Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig hiddel hogy nagyon jól toljaK.Bálint írta:Huh most megnéztem, ez a srác 86-os!![]()
![]()
Nem semmi... Bár enm láttam még játszani, de biztos nagy tehetség.
Vincent Kompany,Anderlechtben jáccik (Juhász csapattársa)Fiatal középhátvéd,nagyon tehetséges,barcán kívül sok nagycsapat érdeklődik iránta...nem lenne rossz vétel...K.Bálint írta:Ki ez a Kopany srác? Ismerős a neve, de nem ugrik be ki ő.
Lehet h idősebb de nagyon jó lenne a hamburg középhátvédje van buyten!30 alatt van tutttilaci18 írta:Ricardo Carvalho 27, Paolo Ferreira 26, Gallas x éves ezek közül akárki jöhetne csak a chelsea úgy se adná.
Ja és Heinze 27 éves őt meg az Mu nem adná mivel a szurkolók tavaly őt választották a legjobbnak és ha Glazer eladná akkor a szurkolók úgy is kinyírnák.
Szóval vmi 24 év körüli azért valamennyire tapasztalt védő kell aki fejlődésben van vmi középcsapatból
Bouma nem valamelyik angol csapathoz igazoltK.Bálint írta:És mit szólnátok Wilfred Bouma-hoz? Sztem ő is nagyon jó védő és ha sikerülne megszerezni mondjuk Alexet és Boumát sztem nagyon sokat erősődne a védelem. Ketten együtt sokra vihenék Barcelonában.
Torres nagyon drága inkább puyol mellé kellene vki középre GiO-t meg megkellene ott hagyni de jobbvédő tényleg jöhetne :O PL: HeitingaBadi írta:nem, nem kéne idehozniLos Banditos írta:Szerintem nyáron kell egy jó jobbszélső védő.Egy klasszis középső védő Puyol mellé.És Fernando Torrest is idekéne hozni.
Szerintem ezek közül egyet sem tudnánk megszerezni,Ashley Cole-t nem adja az Arsenal,szerintem Heinzét se nagyon adnák el,és Terryt sem. Thuram már elég öreg ha jól tudom(33),Cannavaro nem egy nagy durranás, Campbellt se adná az Arsenal mert nagyon fontos ott a védelemben náluk,Rio Ferdinandot meg nem tudnánk kifizetni...Mr. Master írta:én igazából három játékost vennék a nyáron:
Ashley Cole
Heinze
és egy középső védő:
Terry
Carragher
Thuram
Cannavaro
S. Campbell
Rio Ferdinand
vagy valami fiatal tehetséget, Kromkammp, Heitinga, Kompany. Nem igaz, h ezek közül egyiket se tudnánk megszerezni
Nekem is Ferdinand volna az álmom lehet hogy nem a legszimpatikusabb focista de fantasztikus védő.A tehetségeknél wesley sneiyder nevét említenémMr. Master írta:én igazából három játékost vennék a nyáron:
Ashley Cole
Heinze
és egy középső védő:
Terry
Carragher
Thuram
Cannavaro
S. Campbell
Rio Ferdinand
vagy valami fiatal tehetséget, Kromkammp, Heitinga, Kompany. Nem igaz, h ezek közül egyiket se tudnánk megszerezni
Fernando Torres kell a bánatnak..védő kell..van vagy 30 csatárunk,nem tudom minek ide még Torres ..Los Banditos írta:Szerintem nyáron kell egy jó jobbszélső védő.Egy klasszis középső védő Puyol mellé.És Fernando Torrest is idekéne hozni.
nem, nem kéne idehozniLos Banditos írta:Szerintem nyáron kell egy jó jobbszélső védő.Egy klasszis középső védő Puyol mellé.És Fernando Torrest is idekéne hozni.