Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2007.12.25. 20:52:16

henry is kiosztott már pár gólpasszt, csak mondom... szerintem egyelőre nem lehet panasz rá. nem váltja meg a világot, de hoz egy szintet, elsősorban csapatjátékban, ami nagyon sokat ér.
nem tudom ki az, aki azt várta, hogy azt fogja hozni, amit még régen az arsenalban. mert én nem..
Mihu
Director del Fútbol

2007.12.25. 20:45:16

grecki írta: Larsson tökéletes példa. Mindenki el volt tőle szállva, hogy mekkora király. Ja, a második évében. Az elsőben fél évet az ágyában töltötte felstócolt lábakkal, mert sérült volt. Amikor játszott, akkor sem rugdosta a gólokat. Tudom, ő nem 24 millió euró volt. De ebben a vonatkozásban a pénz szerintem nem olyan szignifikáns tényező. Ha 5 millióba került volna, akkor is szidnátok Henry-t. Szerintem.
Igen, Henke nem ontotta a gólokat. De ha megnéznék a statisztikáját a kanadai táblázaton, akkor bizony nagyon nagyon előkelő helyet foglalna el. Nem csak a Barcában de szerintem az egész bajnokságban is. Nagyon fontos része volt a csapatnak, nagyon jó volt előkészítésben és gólszerzésben egyaránt. Az ahogy játszott, össze sem hasonlítható Henry eddig mutatott játékával. :roll:
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.25. 20:34:18

Magam már idejövetelekor mondtam, kb. fél idény kell neki.
Továbbra is bízom abban, hogy a szezon végéig lő még vagy 10 bajnoki, és pár Bl gólt is...
Rivaldo-A Legnagyobb.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.25. 19:02:09

varga tamás írta:grecki!
Amit írtál, tényszerűleg igaz. De!
Az öt gólból hármat a marha erős Levante ellen lőtt.
A másik. R10 esetében figyelmen kívül hagyjátok a statisztikát, hogy hány gólt lőtt stb. Azzal szoktatok nekem visszavágni, hogy lényegtelen a 21 lőtt gól, mert akkoris, így és így. nem sorolom, tudod miről beszélek.
Új csapatban van, új kultúra. Mennyi időt kér? Eltelt fél év, ez alatt az idő alatt lett volna ideje egy világklasszis támadónak felvenni a spanyol bajnokság ritmusát, ill. a Barcelona taktikáját. Vagy mennyi időt adjunk neki?
Én, megmondom őszintén, nem örültem a leigazolásának. Egy pályája nadírja felé haladó futballistára, ennyi pénzért nem volt szükség. 24 millióért kaptunk volna egy fiatalabb, 24-26 éves csatárt.
Azt is írod, hogy tavaly sokat kihagyott sérülések miatt. Hát, éppen ez az, amiért - többek között - hiba volt a leigazolása. Wenger is tudta, miért engedi el, miért nem ragaszkodik hozzá. Laporta meg beleszerelmesedett, aztán mindenáron leigazolta. Jó nagy hülye volt. Bár, azért az is megérne egy misét, hogy a válogatottban megy neki, nálunk meg alig van egy említésre méltó megmozdulása. Frankie-szindróma? Lehet.
Remélem, rövid időn belül rámcáfol. Január 20. és február 20. között lesz rá lehetősége. Két évvel ezelőtt Henke Larsson megmutatta, mit tud. Lássuk, Titi ér-e annyit, mint Henke.
Tudom, hogy miről beszélsz. Csak akkor azt se felejtsd el, hogy jópárszor korábban azt is mondtad, hogy egy csatárt a góljai minősítik. Na, akkor nem tök mind1, hogy ki ellen, melyik testrészével szerzi a gólt, ha azzal győzelemre segíti a csapatát?

Larsson tökéletes példa. Mindenki el volt tőle szállva, hogy mekkora király. Ja, a második évében. Az elsőben fél évet az ágyában töltötte felstócolt lábakkal, mert sérült volt. Amikor játszott, akkor sem rugdosta a gólokat. Tudom, ő nem 24 millió euró volt. De ebben a vonatkozásban a pénz szerintem nem olyan szignifikáns tényező. Ha 5 millióba került volna, akkor is szidnátok Henry-t. Szerintem.

Ahhoz, pedig, hogy fölvegye a ritmust, igenis idő kell. Zambrottának még most sem sikerült, pedig neki egy év fórja van. Igaz, abban Rijkaardnak is vastagon benne van a keze. Akárcsak Henry esetében. Az első pár meccsén vagy négy kapufát is rúgott. Jönni fognak azok, csak idő kell neki, hogy magabiztosabban tudja értékesíteni a helyzeteit. Azt pedig senki sem mondhatja, hogy nem tesz meg mindent érte. Gondold végig, mekkora nyomás van rajta. Játékban, felfogásban, futómennyiségben, harcosságban jelesre vizsgázott nálam, a góllövéshez pedig bizalom és önbizalom szükséges. Én hiszek benne, hogy megtalálja a góllövőcipőjét! És nem csak azért, mert nekem nagy kedvencem.
Nézd meg Luis Fabianót. a Sao Paulóban akkora király volt, hogy fél Európa és a fél Barca vezérkar is már blaugránában látta. Elment Portóba, ahol csak szenvedett. Atztán leigazolta a Sevilla. Első évében mindössze 5 gólt rúgott. Most pedig 10 meccsen, 10 góllal vezeti a góllövőlistát. Pedig a brazil és a spanyol foci között nincs akkora különbség, mint az Premiership ás a Liga között. Ráadásul ott minden rá volt kihegyezve, mindent ő vállalhatott el. Ő lőtte a szabikat és a tiziket is.

Na, nem szaporítom tovább, nem Henry, hanem Barca szurkoló vagyok. Nem az ő egyéni érdekeit tartom szem előtt, hanem a csapatét. És (tudom, hogy nem szabad éssel kezdeni a mondatokat... :D) hiszem, hogy a Barca hasznára válik majd Henry és a góljai...
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.25. 18:53:41

így van!!! de azt vegyülkk figyelembe ,hogy sajnos az egélsz csapat [auto_cenzúra] titi nélkül is.

Tényleg vicces , hogy mennyi ember fel volt spanolva ,hogy jön vissza etoo meg jaj kezd ronaldinho meg jaj kezdő deco sima ügy aztán sztem 100 bol 100 ember hozta volna be henry-t csereként vagy guddit.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.12.25. 18:46:32

grecki!
Amit írtál, tényszerűleg igaz. De!
Az öt gólból hármat a marha erős Levante ellen lőtt.
A másik. R10 esetében figyelmen kívül hagyjátok a statisztikát, hogy hány gólt lőtt stb. Azzal szoktatok nekem visszavágni, hogy lényegtelen a 21 lőtt gól, mert akkoris, így és így. nem sorolom, tudod miről beszélek.
Új csapatban van, új kultúra. Mennyi időt kér? Eltelt fél év, ez alatt az idő alatt lett volna ideje egy világklasszis támadónak felvenni a spanyol bajnokság ritmusát, ill. a Barcelona taktikáját. Vagy mennyi időt adjunk neki?
Én, megmondom őszintén, nem örültem a leigazolásának. Egy pályája nadírja felé haladó futballistára, ennyi pénzért nem volt szükség. 24 millióért kaptunk volna egy fiatalabb, 24-26 éves csatárt.
Azt is írod, hogy tavaly sokat kihagyott sérülések miatt. Hát, éppen ez az, amiért - többek között - hiba volt a leigazolása. Wenger is tudta, miért engedi el, miért nem ragaszkodik hozzá. Laporta meg beleszerelmesedett, aztán mindenáron leigazolta. Jó nagy hülye volt. Bár, azért az is megérne egy misét, hogy a válogatottban megy neki, nálunk meg alig van egy említésre méltó megmozdulása. Frankie-szindróma? Lehet.
Remélem, rövid időn belül rámcáfol. Január 20. és február 20. között lesz rá lehetősége. Két évvel ezelőtt Henke Larsson megmutatta, mit tud. Lássuk, Titi ér-e annyit, mint Henke.
Kép
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.12.25. 18:27:04

Nem szeretnék Henry mániákusnak tűnni, de az azért eléggé szöget ütött a fejembe, hogy a fórumozók többsége milyen lefitymálóan beszél róla. TÉNY, eddig nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nem szórta a gólokat Barcelonában úgy, mint anno Londonban. Csakhogy, könyörgöm, vegyük már számításba, hogy:

- első szezonja egy másik országban, egy másik nyelvterületen, más stílusú csapatban
- magánéleti válságban volt (válás)
- tavaly a fél szezont kihagyta sérülések miatt, ami miatt még most is szenved
- általában a bal oldalon kapott helyet. (Az Arsenalban is kihúzódott a balszélre, de főleg a kontráknál. A Barcában erre még nem igen volt példa, és nem is nagyon lesz.)

Mindezek ellenére 5 góllal (973 perc) harmadik a házi góllövőlistán. Csupán Messi (8 1135 perc) és R10 (6 836 perc) előzik meg, úgy, hogy előbbi három, utóbbi két büntetőt is értékesített. Vagyis, akciógólok tekintetében Messivel holtversenyben első!
Ha a büntetőket kivesszük, és percekre is lebontjuk a gólokat, akkor

Henry 194,6 percenként
Ronaldinho 209 percenként
Messi 227 percenként

szerzett gólt! Magyarul ebben is a legjobb.

Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy élete legjobb formájában van, és aki nem szimpatizál vele, az ostoba, hanem azt, hogy ne ítélkezzünk már ennyire elhamarkodottan, és némi bizalmat azért talán megérdemelne...
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.25. 13:40:33

És tudjátok mi a legdurvább :?: Hogy Rijkaard akkor is ugyanazokat cserélte volna, h vezetünk. Ő mindig előre eltervezi a cseréjit, és az állástol függetlenül végre is hajtja.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2007.12.25. 13:34:50

Szegény Henry én őt sajnáltam majdnem a legjobban.. egész héten elötte hetekben is keményen edz hogy max 30 percet tudjon játszani és semmi.. jöhetett volna Bojan utánna Henry és végén még valaki ha kelett volna.. de ez a taktika tiszta sudoku... :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2007.12.25. 13:32:53

Pontosan ebben a sorrandben kellett volna a cseréket végrehajtani. Vagy legalább 30 percet adni Henrynek-ha már a padra leült.
Rivaldo-A Legnagyobb.
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.25. 13:30:48

Nem értem Rijkaardot...1-0 vesztettünk, a félidőben azonnal cselekedni kellett volna, és hozni egy támadot, Henryt vagy Krkicet-elősször az 1iket, aztán a másikat. Utánna Dos Santos....igy esélyünk nem volt még az 1enlitésre sem, nemhogy forditani, pedig itt csak a győzelem lett volna az elfogadhato. Dehát Ferenc testvér kiszámithatatlan taktikai zseni :mrgreen:
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.24. 20:07:57

ez már sose derül ki ezért kár ,hogy nem játszott...
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.24. 19:56:57

Nem tudom hogy ő sokat tudott volna tenni a játékhoz, a Real keményen védekezett, Eto'ónak se volt szinte momentuma.
Kép
Kép
Kép
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.24. 19:53:09

Kár ,hogy nem játszott nagy szükség lenne rá.
Subic_10
Barça B
Kapcsolat:

2007.12.24. 10:22:44

SZERINTEM Henry sem csinalt volna nagyott bar azt hittem mikor nekifogott melegiteni h felall vki helyett de Rijkard n szavazott bizalmat neki :cry:
BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>

MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MichaaBee
Llegenda del Barça

2007.12.22. 12:17:50

Tényleg nem kellene játszatni! Teljesen igazatok van! Sammy elmegy az ANK-ra, Messi nem épül fel, Henry lesérül, akkor nincs csatár!
Legalábbis az ultraklasszisokból csak Ronnie! De ha játszik is, kicsi a valószínűsége, hogy lesérül, kivéve ha a kanna-varró-vaé találkozik, vagy a szerzsó rámosszal és azok is hentest játszanak.
De ha mégis rásérülne, akkor nagyon megszívtuk!
Akkor kb. ez lenne a kezdő:

Valdés, Zambrotta/Puyol, Puyol/Márquez, Milito, Abidal, Yaya, Xavi, Deco, Iniesta, Gujohnsen, Ronaldinho

Még mindig ultra csapat lenne, és Edmílson, Márquez lehet tartalék a középpályán, védelemben Thuram, Oleguer, Sylvinho, csatáűroknál: Giovani, Bojan, Ezquerro. Nem lenne egy borzasztó összeállítás, ha nem jönne még egy sérülés hullám!

Aztán meg január végén visszajön Leo, meg Eto'o és az Alcoyano ellen, akár a fél B csapat is felléphet, a többi emg olyan, hogy nem jönnek nagy ellenfelek.

Szóval, ha játszana Henry akkor sem lenne nagy cucc, de én csak akkor raknám, be, ha egy óra után nem állunk vezetésre!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.22. 12:02:54

Mindenesetre már az első félidőben kellene egy gyors gól, a másodikban szintén és akkor nem lehet gond. Henry akkor pedig pihenhet utána egész téli szünetben. Ha jól emlékszem, akkor januárban az első meccs az Alcoyano ellen lesz, még oda se nevezném be Rijkaard helyében. Majd akkor lesz szükség Henry-ra, ha Eto'o végül megy majd az ANK-ra.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.12.22. 10:32:43

Lionel85 írta:Ha vezetünk két góllal, akkor tuti nem fog beállni Titi, szerintem csak akkor fog beállni, ha nagyon ég a ház (reméljük erre nem kerül sor).
Így gondolom én is,de sajnos eddig nem igen úgy tűnt a játéka (főleg nem kihagyás után),hogy ő megmentené a csapatot,ha ég a ház :? De nem fog itt lenni semmi tűz sem!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lionel85
Llegenda del Barça

2007.12.20. 21:15:58

Ha vezetünk két góllal, akkor tuti nem fog beállni Titi, szerintem csak akkor fog beállni, ha nagyon ég a ház (reméljük erre nem kerül sor).
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2007.12.20. 21:04:59

Én megmondom őszintén, egyáltalán nem örülök neki, hogy visszatér. Főleg úgy, hogy csak ezért erőltetik, mert Messi kiesett. Nem gyógyul meg rendesen, aztán megint kiesik, végül az ANK ideje alatt megint ott tartunk, hogy csatár nélkül játszunk. :evil: Nem lesz aki gólt rúgjon, jönnek az idegenbeli x-ek, és megint úszik a bajnokság. :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2007.12.19. 14:23:24

FCB_gábor írta:Azért ennyire nem kellene erőltetni Henry játékát, hogy 1 hónappal az ideális gyógyulási időnél már napi 2 edzést is végeztessünk vele.
Januárban nagyobb szükség lehet egy egészséges Henryra, mint most egy leszázalékolt, korlátozott időtartamú és teljesítményű példányra. :)
őő nem egy hónap azért maximum 1,5 hét :wink: :oops:
gianni
Entrenador del Barça

2007.12.19. 13:19:20

Nem lehet tudni soha,jó lenne ha ott lenne a padon.
Szükség esetén be lehetne cserélni,akár a 3 pont sorsát is eldöntheti de remélem az akkor már eldölt lessz :)
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2007.12.19. 12:38:28

Azért ennyire nem kellene erőltetni Henry játékát, hogy 1 hónappal az ideális gyógyulási időnél már napi 2 edzést is végeztessünk vele.
Januárban nagyobb szükség lehet egy egészséges Henryra, mint most egy leszázalékolt, korlátozott időtartamú és teljesítményű példányra. :)
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.12.19. 11:58:48

Ákocka írta:Én azt mondom, akkor játsszon Titi is. Hárman: Dinho-Eto'o-Titi hármasban, vagy fantastic 4ban Messi helyett Dos Santosszal. Támadnunk kell. :!: :twisted:
Igen :?: És akkor az Iniesta, Deco, Xavi 3-sbol maraggyon ki vki. Ezt már nem :!: Egy rossz formában lévő Ronie és Henry + egy nem sok mindent mutato Dos Santos miatt egyik se maradjon ki :!:
Deco és Xavi kpn, Iniesta Messi helyán, Ronie a saját poxtján, a csatár meg Etoo és kéx :!: És Guddyt meg Krkicet is Henry meg Dos elé tenném.
Andrisveres
Jugador d'estrella

2007.12.19. 10:31:55

Egyértelmű , hogy játszatni kell egy kicsit! a játékosok egész idényben ezt a meccset várják , sokat jelentene ha megkapná a bizalmat + szerinmtem jol is nyomná , a madridiak félnek tőle!!!

vagyis Henry egy király úgyh játszon szevasz :D
Lezárt