Bajnokok Ligája & Európa Liga

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
cruyff
Entrenador del Barça

2009.03.14. 12:32:18

Fernando írta:Azt álmodtam, hogy a Liverpoollal kerültünk össze. Elég örült álom volt.
Én is pont ezt álmodtam Fernando! Az én álmomban az Enfielden kezdtünk, és 6-ot rúgtunk.... nem vicc... :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.03.14. 12:31:51

Szerintem meg rohadt mindegy, hogy kivel kerülünk össze most. Előbb vagy utóbb úgyis meg kell verni mindenkit. Talán az FC Barcelona 08/09 topicban írta valaki, hogy kikkel fogunk játszani a negyeddöntők között és az elődöntők között, ha bejutunk oda. Szerintem nem olyan jó dolog egy Mestalla és Bernabeu után az Old Traffordra vagy az Anfieldre látogatni. Akkor inkább a Recre és a Depor(?) mellett szenvedjünk meg.
:arrow: Nekem tök mindegy, hogy kit kapunk most, csak az elődöntpőben a Villarreal Porto győztesével találkozzunk. :twisted:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MichaaBee 2009.03.14. 12:32:38-kor.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.14. 12:23:37

Hm. Szerintem egyáltalán ne vegyük félvállról azt a Chelseat. Baromira összekapta őket Hiddink, a keretük meg amúgy is jó! Lehet, sokan megmosolyogtok, de én az angolok közül leginkább őket szeretném elkerülni.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.03.14. 12:15:15

Azt álmodtam, hogy a Liverpoollal kerültünk össze. Elég örült álom volt.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca99
Llegenda del Barça

2009.03.14. 11:47:46

Miért tartottok ennyien a Chelseatől? Előbb kerülnék össze velük, mint a MU-val vagy a Pool-lal. Egy gyenge Juve tele sérültekkel simán partiban volt velük. Hiddink-kel feljavultak, de ha már angolt kapunk és az nem az Arsenal lesz, akkor én mindenképpen a Chelseat akarom. :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.14. 09:35:22

bali 15 írta:
Jövőre nem lesz kegyelem. Az olaszoknál óriási változások lesznek. Meg a Madrid-nál is. És a Barcának lépést kell tartania. (De most jelenleg másoknak kell lépést tartania velünk :D )
Az baj, h sokan tavaly is igy gondolták, még év elején is bizakodtunk, aztán semmi. Az angol rengeteg pénzt fektetnek a labdarúgásba, és ha mások tartani akarják a lépést, nekik is ezt kell tenni. Főleg a németeknek :!: Nem értem, h Európa legfejlettebb, leggazdagabb országa miért nem tud elég pénzt a futballra forditani.
Barcamatthew
Barça B

2009.03.14. 08:41:46

Én személyszerint legjobban az MU-nak örülnék. Most elvernénk őket és jó lenne a kis ronaldot újra sírni látni :twisted:
A legkellemetlenebb a chelsea lenne szerintem
bali 15
Director del Fútbol

2009.03.14. 08:06:55

barca0417 írta:az olasz csapatok most tényleg nem jók nemzetközi szinten. az Inter (mondom ezt úgy hogy szeretem) egy szerencsétlen csapat, egyszerűen nincs játékuk. csak sztárok halmaza. ez a Bl-ben nem elég. A Juvéra szerintem nem kell rosszat mondani, tőlük most ennyi tellett, mert azért még nem olyan erős a keretük a száműzetés után. Meg állandóan sérültekkel vannak tele. Szerintem jövőre komolyan számolni kell velük. Mint ahogy a Milannal is, ha végre átalakítják a csapatot, és fiatalítanak, meg új edzőt keresnek.
Az angolokról annyit, hogy az Arsenal és a Liverpool veszélyes ellenfél lesz a bl-ben, mert ők oda koncentrálnak, mivel annyi erejük nincs évek óta, hogy mindkét sorozatban jól szerepeljenek. Ők valahogy mindig a Bl-re vannak beállítva. A Manchester jelenleg a legerősebb csapat mellettünk, ezt kár ragozni. A Chelsea erős és veszélyes, de már közel sem annyira mint pár éve szerintem, kicsit kiégett a keret talán.
A Realra kár akármit is mondani, ennyi pénzzel így alkotni....
Szóval jelenleg az angolok, leginkább a MU, vannak meg mi, a Bayern még szerintem nics ezen a szinten. De jövőre szvsz nem lesz ekkora angol dominancia.
Jövőre nem lesz kegyelem. Az olaszoknál óriási változások lesznek. Meg a Madrid-nál is. És a Barcának lépést kell tartania. (De most jelenleg másoknak kell lépést tartania velünk :D )
miihii
KHAL

2009.03.14. 04:17:25

socio66 írta:
Rivaldo11 írta:Százszor inkább nézek egy Almeria-Deport...Azon túl, hogy spanyolban is vannak gyenge meccsek, legalább minden csapatban van négy öt baromi ügyes emberke, ekik szint visznek a játékba. A csapatok játszani akarnak-ha nem is jön minig össze.
Ellenben a premiersípben annyi buta futballista van, mint sehol másutt (mégegyszer mondom, nem a négy nagyra gondolok). Céltalan, eszetlen játék megy, aktuális felkapott emberkékkel-esli jáng, szkott párker, meg hasonló szrok-egyszerűen fizikai fájdalmat okoz egy angol bajnoki.
Azon meg, hogy a szurkolók hörögnek egy szöglet kiharcolásánál, vagy 10 éve röhögök.
Ez a Te véleményed.
Az enyém meg az,hogy az angol kis-középcsapatok igenis nézhető meccseket nyomnak.Ha technikailag nincsenek is a topon,az iram elképesztő és ha iram van,helyzetek is vannak,ha helyzetek vannak akkor meg nyilván nem rossz a meccs.Hogy a szurkolók örülnek egy szögletnek is? Hatalmas respect nekik ezért(is). Talán a magyar szurkolás lenne a példa?Nem hiszem..Az angol playerek szétfutják magukat az összes meccsükön,kiteszik a lelküket a pályára.Nevetséges lenne,hogy ezt arrafelé értékelik?

:roll:
Ezért a hsz-ért pedig neked is jár a respekt,Socio!Hasonlóképpen gondolom.Ezért is választanék angol alsóházi meccset spanyol helyett...Pedig én is inkább vagyok híve a játszós focinak,de az a lelkesedés,alázat a játék iránt,amit Ángolhonban művelnek,az naon bejön.Igen szórakoztató meccseket tudnak kerekíteni a felek,dribli nélkül is.
De h ne legyen egészen OFF:
LG írta: Mióta volt 1 év szünetünk a BL-ban, azóta mindig angol csapatok ütöttek ki minket: a Chelsea, Liverpool, Mu...igy illene, ha ilyen sorrendben kapnánk őket ellenfélnek, és ugy nyernénk meg a BL-t, h mindenkin elégtételt vennénk. Persze ez nem 1xrű.
Pfúúú,ez aztán naon durva lenne.Te Jó Isten,ha ezt megcsinálnánk.Még csak rágondolva is beleborzongok 8)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.13. 20:54:10

barca0417 írta: A Chelsea erős és veszélyes, de már közel sem annyira mint pár éve szerintem, kicsit kiégett a keret talán.
Nem mondanám :!: Tavaly már 1x bejött nekik az edzőváltás, jó, nem nyertek semmit, de azért nagyon kevésen múlott, ne feledjük, egy kis szerencsével most ők lennének a PL és BL cimvédői. Idén nem lépték meg elég korán az edzőváltást, igy a bajnokság elment, de BL-ban még van esélyük, főleg, h az edzőjük egy olyan vki, aki ennél jóval gyengébb csapatokkal ért el hatalmas sikereket, és mióta ő van a Chelseanél nyernek folyamatosan, ha nem is meggyőzően, de nyernek :!: Oda kell rájuk figyelni az biztos.
Mióta volt 1 év szünetünk a BL-ban, azóta mindig angol csapatok ütöttek ki minket: a Chelsea, Liverpool, Mu...igy illene, ha ilyen sorrendben kapnánk őket ellenfélnek, és ugy nyernénk meg a BL-t, h mindenkin elégtételt vennénk. Persze ez nem 1xrű.
barca0417
Entrenador del Barça

2009.03.13. 20:05:04

az olasz csapatok most tényleg nem jók nemzetközi szinten. az Inter (mondom ezt úgy hogy szeretem) egy szerencsétlen csapat, egyszerűen nincs játékuk. csak sztárok halmaza. ez a Bl-ben nem elég. A Juvéra szerintem nem kell rosszat mondani, tőlük most ennyi tellett, mert azért még nem olyan erős a keretük a száműzetés után. Meg állandóan sérültekkel vannak tele. Szerintem jövőre komolyan számolni kell velük. Mint ahogy a Milannal is, ha végre átalakítják a csapatot, és fiatalítanak, meg új edzőt keresnek.
Az angolokról annyit, hogy az Arsenal és a Liverpool veszélyes ellenfél lesz a bl-ben, mert ők oda koncentrálnak, mivel annyi erejük nincs évek óta, hogy mindkét sorozatban jól szerepeljenek. Ők valahogy mindig a Bl-re vannak beállítva. A Manchester jelenleg a legerősebb csapat mellettünk, ezt kár ragozni. A Chelsea erős és veszélyes, de már közel sem annyira mint pár éve szerintem, kicsit kiégett a keret talán.
A Realra kár akármit is mondani, ennyi pénzzel így alkotni....
Szóval jelenleg az angolok, leginkább a MU, vannak meg mi, a Bayern még szerintem nics ezen a szinten. De jövőre szvsz nem lesz ekkora angol dominancia.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.03.13. 19:46:41

Azért tavaly a Roma negyeddöntős volt! :idea: A Realt verték oda-vissza a nyolcaddöntőben.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.03.13. 19:40:19

gergo9 írta:
Rivaldo11 írta: Az angol foci önmagában nem jobb. Az angol focit akar látni, ne a négy nagyot vegye alapnak, hanem a többi csapat futballját.
Még így is olyan jó az angol foci?
. A Villarreal meg összekerül a Mu-val, és majd játékban ugyanúgy lemossa, mint a csoportmeccseken, viszont ezúttal remélem ki is ejtik Fergusonékat.
Jó én is a spanyol foci híve vagyok de te mikor néztél meg mondjuk egy Alméria-Depor meccset? Az angolt láttod mivel nyomatja az Eurosport folyamatosan. De sokra megyünk a játékkal nagyon gyengék a spanyol csapatok Európai szinten rajtunk kívül. Csak meg kell nézni a béelt vagy az uefa kupát sehol sem vagyunk sajnos. Sőt mi vagyunk a legnagyobb gázban a top ligák lözül :cry: De persze ezek csak az én gondolataim nem tények.
A mu-villareal meccsek max kiegyenlítettek voltak de még ez is eltér a valóságtól mert mindkét meccsen egy hajszálnyival jobb volt az akkori bomba rossz formában lévő mu. Kábé annyi sansza van hogy a villareal megfogja a MU-t mint annak hogy Vasárnap ott leszek Messi helyén a Barca kezdőbe. :mrgreen:
Sztem nem a spanyolok vannak a legnagyobb gázban a top ligák közül, sőt, ők még igy is a 2. legerősebb bajnokság. Olasz csapat már tavaly sem volt a legjobb 8-ban, a németeknél és farnciáknál meg 1-1 nagy csapat van. Persze én is jobban szerettem azokat az éveket, mikor a legjobb négyben 3 spanyol csapat, + spanyol döntő volt.
szajko
Director del Fútbol

2009.03.12. 22:49:17

Én is 100 inkább megnézek egy Almeria - Deport, mint angol meccset.
Nem tetszik az, hogy felrúgják a labdát és lefejelik vagy szaladnak utánna... :D

De ez amúgy mióta a Bajnokok Ligája és Uefa kupa topikba tartozik? :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.12. 22:44:22

Nézető-de nem nekem. A buta, céltalan labdapüfölés nem kötött le soha. A szurkolók meg... Az angol szurkolók meg külön kategória-főleg a kis és középcsapatoké. Rácsodálkoznak egy egyszerű cselre is, mint p.araszt a mozgólépcsőre. Ha örülnek egy szögletnek, legyen. Ettől nekem ez még röhej. Iram az van( önmagában ez igen kevés), de hányszor, Istenem hányszor fogtam a fejem (igen, angol kis és középcsapatok meccsein) amikor egy fickó 10-ből 8-szor a rossz megoldást választja, pedig a jó, szinte ordibál...de nem. Engem ez idegesít.
Azt meg hogy szétfutják magukat...futballt akarok látni, nem futóversenyt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2009.03.12. 22:50:42-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
socio66

2009.03.12. 22:39:47

Rivaldo11 írta:Százszor inkább nézek egy Almeria-Deport...Azon túl, hogy spanyolban is vannak gyenge meccsek, legalább minden csapatban van négy öt baromi ügyes emberke, ekik szint visznek a játékba. A csapatok játszani akarnak-ha nem is jön minig össze.
Ellenben a premiersípben annyi buta futballista van, mint sehol másutt (mégegyszer mondom, nem a négy nagyra gondolok). Céltalan, eszetlen játék megy, aktuális felkapott emberkékkel-esli jáng, szkott párker, meg hasonló szrok-egyszerűen fizikai fájdalmat okoz egy angol bajnoki.
Azon meg, hogy a szurkolók hörögnek egy szöglet kiharcolásánál, vagy 10 éve röhögök.
Ez a Te véleményed.
Az enyém meg az,hogy az angol kis-középcsapatok igenis nézhető meccseket nyomnak.Ha technikailag nincsenek is a topon,az iram elképesztő és ha iram van,helyzetek is vannak,ha helyzetek vannak akkor meg nyilván nem rossz a meccs.Hogy a szurkolók örülnek egy szögletnek is? Hatalmas respect nekik ezért(is). Talán a magyar szurkolás lenne a példa?Nem hiszem..Az angol playerek szétfutják magukat az összes meccsükön,kiteszik a lelküket a pályára.Nevetséges lenne,hogy ezt arrafelé értékelik?

:roll:
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.12. 22:23:35

Százszor inkább nézek egy Almeria-Deport...Azon túl, hogy spanyolban is vannak gyenge meccsek, legalább minden csapatban van négy öt baromi ügyes emberke, ekik szint visznek a játékba. A csapatok játszani akarnak-ha nem is jön minig össze.
Rivaldo-A Legnagyobb.
szajko
Director del Fútbol

2009.03.12. 22:12:32

A Chelseaval azért lenne nem jó összekerülni, mert Hiddink ül a padon, és ő az elődöntőig mindig eljut. De ott mindig kiesik az épp aktuális csapatával. Szóval a Chelseat az elődöntőbe. :wink:
gergo9
Director del Fútbol

2009.03.12. 22:04:07

Rivaldo11 írta: Az angol foci önmagában nem jobb. Az angol focit akar látni, ne a négy nagyot vegye alapnak, hanem a többi csapat futballját.
. A Villarreal meg összekerül a Mu-val, és majd játékban ugyanúgy lemossa, mint a csoportmeccseken, viszont ezúttal remélem ki is ejtik Fergusonékat.
Jó én is a spanyol foci híve vagyok de te mikor néztél meg mondjuk egy Alméria-Depor meccset? Az angolt láttod mivel nyomatja az Eurosport folyamatosan. De sokra megyünk a játékkal nagyon gyengék a spanyol csapatok Európai szinten rajtunk kívül. Csak meg kell nézni a béelt vagy az uefa kupát sehol sem vagyunk sajnos. Sőt mi vagyunk a legnagyobb gázban a top ligák lözül :cry: De persze ezek csak az én gondolataim nem tények.
A mu-villareal meccsek max kiegyenlítettek voltak de még ez is eltér a valóságtól mert mindkét meccsen egy hajszálnyival jobb volt az akkori bomba rossz formában lévő mu. Kábé annyi sansza van hogy a villareal megfogja a MU-t mint annak hogy Vasárnap ott leszek Messi helyén a Barca kezdőbe. :mrgreen:
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.12. 21:31:41

ozsimiki írta:
Boixos írta:.....
milyenek voltak a Római lapok ma? ill hogy csengett le a szitu? büszkék is meg nem is? volt egy fejük Tottiéknak 11esek után :?
hát semmiképpen sem büszkék. amiket láttam (és amit értettem belőle...) azoknál szárazon közlik a tényeket. inkább azon pörögnek, h az angol lapok mit bugiznak azon, h "olaszországot megalázták", meg hogy a murinnyó betakart vmi angol falloszt a meccs után mencseszterben.

mondjuk Romában azért elég nagy a csalódás, ők frankón komolyan számoltak azzal, h ott lesznek az olimpicoban a döntőn.
ehhez képest lett ez...

Kép
PUYOL-XAVI-INIESTA
matyi25
Capitá del Barça

2009.03.12. 21:20:31

Tegnap a támadó szekciónk kétségtelenül nagyon jól játszott. Nagyon jó formában: Messi megetetett mindenkit aki a közelbe volt, henry hidegvérrel rúgott két gólt, Etoo kihasználta a helyzetét. Nah igen... De a védelem??? nah abban lenne hova tökéletesíteni a játékot. Alves és Piqué nem is volt rossz na de az a két potyán bekapott gól az azért nem jó. Mert egy nagyobb csapat ellen majd a későbbiekben, mondjuk MU ellen nem adunk egy ötöst az biztos és nem fogjuk őket a 16 oshoz szegezni. És akkor baj van mert a védelem tegnap gyenge volt.......... És ebben látom a problémát.... Itt a Barca legnagyobb gyenge pontja.
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.03.12. 21:13:37

bali 15 írta: A Bayern-t vagy a Liverpool-t akarom! :D
A MU ráér később. :D
Az olasz csapatok nagyot szívtak....szegények. :( .Két nap alatt lemosták mindet. Miért jobb az angol foci mint az olasz? Nem tudom....
Az angol foci önmagában nem jobb. Az angol focit akar látni, ne a négy nagyot vegye alapnak, hanem a többi csapat futballját.
Ami a lehetséges riválisokat illeti, nálam Porto,Arsenal, Bayern sorrendben következhetnének az ellenfelek. -Egyébként ne higgyük, hogy pl. a németek könnyű ellenfelek lennének. A Villarreal meg összekerül a Mu-val, és majd játékban ugyanúgy lemossa, mint a csoportmeccseken, viszont ezúttal remélem ki is ejtik Fergusonékat.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.03.12. 20:41:20

Boixos írta:.....
milyenek voltak a Római lapok ma? ill hogy csengett le a szitu? büszkék is meg nem is? volt egy fejük Tottiéknak 11esek után :?
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Subinho
Director del Fútbol

2009.03.12. 20:40:39

a Barca sikerének nagyon örülök! a fiúk úgy látszik visszatértek a kitaposott ösvényre és folytatják az eddig megtett utat! így bárkit megverünk!!!
az inter harmat gyege volt! 1-2 helyzettől eltekintve semmit nem csináltak az egész meccsen!!! nem éremelték volna meg a továbbjutást! a MU kíváncsi lennék mit kezdett volna egy komolyabb csapat ellen...
mindenesetre a 3 angolt: pool, chelsea, MU kihagynám, legalábbis még most. a porto, arsenal, bayern jöhetnek. a legjobban egy arsenal-barca BL döntő visszavágónak örülnék, bár Henry miatt az talá nem lenne jó... szóval marad a bayern/porto.
az angol 3-as nagyon szervezett játékot mutat, oda kell figyelni rájuk nayon!!! a MU úgy játszott - kb. 10 perctől eltekintve - mintha percről percre, méterről méterre meg lenne tervezve pontosan az egész meccs!!! velük sztem bárkinek nagyon nehézlenne..
szerintem az idei favoritok a döntőbe a barca/pool/MU trió!!! ha ezek közül valaki találkozik a másikkal, akkor a 3.-ak nagy esélye lesz a döntőre!!!
ha a csapat visszanyeri az őszi formáját, bárkivel kerülünk össze, annak rettegnie kell tőlünk!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2009.03.12. 20:43:58-kor.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.03.12. 20:27:51

az ASR kiesése elég szrul érintett, dehát ez van. abban mondjuk biztos voltam, h megütjük az arzenált, igazából attól tartottam, h rúgnak egy gólt, és így az idegenbeli találatuk miatt borulunk, ha borulunk.
max az vígasztal, h mi legalább állva haltunk meg...

a Barcáról annyit, h szerintem tök mindegy, h kit kapunk, bármelyik brigád ellen győzelmi eséllyel lépnénk pályára. tegnap ugyan eléggé "szakaszosan" tudtam csak követni a mu-intert, de - a látottak alapján legalábbis - egyáltalán nem tűntek verhetetlennek az angolok. ha a bosnyák helyzeteinek a fele vagy adriano kapufája bemegy, akkor ki tudja mi lett volna a vége? tudom, h a "ha" nem játszik, de azoknál a szituknál semmi közük nem volt a mú játékosoknak a bugihoz, kizárólag a szerencse mentette meg őket. mi jobb csapat vagyunk, mint az inter, sztem a hasonló szitukat magabiztosabban kezelnénk.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt