Én is pont ezt álmodtam Fernando! Az én álmomban az Enfielden kezdtünk, és 6-ot rúgtunk.... nem vicc...Fernando írta:Azt álmodtam, hogy a Liverpoollal kerültünk össze. Elég örült álom volt.

Én is pont ezt álmodtam Fernando! Az én álmomban az Enfielden kezdtünk, és 6-ot rúgtunk.... nem vicc...Fernando írta:Azt álmodtam, hogy a Liverpoollal kerültünk össze. Elég örült álom volt.
Az baj, h sokan tavaly is igy gondolták, még év elején is bizakodtunk, aztán semmi. Az angol rengeteg pénzt fektetnek a labdarúgásba, és ha mások tartani akarják a lépést, nekik is ezt kell tenni. Főleg a németeknekbali 15 írta:
Jövőre nem lesz kegyelem. Az olaszoknál óriási változások lesznek. Meg a Madrid-nál is. És a Barcának lépést kell tartania. (De most jelenleg másoknak kell lépést tartania velünk)
Jövőre nem lesz kegyelem. Az olaszoknál óriási változások lesznek. Meg a Madrid-nál is. És a Barcának lépést kell tartania. (De most jelenleg másoknak kell lépést tartania velünkbarca0417 írta:az olasz csapatok most tényleg nem jók nemzetközi szinten. az Inter (mondom ezt úgy hogy szeretem) egy szerencsétlen csapat, egyszerűen nincs játékuk. csak sztárok halmaza. ez a Bl-ben nem elég. A Juvéra szerintem nem kell rosszat mondani, tőlük most ennyi tellett, mert azért még nem olyan erős a keretük a száműzetés után. Meg állandóan sérültekkel vannak tele. Szerintem jövőre komolyan számolni kell velük. Mint ahogy a Milannal is, ha végre átalakítják a csapatot, és fiatalítanak, meg új edzőt keresnek.
Az angolokról annyit, hogy az Arsenal és a Liverpool veszélyes ellenfél lesz a bl-ben, mert ők oda koncentrálnak, mivel annyi erejük nincs évek óta, hogy mindkét sorozatban jól szerepeljenek. Ők valahogy mindig a Bl-re vannak beállítva. A Manchester jelenleg a legerősebb csapat mellettünk, ezt kár ragozni. A Chelsea erős és veszélyes, de már közel sem annyira mint pár éve szerintem, kicsit kiégett a keret talán.
A Realra kár akármit is mondani, ennyi pénzzel így alkotni....
Szóval jelenleg az angolok, leginkább a MU, vannak meg mi, a Bayern még szerintem nics ezen a szinten. De jövőre szvsz nem lesz ekkora angol dominancia.
Ezért a hsz-ért pedig neked is jár a respekt,Socio!Hasonlóképpen gondolom.Ezért is választanék angol alsóházi meccset spanyol helyett...Pedig én is inkább vagyok híve a játszós focinak,de az a lelkesedés,alázat a játék iránt,amit Ángolhonban művelnek,az naon bejön.Igen szórakoztató meccseket tudnak kerekíteni a felek,dribli nélkül is.socio66 írta:Ez a Te véleményed.Rivaldo11 írta:Százszor inkább nézek egy Almeria-Deport...Azon túl, hogy spanyolban is vannak gyenge meccsek, legalább minden csapatban van négy öt baromi ügyes emberke, ekik szint visznek a játékba. A csapatok játszani akarnak-ha nem is jön minig össze.
Ellenben a premiersípben annyi buta futballista van, mint sehol másutt (mégegyszer mondom, nem a négy nagyra gondolok). Céltalan, eszetlen játék megy, aktuális felkapott emberkékkel-esli jáng, szkott párker, meg hasonló szrok-egyszerűen fizikai fájdalmat okoz egy angol bajnoki.
Azon meg, hogy a szurkolók hörögnek egy szöglet kiharcolásánál, vagy 10 éve röhögök.
Az enyém meg az,hogy az angol kis-középcsapatok igenis nézhető meccseket nyomnak.Ha technikailag nincsenek is a topon,az iram elképesztő és ha iram van,helyzetek is vannak,ha helyzetek vannak akkor meg nyilván nem rossz a meccs.Hogy a szurkolók örülnek egy szögletnek is? Hatalmas respect nekik ezért(is). Talán a magyar szurkolás lenne a példa?Nem hiszem..Az angol playerek szétfutják magukat az összes meccsükön,kiteszik a lelküket a pályára.Nevetséges lenne,hogy ezt arrafelé értékelik?
Pfúúú,ez aztán naon durva lenne.Te Jó Isten,ha ezt megcsinálnánk.Még csak rágondolva is beleborzongokLG írta: Mióta volt 1 év szünetünk a BL-ban, azóta mindig angol csapatok ütöttek ki minket: a Chelsea, Liverpool, Mu...igy illene, ha ilyen sorrendben kapnánk őket ellenfélnek, és ugy nyernénk meg a BL-t, h mindenkin elégtételt vennénk. Persze ez nem 1xrű.
Nem mondanámbarca0417 írta: A Chelsea erős és veszélyes, de már közel sem annyira mint pár éve szerintem, kicsit kiégett a keret talán.
Sztem nem a spanyolok vannak a legnagyobb gázban a top ligák közül, sőt, ők még igy is a 2. legerősebb bajnokság. Olasz csapat már tavaly sem volt a legjobb 8-ban, a németeknél és farnciáknál meg 1-1 nagy csapat van. Persze én is jobban szerettem azokat az éveket, mikor a legjobb négyben 3 spanyol csapat, + spanyol döntő volt.gergo9 írta:Jó én is a spanyol foci híve vagyok de te mikor néztél meg mondjuk egy Alméria-Depor meccset? Az angolt láttod mivel nyomatja az Eurosport folyamatosan. De sokra megyünk a játékkal nagyon gyengék a spanyol csapatok Európai szinten rajtunk kívül. Csak meg kell nézni a béelt vagy az uefa kupát sehol sem vagyunk sajnos. Sőt mi vagyunk a legnagyobb gázban a top ligák lözülRivaldo11 írta: Az angol foci önmagában nem jobb. Az angol focit akar látni, ne a négy nagyot vegye alapnak, hanem a többi csapat futballját.
Még így is olyan jó az angol foci?
. A Villarreal meg összekerül a Mu-val, és majd játékban ugyanúgy lemossa, mint a csoportmeccseken, viszont ezúttal remélem ki is ejtik Fergusonékat.De persze ezek csak az én gondolataim nem tények.
A mu-villareal meccsek max kiegyenlítettek voltak de még ez is eltér a valóságtól mert mindkét meccsen egy hajszálnyival jobb volt az akkori bomba rossz formában lévő mu. Kábé annyi sansza van hogy a villareal megfogja a MU-t mint annak hogy Vasárnap ott leszek Messi helyén a Barca kezdőbe.
Ez a Te véleményed.Rivaldo11 írta:Százszor inkább nézek egy Almeria-Deport...Azon túl, hogy spanyolban is vannak gyenge meccsek, legalább minden csapatban van négy öt baromi ügyes emberke, ekik szint visznek a játékba. A csapatok játszani akarnak-ha nem is jön minig össze.
Ellenben a premiersípben annyi buta futballista van, mint sehol másutt (mégegyszer mondom, nem a négy nagyra gondolok). Céltalan, eszetlen játék megy, aktuális felkapott emberkékkel-esli jáng, szkott párker, meg hasonló szrok-egyszerűen fizikai fájdalmat okoz egy angol bajnoki.
Azon meg, hogy a szurkolók hörögnek egy szöglet kiharcolásánál, vagy 10 éve röhögök.
Jó én is a spanyol foci híve vagyok de te mikor néztél meg mondjuk egy Alméria-Depor meccset? Az angolt láttod mivel nyomatja az Eurosport folyamatosan. De sokra megyünk a játékkal nagyon gyengék a spanyol csapatok Európai szinten rajtunk kívül. Csak meg kell nézni a béelt vagy az uefa kupát sehol sem vagyunk sajnos. Sőt mi vagyunk a legnagyobb gázban a top ligák lözülRivaldo11 írta: Az angol foci önmagában nem jobb. Az angol focit akar látni, ne a négy nagyot vegye alapnak, hanem a többi csapat futballját.
Még így is olyan jó az angol foci?
. A Villarreal meg összekerül a Mu-val, és majd játékban ugyanúgy lemossa, mint a csoportmeccseken, viszont ezúttal remélem ki is ejtik Fergusonékat.
hát semmiképpen sem büszkék. amiket láttam (és amit értettem belőle...) azoknál szárazon közlik a tényeket. inkább azon pörögnek, h az angol lapok mit bugiznak azon, h "olaszországot megalázták", meg hogy a murinnyó betakart vmi angol falloszt a meccs után mencseszterben.ozsimiki írta:milyenek voltak a Római lapok ma? ill hogy csengett le a szitu? büszkék is meg nem is? volt egy fejük Tottiéknak 11esek utánBoixos írta:.....
Az angol foci önmagában nem jobb. Az angol focit akar látni, ne a négy nagyot vegye alapnak, hanem a többi csapat futballját.bali 15 írta: A Bayern-t vagy a Liverpool-t akarom!
A MU ráér később.
Az olasz csapatok nagyot szívtak....szegények..Két nap alatt lemosták mindet. Miért jobb az angol foci mint az olasz? Nem tudom....
milyenek voltak a Római lapok ma? ill hogy csengett le a szitu? büszkék is meg nem is? volt egy fejük Tottiéknak 11esek utánBoixos írta:.....