Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez a sig tökéletesen felvette a harcot Rataccess sigével.davidvilla77 írta:
![]()
Ha most nem csináltál volna nekem ilyen tökéletes Sig-et, már lopnám isdavidvilla77 írta:
![]()
Engem lehet hogy érdekel...higany írta:http://i52.tinypic.com/2z8vlgh.pngLionel85 írta:Valaki beöltözteti Afellayt Barcelona-mezbe?Érdekel hogy néz ki.
Lehet osszedobok egy siget is belole, ha van ra igeny
Én is így látom, csak az egyik arról szól amit írtam, a másik nem, de úgy néz ki, hogy Ratacessé lesz a befutó.Kidb írta:Hát én nem akarok beleszólni de Rataccessé sokkal jobb. davidvilla tud ennél ezerszer szebbet is. Ez most életlen vagy nem tudom de nekem bántja a szemem.fanbarca írta: Nagyon nehéz helyzet, gondolkodom...
Hát én nem akarok beleszólni de Rataccessé sokkal jobb. davidvilla tud ennél ezerszer szebbet is. Ez most életlen vagy nem tudom de nekem bántja a szemem.fanbarca írta: Nagyon nehéz helyzet, gondolkodom...
Köszi!MessiFan írta:Nem volt kedvem visszalapozni milyen avát kértél ezért csak összedobtam 1-et.L.Messi 10 írta:Szép, szép de a SIG-et más kérte, Én avá-t írtam
davidvilla77 írta:L.Messi 10-nek
(amint lesz egy kicsit több időm, összedobok egy szebb, kidolgozottabb képet. de egyenlőre ez van:)
Nagyon nehéz helyzet, gondolkodom...Rataccess írta:Parancsolj:fanbarca írta:Krénék egy Vetteles siget, az uccsó futami eredményhirdetésen a dobogó tetején zokog, jó lenne..... plusz németül VILÁGBAJNOK .... (asszem Weltmeister).... NEm kell túlcsicsázni...
Remélem nem baj, hogy nem zokog
Nem volt kedvem visszalapozni milyen avát kértél ezért csak összedobtam 1-et.L.Messi 10 írta:Szép, szép de a SIG-et más kérte, Én avá-t írtam
Szép, szép de a SIG-et más kérte, Én avá-t írtamdavidvilla77 írta:L.Messi 10-nek
(amint lesz egy kicsit több időm, összedobok egy szebb, kidolgozottabb képet. de egyenlőre ez van:)
Köszi szépen! Sikerült, bár nem az volt a problem, hanem, hogy gif kiterjesztésű volt a kép (mondjuk lehet, hogy igazából más volt a gond, de miután jpeget raktam be ment). Gondoltam ide írom tanulságnak!Slither írta:Dupla katt a layeren lévő kis lakatra.jelwaz írta:Valami mester pls!
Miért lehet az, hogy ha képet nyitok meg PS-ben, akkor azt nem tudom layerként másolni?
Vektorozni szeretném, de már itt elakadok...
Előre is köszi.
Majdnem olyan jó, mint az enyém.higany írta:http://i52.tinypic.com/2z8vlgh.pngLionel85 írta:Valaki beöltözteti Afellayt Barcelona-mezbe?Érdekel hogy néz ki.
Lehet osszedobok egy siget is belole, ha van ra igeny
http://i52.tinypic.com/2z8vlgh.pngLionel85 írta:Valaki beöltözteti Afellayt Barcelona-mezbe?Érdekel hogy néz ki.
Nem áll neki rosszul.Lionel85 írta:Valaki beöltözteti Afellayt Barcelona-mezbe?Érdekel hogy néz ki.
Nem kicsit elcsépelt ez a "diás" megoldás, de vagdosni nem volt kedvem, és ez jutott eszembe...Piquenbauer írta:Egy olyan kérdésem lenne, hogy csinálna nekem valaki egy olyan siget, amin Piqué, Xavi és Messi rajta van? Előre is köszi.
Ez komoly ?messideco írta:
Vélemények![]()