CRonnienál ennél egyértelműbb 11est nem fújtak be,de a helyzetek közül egyet bevághattunk volna...
Mindenesetre sajnálom,h kiestünk,de inkább most,mint elveszteni a döntőt,miután lefocizzuk az ellent

A két szitu nem ugyanaz, sőt! Samunak ott elhúzták - egyértelműen - a lábát, itt meg a Pompey játékosa lépett még kettőt, aztán 'repült' egyet. A büntető megadható volt, de a piros lap jogtalan és túlzó volt. Ha a Pompey kárára ítélte volna ezt Mr. Atkinson, akkor is ez lenne a véleményem.barca99 írta:Mekkora volt az FA-kupa!![]()
A MU megszivatta magát, ennél több helyzete nem igazán szokott lenni egy csapatnak. Majd egy kontrából jött az ominózus szitu - piroslap és tizenegyes (Tamás - a BL döntőn jogosan állították ki Lehmann-t? Mert kb. hasonló a szitu - a kapusnak a labdához köze nem volt, ellenben a csatár lábával). Mivel a cserekapus volt a vétkes így érdekes lett a szitu... Ferdinanddal a kapuba.![]()
A 65. percben kapcsolódtam be, de azt mondta a kommentátor, hogy eddig elég sablonos volt a MU. Majd jött a tűzijáték, de egy se akadt be. Végül a 11-es döntött, de aki 10 helyzetből egyet se tud kihasználni (Carrick!!!!), az ne akarjon továbbmenni.
Azt mondják angliában nincsenek jobbak..................Zozzy 5 írta:De nagy emberekMondjuk jobb nőket is összeszedhettek volna...
Nem akarok vitatkozni veletek, mert tudom sok arse fan van itt és megértem a bosszúságukat.De én még most sem érzek semmi szándékosságot vagy alattomosságot. Nem is pároslábbal ment. Eduardo eltolta a labdát Taylor késve csúszott és sajnos ott maradt a horvát lába.darmian írta:http://images.alice.it/sg/sportuni/uplo ... oto110.jpg
Ezt visszahúzhatta volna, ez szándékos volt szvsz, de ha nem is, így nem lehet becsúszni...
De a fociban nincs ha. Eltörte a lábát, 3 meccses eltiltás nevetséges. 3 meccs, és megint láthatjuk a pályán ezt az atomparasztotbarca99 írta:Ha Eduardo lába nem lett volna a földön a kutya nem beszélne az esetről, csak egy lenne a sokból. M
So sorry, kicsit off vagyok már:) De azért szegény Cissé is hasonlóan el lett törve a sérülései után...Ez tény. A 2. után pl már sosem hozott akkorát, vagy még csak a nyomába sem ért annak, amit tudott előtte.FTorres9 írta:25 éves pont ma, nem 21. És ez teljesen úgyanaz a sérülés mint Cissének 2szer csak egy kicsit lejjebb. Pedig először azthittem, hogy a bokája tört el. 6-7 hónap és sztem játszani fog. Cissénél is felfujták, hogy amputálás de ő is azthiszem rekordgyorsasággal tért vissza, vmi 5-6 hónap volt csak a 2. sérülése.gekkodan írta:Utoljára talán Larsson esetében láttam hasonlóan durva törést. Kegyetlen. És a srác 21 éves, előtte még 14 év, majd küzdhet egy évet, hogy újra pályára léphessen, bukta az EB-t, stb. Ehhez képest ahogy ma nyilatkozott az brutálisan egészséges. Respect! És jobbulást Eduardo!
25 éves pont ma, nem 21. És ez teljesen úgyanaz a sérülés mint Cissének 2szer csak egy kicsit lejjebb. Pedig először azthittem, hogy a bokája tört el. 6-7 hónap és sztem játszani fog. Cissénél is felfujták, hogy amputálás de ő is azthiszem rekordgyorsasággal tért vissza, vmi 5-6 hónap volt csak a 2. sérülése.gekkodan írta:Utoljára talán Larsson esetében láttam hasonlóan durva törést. Kegyetlen. És a srác 21 éves, előtte még 14 év, majd küzdhet egy évet, hogy újra pályára léphessen, bukta az EB-t, stb. Ehhez képest ahogy ma nyilatkozott az brutálisan egészséges. Respect! És jobbulást Eduardo!