Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Akármeik más válogatottban kezdő kapus lenne, de pechje van mert a spanyoloknál rengeteg a jó kapus. Nyilatkozta is egyszer emléxem hogy rossz időben és rossz helyre született, mert sokan vannak előtte...lopakodo írta: ja és.......szerintetek mér nincs benn VV a válogatottban
Én se azt mondom hogy miatta ment el a szezon de ő a csapat egyik gyengepontjaKowa írta:és kit vennénk meg VV helyett azt a kétbalkezes csicska volt realos kapust inább Demirelt., Ochoa., freyt kéne de egyiket s ehoták velünk szóba csak Cech a Chelseabol de őő olyan drága hogy a vezetőség ugy se veszi meg .............!!!!! Na akkor ki lessz jövőre a kapusunk........?
Hülyeség...!!!L.Messi írta:Valdés miatt vesztette el a bajnokságot szinte a barca ugyhogy új kapus kéne!
Itt a lényeg.CFirpo3 írta:Én is ezt kérdezem. Valdes hibáiból kevés gól született idén, mert mindig sikerült valahogy helyre hozni azokat. Tehát hibázott néha, de azokból nem, lett gól.
Én is ezt kérdezem. Valdes hibáiból kevés gól született idén, mert mindig sikerült valahogy helyre hozni azokat. Tehát hibázott néha, de azokból nem, lett gól.barca99 írta:Hányból is kaptunk gólt?
Jó ezt azért nem így kell nézni....szerintem.barca99 írta:Hányból is kaptunk gólt?
CFirpo3 írta:Hát ez nem igaz!!! Nem miatta vesztettük el a bajnokságot!!! Ha nézted volna azt a 38 meccset, akkor láthattad volna, hogy nem csak ő miatta úszott el a bajnokság.
Hát ez nem igaz!!! Nem miatta vesztettük el a bajnokságot!!! Ha nézted volna azt a 38 meccset, akkor láthattad volna, hogy nem csak ő miatta úszott el a bajnokság.L.Messi írta:Valdés miatt vesztette el a bajnokságot szinte a barca ugyhogy új kapus kéne!
ez mekkora hülyeségL.Messi írta:Valdés miatt vesztette el a bajnokságot szinte a barca ugyhogy új kapus kéne!
Már bocs,de nem valdés-en múlott hanem olgeueren ahogy a betis ellen beragadt meg a realt is meglehetett volna verni ha olgeuer nem állítatja ki magát szóval nem valdés hibája volt...ő a liverpool ellen hibázott mikor becsúszott a labdával és nem ütötte el..maxilopez írta:üdv most regeltem 13 éves vok és a barca a mindenem és látván h a tavaji bajnoki cimet miatta buktuk el mikor az espanol ellen szal kéne odda egy ujj kapus állitólag jön a villareal kapusa... remélem h jobb a valdesén
Tavalyi szezont nem kimondottan az espanyol ellen buktuk el , főleg nem egy emberen múlt.maxilopez írta:üdv most regeltem 13 éves vok és a barca a mindenem és látván h a tavaji bajnoki cimet miatta buktuk el mikor az espanol ellen szal kéne odda egy ujj kapus állitólag jön a villareal kapusa... remélem h jobb a valdesén
Szerencsétlen az aki Barca drukkernak nevezi magát és így beszél a csapat egyik katalán meghatározó játékosáról.Lionel Messi Fan írta:még hogy nincs kapus kérdés nézd meg miet csinál az a szerencsétlen Valdes megmondták hogy a Barcának 2 gyengepontja van az egyi Oleger ha pályán van a másik pedig Valdes