2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
JA! Töfting, húúúú gyerekek az egy mekkora favágó volt?!...Boixos írta:ez tényleg ekkora vaddisznó. a töfting a legjobb haverja, ha mond ez a név vmit.Pedro írta:Forrás: NSO
"Egy kontratámadás volt, és nekem meg kellett állítanom (Vicente Rodriguezt) ? mondta a dán középpályás. ? Nem sajnálom, ami történt, ha még egyszer ugyanezt kellene tennem, megtenném újra. Nem adhattam meg neki az esélyt, hogy tovább fusson"
Gratula Gravesen "Gravedigger" Tomikának...![]()
Most ez télleg ekkora tüke, vagy télleg ennyire érti a focit?
ez tényleg ekkora vaddisznó. a töfting a legjobb haverja, ha mond ez a név vmit.Pedro írta:Forrás: NSO
"Egy kontratámadás volt, és nekem meg kellett állítanom (Vicente Rodriguezt) ? mondta a dán középpályás. ? Nem sajnálom, ami történt, ha még egyszer ugyanezt kellene tennem, megtenném újra. Nem adhattam meg neki az esélyt, hogy tovább fusson"
Gratula Gravesen "Gravedigger" Tomikának...![]()
Most ez télleg ekkora tüke, vagy télleg ennyire érti a focit?
Oleguer megfogtaRobinho_10 írta:Ezt már egyszer írtad.
Elmondom mégegyszer,hátha most sikerül megérteni.
Diogot azért neveztük fantasztikus játékosnak,mert a Rosenborg elleni BL és az Atlético elleni bajnoki mérkőzésen úgy játszott,hogy ezt a jelzőt megérdemelte.
Ezzel milyen összefüggésben van az,hogy Vicente megforgatta párszor?
Jobbszélső középpályást játszott,szerintem ebben a posztban nem is lehet elvárni,hogy maximálisan teljesítsen.Mellesleg Vicente világklasszis játékos,és most hirtelen nem igazán tudnék mondani olyan játékost,akinek sikerülne őt megfogni.
Nagyon jó gyerek Morminho,azért még nem szorulok az ő segítségére hogy veled megértessek 1 dolgot(AHOGY Ő SEM SZORUL AZ ÉN SEGÍTSÉGÉMRE)Morminho-nak sikerült,igénybeveheted a segítségét
Morminho-nak sikerült,igénybeveheted a segítségétCharlie írta:Na nem érted a mondandóm lényegét,pedig ott van benne,szval nem "fárasztom" magam.
C.
Ő mióta védő?Szakacs írta:RonaldinhoRobinho_10 írta:Ezt már egyszer írtad.
Diogot azért neveztük fantasztikus játékosnak,mert a Rosenborg elleni BL és az Atlético elleni bajnoki mérkőzésen úgy játszott,hogy ezt a jelzőt megérdemelte.
Jobbszélső középpályást játszott,szerintem ebben a posztban nem is lehet elvárni,hogy maximálisan teljesítsen.Mellesleg Vicente világklasszis játékos,és most hirtelen nem igazán tudnék mondani olyan játékost,akinek sikerülne őt megfogni.
RonaldinhoRobinho_10 írta:Ezt már egyszer írtad.
két meccs után aztán télleg lehet őt nevezni fantasztikusnakRobinho_10 írta:Diogot azért neveztük fantasztikus játékosnak,mert a Rosenborg elleni BL és az Atlético elleni bajnoki mérkőzésen úgy játszott,hogy ezt a jelzőt megérdemelte.
Mintha a ti csapatatok nem érezné meg Ronaldinho és Etó hiányátbarcakiraly írta:Ronaldo hiányát megérzi a Real!
Diogo az Atlético és a Rosenborg elleni meccsen kiválóan játszott.Akkor meg mi a problémád?Charlie írta:Még 1 apró megjegyzés,és télleg nem foglalkozom többet a reállal,csak azt olvasgattam,hogy mekkora isten gyerek ez a Diogo,most nem azért ,de egy komolyabb ellenféllel került szembeVicente!
Na de oda-vissza szívatta a kis spanyol.
C.