Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, Henke nem ontotta a gólokat. De ha megnéznék a statisztikáját a kanadai táblázaton, akkor bizony nagyon nagyon előkelő helyet foglalna el. Nem csak a Barcában de szerintem az egész bajnokságban is. Nagyon fontos része volt a csapatnak, nagyon jó volt előkészítésben és gólszerzésben egyaránt. Az ahogy játszott, össze sem hasonlítható Henry eddig mutatott játékával.grecki írta: Larsson tökéletes példa. Mindenki el volt tőle szállva, hogy mekkora király. Ja, a második évében. Az elsőben fél évet az ágyában töltötte felstócolt lábakkal, mert sérült volt. Amikor játszott, akkor sem rugdosta a gólokat. Tudom, ő nem 24 millió euró volt. De ebben a vonatkozásban a pénz szerintem nem olyan szignifikáns tényező. Ha 5 millióba került volna, akkor is szidnátok Henry-t. Szerintem.
Tudom, hogy miről beszélsz. Csak akkor azt se felejtsd el, hogy jópárszor korábban azt is mondtad, hogy egy csatárt a góljai minősítik. Na, akkor nem tök mind1, hogy ki ellen, melyik testrészével szerzi a gólt, ha azzal győzelemre segíti a csapatát?varga tamás írta:grecki!
Amit írtál, tényszerűleg igaz. De!
Az öt gólból hármat a marha erős Levante ellen lőtt.
A másik. R10 esetében figyelmen kívül hagyjátok a statisztikát, hogy hány gólt lőtt stb. Azzal szoktatok nekem visszavágni, hogy lényegtelen a 21 lőtt gól, mert akkoris, így és így. nem sorolom, tudod miről beszélek.
Új csapatban van, új kultúra. Mennyi időt kér? Eltelt fél év, ez alatt az idő alatt lett volna ideje egy világklasszis támadónak felvenni a spanyol bajnokság ritmusát, ill. a Barcelona taktikáját. Vagy mennyi időt adjunk neki?
Én, megmondom őszintén, nem örültem a leigazolásának. Egy pályája nadírja felé haladó futballistára, ennyi pénzért nem volt szükség. 24 millióért kaptunk volna egy fiatalabb, 24-26 éves csatárt.
Azt is írod, hogy tavaly sokat kihagyott sérülések miatt. Hát, éppen ez az, amiért - többek között - hiba volt a leigazolása. Wenger is tudta, miért engedi el, miért nem ragaszkodik hozzá. Laporta meg beleszerelmesedett, aztán mindenáron leigazolta. Jó nagy hülye volt. Bár, azért az is megérne egy misét, hogy a válogatottban megy neki, nálunk meg alig van egy említésre méltó megmozdulása. Frankie-szindróma? Lehet.
Remélem, rövid időn belül rámcáfol. Január 20. és február 20. között lesz rá lehetősége. Két évvel ezelőtt Henke Larsson megmutatta, mit tud. Lássuk, Titi ér-e annyit, mint Henke.
Így gondolom én is,de sajnos eddig nem igen úgy tűnt a játéka (főleg nem kihagyás után),hogy ő megmentené a csapatot,ha ég a házLionel85 írta:Ha vezetünk két góllal, akkor tuti nem fog beállni Titi, szerintem csak akkor fog beállni, ha nagyon ég a ház (reméljük erre nem kerül sor).
őő nem egy hónap azért maximum 1,5 hétFCB_gábor írta:Azért ennyire nem kellene erőltetni Henry játékát, hogy 1 hónappal az ideális gyógyulási időnél már napi 2 edzést is végeztessünk vele.
Januárban nagyobb szükség lehet egy egészséges Henryra, mint most egy leszázalékolt, korlátozott időtartamú és teljesítményű példányra.
IgenÁkocka írta:Én azt mondom, akkor játsszon Titi is. Hárman: Dinho-Eto'o-Titi hármasban, vagy fantastic 4ban Messi helyett Dos Santosszal. Támadnunk kell.![]()