Kérhetek engedélyt a munkaasztal topikba. Ivánnal már egyeztettem, de valószínűleg elfelejtette...

Megértem. Én tudom hogy ti nagyon sokat tesztek ezért az oldalért. Elismerem munkátokat amit a többiek nevében és a magam nevében is NAGYON KÖSZÖNÜNK!!! És nemis türelmetlenségből írtam csak kíváncsiságbólEnrique írta:Aki igényes munkával elkészíti róla az írást, annak nagyon megköszönnénk, mert per pill. nekem és szerintem Ivánnak sincs erre ideje.Messi-#19 írta:Sziasztok. José Emanuelle Pintó nevezetú játékos mikor kerül be a Játékoskeretek fül alá???![]()
![]()
Aki igényes munkával elkészíti róla az írást, annak nagyon megköszönnénk, mert per pill. nekem és szerintem Ivánnak sincs erre ideje.Messi-#19 írta:Sziasztok. José Emanuelle Pintó nevezetú játékos mikor kerül be a Játékoskeretek fül alá???
Szerintem, Iván tévedsz. Az idegen neveket nem a magyar fonetika szerint kell leírni, hanem, ahogyan ők írják. A lengyel kapus vezetékneve Boruc, tehát nem Borucs. Ez éppen olyan, mint Dzsudzsák neve: a holland ABC nem ismeri az 'Á' betűt, de ettől még 'Á'-val van írva Balázs neve a mezére. A volt lengyel miniszterelnök Kazimierz Marczinkiewicz - et sem Kazsimirzs-nek írjuk, pedig úgy ejtjük. Boruc - így helyes. Szerintem.Z. Iván írta:A Boruc-ot nekünk Borucsnak kell írnünk a magyar fonetika szerint. Attól függetlenül, hogy ő hogyan szeretné. Ezt a magyar nyelvtani szabályt én nem tartom helyesnek, de attól még ez van, ezt kell követni.
Csak akkor, ha ciril, japán, kínai, stb., tehát nem latin írásjelekkel írja a nevét. Az ő esetében nem tudom.Z. Iván írta:A Boruc-ot nekünk Borucsnak kell írnünk a magyar fonetika szerint. Attól függetlenül, hogy ő hogyan szeretné. Ezt a magyar nyelvtani szabályt én nem tartom helyesnek, de attól még ez van, ezt kell követni.
Köszi!messi1918 írta:Hello!
Az "Egy Barca tele élettel" című cikkben az első bekezdések valamelyikében, ez van írva (vagy valami hasonló): bravúrral védett Borucs, szerintem Boruc, de ha nem akkor bocs.
Ezt én is kiszúrtam, és pont akartam kérdezni, mert nem láttam a meccset, bát kétlem, hogy annyi idő alatt megváltotta volna a világot.PiknikTibi írta:Csak megerősítést szeretnék kérni.
Celtic - Barca számokban c. cikkben. Guddy 5 (azaz ÖTÖS) osztályzat?
En is hihetetlen sokat kaptam az oldaltol, es erre nagyon buszke is vagyok. Drigo ne aggodj, napi rendszeressegel latogatom az oldalt..es a forumba is benezek, csak nagyon keves az idomDrigo írta: Jó itt látni Téged is, mostanában egyre ritkábban tűnsz fel. A véleményed én is osztom, igaz én is tettem apróbb dolgokat az oldalért, de butaság lenne ezt egyszinten emlegetni azzal, mait kaptam az oldaltól.
Jó itt látni Téged is, mostanában egyre ritkábban tűnsz fel. A véleményed én is osztom, igaz én is tettem apróbb dolgokat az oldalért, de butaság lenne ezt egyszinten emlegetni azzal, mait kaptam az oldaltól.Szakacs írta:Sziasztok.
Immarom 4.dik eve regisztralt tag vagyok...es meg mindig azt kell mondjam, h semmi elfogultsag nelkul ez a legszebb szurkoloi Oldal, amit a magyarsag olvashat..
Azzal kapcsolatban volna kerdesem, hogy esetleg, a Barcanak a Futsal csapatarol nem tudnatok irni valami, eredmenyeket, jatekosok nevet...vagy barmi...Az van h en is jatszok(futsal) persze csak megyei szinten..de az eleg..hogy felkeltse az erdeklodesemet szeretet csapatom, mas agazatokban nyujtott teljesitmenye..
Udv Szakacs Zsolt.