Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te már nagyon szeretnéd Fabregast a Barca-ban látni!Sanama írta:Amit Wenger csinál azt nevezik pszichológiának.
Az üzlet erről szól ma már.
Szerintetek ha mondaná,hogy megértelek Cesc,elfogadom a döntésed,menj fiam,örültem,hogy itt voltál stb.- akkor 25felett kapna érte ? Nem
Még jó hogy ilyenek nyilatkozik,mert ilyenkor a minél nagyobb bevétel érdekében ez kell.
Ja, persze.barcalaci84 írta:érdeksen gondolkoztok...
Azért is hasonlított a Barca játékára , mivel hasonló volt a felállás...
Iniesta-Villa -Silva
Mindkét játékos ellntétes lábbal a széleken
Ui:abban, hogy jobb lábas a balszélső az a nagy fegyver, hogy a kapuratörésen kívül akár meghúzhatja az alapvonal felé, míg egy ballábas csupán az utóbbira képes igazán hatékonyan
Szóval jobblábas esetélben ott van a biztonytalanság, hogy mit fog csinálni, jóval nehezebb ellene védekezni...
De úgy látszik ezt már Del Bosque is így gondolja amennyiben csak egy klaszzis csatár áll rendelkezésére...
Sőt még Gál Lajos is rájött erre...
A selejtezőkben lehet, de akkor még nem volt Navas és Pedro válogatottLionel85 írta:A selejtezőkben Mata is sok szerepet kapott Del Bosque-től, nem rossz játékos. Hogy az égvilágon semmi szükség rá, azt majd a vezetőség és Pep eldöntik!menczel írta:Egyáltalán nem lenne!! Még Del Bosque is láthatóan Pedrot preferálja Mata helyett. Akkor, kérdem én, miért kéne 20 millióért leigazolni valakit, akire az égvilágon semmi szükség, legfeljebb Bojant előzné meg a rangsorban, de őt meg ne előzze meg egy idegen!
Cesc a házat bérelte, ugyanis a lábtöréséből hónapok óta Barcelonában lábadozott. Láttam vele interjút,amiben rákérdeztek,hogy és meghosszabitja-e a nyáron lejáró bérletszerződést a házra, amire mosolyogva terelt valamit.fcb4ever írta:Mostmár tényleg nem tudom mit higgyek. Először Cesc házat néz magának Barcelonában, bár jól érzi magát az Arsenalnál, de elbeszélget Wengerrel, majd különféle összegeket ajánlanak, aztán végül mégsem eladó, Yaya(+pénz)-Cesc csere, Yaya mégis a Citybe akar menni, Fabregas nem megy sehova.SuperMessi írta:Wenger: No Fabregas Exit
Forrás: http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 85,00.html
A múltkori kijelentésre gondoltam, mikor 35-öt tettünk érte.SuperMessi írta:Nem azt mondja hogy nem eladó, hanem azt hogy nem szeretne megválni tőle mert hogy 5-6 éve ezekből a fiatalokból gyúrja a csapatát amit egyébként teljes mértékben meg tudok érteni. Nagyon drága lesz sajnos szvszfcb4ever írta:Mostmár tényleg nem tudom mit higgyek. Először Cesc házat néz magának Barcelonában, bár jól érzi magát az Arsenalnál, de elbeszélget Wengerrel, majd különféle összegeket ajánlanak, aztán végül mégsem eladó, Yaya(+pénz)-Cesc csere, Yaya mégis a Citybe akar menni, Fabregas nem megy sehova.SuperMessi írta:Wenger: No Fabregas Exit
Az bal lábas balszélső pedig szét tudja sokkal jobban húzni a védelmetbarcalaci84 írta:
Ui:abban, hogy jobb lábas a balszélső az a nagy fegyver, hogy a kapuratörésen kívül akár meghúzhatja az alapvonal felé, míg egy ballábas csupán az utóbbira képes igazán hatékonyan
Szóval jobblábas esetélben ott van a biztonytalanság, hogy mit fog csinálni, jóval nehezebb ellene védekezni...
De úgy látszik ezt már Del Bosque is így gondolja amennyiben csak egy klaszzis csatár áll rendelkezésére...
Sőt még Gál Lajos is rájött erre...
A selejtezőkben Mata is sok szerepet kapott Del Bosque-től, nem rossz játékos. Hogy az égvilágon semmi szükség rá, azt majd a vezetőség és Pep eldöntik!menczel írta:Egyáltalán nem lenne!! Még Del Bosque is láthatóan Pedrot preferálja Mata helyett. Akkor, kérdem én, miért kéne 20 millióért leigazolni valakit, akire az égvilágon semmi szükség, legfeljebb Bojant előzné meg a rangsorban, de őt meg ne előzze meg egy idegen!
Nem azt mondja hogy nem eladó, hanem azt hogy nem szeretne megválni tőle mert hogy 5-6 éve ezekből a fiatalokból gyúrja a csapatát amit egyébként teljes mértékben meg tudok érteni. Nagyon drága lesz sajnos szvszfcb4ever írta:Mostmár tényleg nem tudom mit higgyek. Először Cesc házat néz magának Barcelonában, bár jól érzi magát az Arsenalnál, de elbeszélget Wengerrel, majd különféle összegeket ajánlanak, aztán végül mégsem eladó, Yaya(+pénz)-Cesc csere, Yaya mégis a Citybe akar menni, Fabregas nem megy sehova.SuperMessi írta:Wenger: No Fabregas Exit
Mostmár tényleg nem tudom mit higgyek. Először Cesc házat néz magának Barcelonában, bár jól érzi magát az Arsenalnál, de elbeszélget Wengerrel, majd különféle összegeket ajánlanak, aztán végül mégsem eladó, Yaya(+pénz)-Cesc csere, Yaya mégis a Citybe akar menni, Fabregas nem megy sehova.SuperMessi írta:Wenger: No Fabregas Exit
Egyáltalán nem lenne!! Még Del Bosque is láthatóan Pedrot preferálja Mata helyett. Akkor, kérdem én, miért kéne 20 millióért leigazolni valakit, akire az égvilágon semmi szükség, legfeljebb Bojant előzné meg a rangsorban, de őt meg ne előzze meg egy idegen!Lionel85 írta:Silva is jó választás lenne, de speciel nem tudom mennyire kétlábas játékos. Mata igen, ő remek megoldás lenne, ha se Fabregas, se Silva nem jönne.
Sanama írta:Ezzel én is így vagyok. Illetve szerintem egyáltalán nem jó,ha mindkét oldalon olyan szélső játszik,aki szereti magánál tartani a labdát,és belfelé húz.barca99 írta:Tegnap a spanyolokat elnézve (akikről ma mindkét katalán lap lehozta, hogy úgy játszanak, mint a Barca) tovább erősödött bennem, hogy nem életképtelen egy ballában szélső bal oldalon. Iniesta első gólja ha nem jobb külsővel jön be, akkor bal belsővel. Vagy Pedro gólpassza, amit szintén ballal adott balszélről. Szerintem lazán illeszkedne a rendszerbe, nem angolosan lehajtott fejjel vonalig futás és beadás, hanem okosan, pont mint ahogyan tegnap.
Nem vitaindótának szántam, múltkor már lefutottuk a köröket, csak megjegyzésképpen... még mindig nem látnám túl nagy tragédiának egy ballábas balszélső érkezését.
Ezért nézném itt el nagyon szívesen Silvát.
Pedig én csak azért vagyok hajlandó eltűrni Yaya távozását, mert van helyette egy pár év múlva világklasszis SerginkYaya(07-10) írta:Én nem hiszem, hogy Sergi elmozdíthatatlan. Yaya mellőzésében azt hiszem a legnagyobb szerepet az játszotta, hogy Pep egyértelműen meg akart tőle válni. Szóval nem hinném, hogy Serginek bérelt helye lenne. ha egy tapasztalt játékos jön, szerintem Busquets padon találhatja magát. Isten ments, de ha jöön Mascherano akkor bizony kevesebbszer láthatjuk a fiatal katalánt...
Én is! És ez a Capoue gyerek is jónak tűnik. Szerintem nem lesz itt világvége ha Toure elmegy. Talán pont ez a kölök lesz a méltó utódja. Mert távozása esetén mindenképp kell egy vkp. mert engem személy szerint Busi nem győz meg.Sanama írta:Ezért nézném itt el nagyon szívesen Silvát.
Ezzel én is így vagyok. Illetve szerintem egyáltalán nem jó,ha mindkét oldalon olyan szélső játszik,aki szereti magánál tartani a labdát,és belfelé húz.barca99 írta:Tegnap a spanyolokat elnézve (akikről ma mindkét katalán lap lehozta, hogy úgy játszanak, mint a Barca) tovább erősödött bennem, hogy nem életképtelen egy ballában szélső bal oldalon. Iniesta első gólja ha nem jobb külsővel jön be, akkor bal belsővel. Vagy Pedro gólpassza, amit szintén ballal adott balszélről. Szerintem lazán illeszkedne a rendszerbe, nem angolosan lehajtott fejjel vonalig futás és beadás, hanem okosan, pont mint ahogyan tegnap.
Nem vitaindótának szántam, múltkor már lefutottuk a köröket, csak megjegyzésképpen... még mindig nem látnám túl nagy tragédiának egy ballábas balszélső érkezését.