://www.rojadirecta.com itt lesz meccs előtt jó sok link. egyébként távkapcs. topicban is mindig van direktlink, nem sokkal kezdés előtt.![]()
Lehetséges..., az biztos, h 88-ban a PSV nyert, ezt eddig nem is tudtam, de utánanéztem.lluisllach89 írta: 1988: PSV ha jól tudom.