Barça vs. Real
én bírom Töftinget, ő is nagy nészáros, de legalább egyéniség

Először Thomas Gravesen kapott piros lapot, miután hátulról elkaszálta Vicentét, majd a hajrában David Beckham gyűjtött be néhány szemvillanás alatt két sárgát – a másodikat azért, mert gúnyosan megtapsolta a bírót. A Real jelezte: fellebbez az ügyben.
Mit akarnak ezen fellebezzni??
Mit akarnak ezen fellebezzni??

-
- Director del Fútbol
JA! Töfting, húúúú gyerekek az egy mekkora favágó volt?!...Boixos írta:ez tényleg ekkora vaddisznó. a töfting a legjobb haverja, ha mond ez a név vmit.Pedro írta:Forrás: NSO
"Egy kontratámadás volt, és nekem meg kellett állítanom (Vicente Rodriguezt) ? mondta a dán középpályás. ? Nem sajnálom, ami történt, ha még egyszer ugyanezt kellene tennem, megtenném újra. Nem adhattam meg neki az esélyt, hogy tovább fusson"
Gratula Gravesen "Gravedigger" Tomikának...![]()
Most ez télleg ekkora tüke, vagy télleg ennyire érti a focit?

"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
biztos a videón az látszik, h vacsorára hívta meg bekem a bírót, aki azt el is fogadta. ezt örömében megtapsolta bekem, de eszébe jutott a bírónak, h mégsem szereti a húslevest, ezért kizavarta a gyereket. kb. ilyen alapon óvhatnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Jugador del Barça
A real fellebez Beckham piroslapja ellen: "A sípmester jelentésében úgy fogalmazott, hogy Beckham "kigúnyolta az ítéletet", ám a Real háza táján ezt nem így látják: "Több videofelvételt végig néztünk, de egyik sem bizonyítja, hogy Beckham a játékvezetőt gúnyolná" - áll a klub közleményében. "
Amit Ronney-nak, Oliveira-nak nem lehet azt Beckham-nek szabad

Amit Ronney-nak, Oliveira-nak nem lehet azt Beckham-nek szabad

-
- Llegenda del Barça
ez tényleg ekkora vaddisznó. a töfting a legjobb haverja, ha mond ez a név vmit.Pedro írta:Forrás: NSO
"Egy kontratámadás volt, és nekem meg kellett állítanom (Vicente Rodriguezt) ? mondta a dán középpályás. ? Nem sajnálom, ami történt, ha még egyszer ugyanezt kellene tennem, megtenném újra. Nem adhattam meg neki az esélyt, hogy tovább fusson"
Gratula Gravesen "Gravedigger" Tomikának...![]()
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Gravesen sajnos a spanyol futball szégyene. 

in to exile
- Pedro
- Jugador d'estrella
Forrás: NSO
"Egy kontratámadás volt, és nekem meg kellett állítanom (Vicente Rodriguezt) – mondta a dán középpályás. – Nem sajnálom, ami történt, ha még egyszer ugyanezt kellene tennem, megtenném újra. Nem adhattam meg neki az esélyt, hogy tovább fusson"
Gratula Gravesen "Gravedigger" Tomikának...
"Egy kontratámadás volt, és nekem meg kellett állítanom (Vicente Rodriguezt) – mondta a dán középpályás. – Nem sajnálom, ami történt, ha még egyszer ugyanezt kellene tennem, megtenném újra. Nem adhattam meg neki az esélyt, hogy tovább fusson"
Gratula Gravesen "Gravedigger" Tomikának...

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Oleguer megfogtaRobinho_10 írta:Ezt már egyszer írtad.
Elmondom mégegyszer,hátha most sikerül megérteni.
Diogot azért neveztük fantasztikus játékosnak,mert a Rosenborg elleni BL és az Atlético elleni bajnoki mérkőzésen úgy játszott,hogy ezt a jelzőt megérdemelte.
Ezzel milyen összefüggésben van az,hogy Vicente megforgatta párszor?
Jobbszélső középpályást játszott,szerintem ebben a posztban nem is lehet elvárni,hogy maximálisan teljesítsen.Mellesleg Vicente világklasszis játékos,és most hirtelen nem igazán tudnék mondani olyan játékost,akinek sikerülne őt megfogni.

- Charlie
- Öreg Harcos
Nagyon jó gyerek Morminho,azért még nem szorulok az ő segítségére hogy veled megértessek 1 dolgot(AHOGY Ő SEM SZORUL AZ ÉN SEGÍTSÉGÉMRE)Morminho-nak sikerült,igénybeveheted a segítségét

C.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Charlie 2005.10.24. 18:03:49-kor.
-
- Barça B
Morminho-nak sikerült,igénybeveheted a segítségétCharlie írta:Na nem érted a mondandóm lényegét,pedig ott van benne,szval nem "fárasztom" magam.
C.

-
- Barça B
Ő mióta védő?Szakacs írta:RonaldinhoRobinho_10 írta:Ezt már egyszer írtad.
Diogot azért neveztük fantasztikus játékosnak,mert a Rosenborg elleni BL és az Atlético elleni bajnoki mérkőzésen úgy játszott,hogy ezt a jelzőt megérdemelte.
Jobbszélső középpályást játszott,szerintem ebben a posztban nem is lehet elvárni,hogy maximálisan teljesítsen.Mellesleg Vicente világklasszis játékos,és most hirtelen nem igazán tudnék mondani olyan játékost,akinek sikerülne őt megfogni.

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
RonaldinhoRobinho_10 írta:Ezt már egyszer írtad.

Tiziano Crudeli fan 

két meccs után aztán télleg lehet őt nevezni fantasztikusnakRobinho_10 írta:Diogot azért neveztük fantasztikus játékosnak,mert a Rosenborg elleni BL és az Atlético elleni bajnoki mérkőzésen úgy játszott,hogy ezt a jelzőt megérdemelte.

Majd ha hétről hétre jól jáccik, és sikerül beverekednie magát a kezdőbe, akkor lehet őt nevezni fantasztikusnak, de 2 meccs alapján elég elhamarkodott lenne
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Barça B
Ezt már egyszer írtad.
- Charlie
- Öreg Harcos
Robinho_10 na fuss neki még1szer,és utána újból írj vmit,mert nem igazán értem mit akartál mondani,én azt mnodtam hogy elmondtátok róla hogy mekkora isten,meg hogy retteghet a Primera Division a jobboldalatoktól,meg hogy úgy cselez mnit Cristiano Ronaldo,ahhoz képest,Vicentevel semmit nem tudott kezdeni,és semmivel nem mutatott többet mint 1 átlagos védő.
C.
C.
-
- Barça B
Mintha a ti csapatatok nem érezné meg Ronaldinho és Etó hiányátbarcakiraly írta:Ronaldo hiányát megérzi a Real!

-
- Barça B
Diogo az Atlético és a Rosenborg elleni meccsen kiválóan játszott.Akkor meg mi a problémád?Charlie írta:Még 1 apró megjegyzés,és télleg nem foglalkozom többet a reállal,csak azt olvasgattam,hogy mekkora isten gyerek ez a Diogo,most nem azért ,de egy komolyabb ellenféllel került szembeVicente!
Na de oda-vissza szívatta a kis spanyol.
C.
Vagy te jós vagy és,és meg tudtad jövendölni,hogy hogyan fog játszani a Valencia ellen?
Egyébként meg Luxemburgo teljesen mást játszatott vele,kis túlzással azt is lehet állítani,hogy többet támadott,mint védekezett.
De te nyílván láttad mind a három meccset,úgyhogy ez nem okozhat neked újdonságot

Nem kell a madriddal foglakozni! Mert sajnos a Barca még mindig csak árnyéka onmagának. Az Osauna ellen is csak a 2. félidoben voltunk jok. Emelett a reál is elég harmatos, sot, az egész spanyol bajnokság az, ez az oka h a Getafe meg a Celta ilyen elol vannal.