Nekem isSlither írta:Vkinek bejön az Argentína-Algéria meccs SopCaston? Nekem mindegyikre azt írja, hogy offline.

Nekem isSlither írta:Vkinek bejön az Argentína-Algéria meccs SopCaston? Nekem mindegyikre azt írja, hogy offline.
Akkor sok szépet ne várjunk...angolok ellen sem volt sok hú de jó dolog,de még a két varázsló nélkül...grecki az a kötésed lehet nem jön bedoki írta:Előzetesen sem ő ,sem Kaká.lionelmessi19 írta:Ronaldinho kezdő?
Köszike, ha nem felejtem el, akkor nézni fogom.grecki írta:20:00 sport1.Atesz írta:Mikor lesz a meccs?? Sport TV adja ugye?grecki írta:Remélem a brazilok behúzzák a meccset este, mert egy jó kis kötésem múlik rajta... Viszont, ha ugyanazzal a játékkal rukkolnak elő megint, mint az angolok ellen, akkor nem sok keresnivalójuk lesz...
20:00 sport1.Atesz írta:Mikor lesz a meccs?? Sport TV adja ugye?grecki írta:Remélem a brazilok behúzzák a meccset este, mert egy jó kis kötésem múlik rajta... Viszont, ha ugyanazzal a játékkal rukkolnak elő megint, mint az angolok ellen, akkor nem sok keresnivalójuk lesz...
Mikor lesz a meccs?? Sport TV adja ugye?grecki írta:Remélem a brazilok behúzzák a meccset este, mert egy jó kis kötésem múlik rajta... Viszont, ha ugyanazzal a játékkal rukkolnak elő megint, mint az angolok ellen, akkor nem sok keresnivalójuk lesz...
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=6391El Payaso írta:Svájc - Argentina, tudja vki az argentin gólszerzőt?