hát henry már rég csinált annyit a barcában, mint sevcsenko másfél év alatt a chelseaben..Bojan Krkic írta:Csak nehogy ugy járjunk Titivel mint a Chelsea SevchenkovalRivaldo11 írta:Én sem írnám még le! A képességei adottak, reméljük nem veti vissza újabb sérülés. Ha belelendül, és a helyzetkihasználása javul, akár 10 gól körül is termelhet a bajnokság hátralévő szakaszában. Valamint a Bl-ben is beköszönhet(ne) párszor.
Thierry Henry
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
És lehet,hogy Ronaldinho,ilyen társakkal,még jobban összekapná magát,azt kéne vele csinálniuk a fiúknak,hogy rájátszanának.Azután Henryre,úgy mint Messivel csinálta Ronaldinho amikor idejött.Most MEssi és Eto'o játszhatna HEnryre,és Ronaldinhora.MEgnézném.........senzu írta:
igen, pont ma jutott nekem is eszembe ha végre Henry, Messi, Eto'o és Ronnie se lenne sérült egyszerre, láttuk már valaha egyáltalán együtt játszani a fantasztikus négyest?
..................................
- senzu
- Entrenador del Barça
igen, pont ma jutott nekem is eszembe ha végre Henry, Messi, Eto'o és Ronnie se lenne sérült egyszerre, láttuk már valaha egyáltalán együtt játszani a fantasztikus négyest?messi1918 írta:Én elégedett lennék vele,ha végig így játszana.Ez a mai Henry már emlékeztetett kicsit az arsenalos Henryre.Mi lesz itt ha Henry formába lendül,Eto'o visszajön,Messi felépül,a fiatalok,már most is jók.Ronaldinhot meg nem említem.Ronaldinho&Barca írta:Ez a Titi már kicsit más mint amit eddig láttunk a Barcában, beállása után jóltudta mi a feladata és hol. Nagyon szépen játszott, cselei, agresszivitása kellően megvolt a támadásokban. Remélem a mai kis ajándéka csak ízenítő volt 2008-ból.
Mindent bele Henry!!!
Hajrá Titi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én elégedett lennék vele,ha végig így játszana.Ez a mai Henry már emlékeztetett kicsit az arsenalos Henryre.Mi lesz itt ha Henry formába lendül,Eto'o visszajön,Messi felépül,a fiatalok,már most is jók.Ronaldinhot meg nem említem.Ronaldinho&Barca írta:Ez a Titi már kicsit más mint amit eddig láttunk a Barcában, beállása után jóltudta mi a feladata és hol. Nagyon szépen játszott, cselei, agresszivitása kellően megvolt a támadásokban. Remélem a mai kis ajándéka csak ízenítő volt 2008-ból.
Mindent bele Henry!!!
Hajrá Titi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..................................
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez a Titi már kicsit más mint amit eddig láttunk a Barcában, beállása után jóltudta mi a feladata és hol. Nagyon szépen játszott, cselei, agresszivitása kellően megvolt a támadásokban. Remélem a mai kis ajándéka csak ízenítő volt 2008-ból. 
Mindent bele Henry!!!

Mindent bele Henry!!!
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Jó volt a játéka csereként, amikor egyszer mutatták a cserepadon, látni lehetett rajta, hogy már legszívesebben azonnal beállt volna segíteni a csapaton, kívülről jobban láthatta a dolgokat, így amikor beállt, jól tudta, hol lehet megzavarni a Mallorca védelmét. Kár hogy nem jött össze neki a gól, de Lux nagyon jól védett.

-
- Barça C
Nem volt szép a játék,de kit érdekel a 3pont megvan ez a fontos.
Henry szerintem is jól játszott és szerintem is szabályos volt a gólja,
csak így tovább srácok.
HALA BARCA!!!!!!!!!!!!
Henry szerintem is jól játszott és szerintem is szabályos volt a gólja,
csak így tovább srácok.

HALA BARCA!!!!!!!!!!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Jól van, jó lesz ez. Még csak fél órát bír, de hamarosan többet is vállalhat. A gólja szerintem szabályos volt. Puyol nem volt lesen, Henry pedig a labda mögül érkezett.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Jugador d'estrella
lőtt egy gól tis amit nem adtak meg tévesen... + aki azt mondja h lassú hát nem tudom
azért hy hozza ki a labdát ahogy akarja ha van egy kis terület! lásd Eto'o gólja...

Itt s megdícsérem, csak így tovább. Ez az játék a minimum, amit Henrytől elvárhatunk.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Henry mellett Bojan még játékostéren pozitívum a mai napon.Replay írta:Jól játszott, lendületet adott, a 2. gólnál szépen kidolgozta, sztem számithatunk rá, mikor Eto'o távol lesz

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Jól játszott, lendületet adott, a 2. gólnál szépen kidolgozta, sztem számithatunk rá, mikor Eto'o távol lesz 

-
- Jugador d'estrella
Csak nehogy ugy járjunk Titivel mint a Chelsea SevchenkovalRivaldo11 írta:Én sem írnám még le! A képességei adottak, reméljük nem veti vissza újabb sérülés. Ha belelendül, és a helyzetkihasználása javul, akár 10 gól körül is termelhet a bajnokság hátralévő szakaszában. Valamint a Bl-ben is beköszönhet(ne) párszor.

FC Barcelona!
ABIDAL!
ABIDAL!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ma szerintem elsősorban nem a gólok szerzése lesz a feladata, az is lehet, hogy csak csere lesz, mindenesetre most Eto'o az első számú támadó és őt kéne kiszolgálni, amiben szintén jó Henry, nemcsak a góllövésben.

Igaz, a Real ellen télleg nem volt könnyű a kispadrol betalálniAndrisveres írta:Szerintem ha megrázza magát még simán lehet gólkirály , a realról meg nem ő tehet

Legyen golkirály, jo lenne, mert kellenének ezek a golok a Barcának. Csak az a baj, az eszem azt sugja, h már nem lex a régi

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Remélem Eto és Henry egyszerre kezdenek!
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
-
- Jugador d'estrella
Szerintem ha megrázza magát még simán lehet gólkirály , a realról meg nem ő tehet 

Hát nemtudom...tavaly is szinte egész évben sérülései voltak...lehet, h már kifogott rajta is az idő kereke. Gyorsasága sem a régi már.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Én sem írnám még le! A képességei adottak, reméljük nem veti vissza újabb sérülés. Ha belelendül, és a helyzetkihasználása javul, akár 10 gól körül is termelhet a bajnokság hátralévő szakaszában. Valamint a Bl-ben is beköszönhet(ne) párszor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Henryval kapcsolatban én még mindig bizakodo vagyok,mert amig lesérült,nem nagyon kritizálhattuk,hiszen amellett,hogy beilleszkedett,nagyon akart és valamennyire golokat is lőt!!aztán ont amikor már belejöhetett volna az egészbe,lesérült!nem baj titi,majd most Mallorcán!
.