Na egy kis saját vélemény

Ibra szerintem nagyon nagyot játszott. Ennyi köténypasszt az életben nem láttam kb, mint amennyit ő adott kapsából a szélekre az első félidőben. Henrynak megadta az első igazi "Ibrapasszt" is, zseniális... Ahogy már valaki írta, a Maxwellel való csodás támadásuk alkalmával, amikorlenek fújták nagyon mgeszivatta a védőjét

Akkora kötényt adott neki, pedig próbálta levédekezni.
Én úgy érzem, hogy nem fog 32 gólt lőni. Lehet, hogy évedek, de ahhoz önzőbbnek kéne lennie, és ez a gólpassz, meg a beívelésnél Messinek passzolt... nem hiszem, hogy mindent ő akar belőni majd. És a helyezkedése érdekes. Középcsatár létére volt olyan, hogy az ellenfél térfelénk a felén állt beívelésnél. Ezért jó, hogy itt van Henry szerintem. Ilyenkr ő bemehet többször középre... Ha Ini is megjön, akkor ilyenkor a szélen se csak Maxwell lesz, - szerintem alap, hogy ő lesz a kezdő - hanem Iniesta is, és Ibra bemegy addig irányítónak

Néha tényleg olyan poszton futkosott, de ezt eddig is tudtuk róla. Lehet, hogy egyenlőre csak nem találta a helyét, - többször tuti, vicces volt nézni

- de szerintem részben szándékosan helyezkedett hátrébb, mert ő így játszik.
A többit mindenki leírta, nagyon jó volt 2. meccsnek, és szerintem erősödött a csapat vele, és alázatosnak tűnik, - mosmár elég jól letámadott - úgyhogy a csapatszellemet sem rontja

Csak így tovább, lassan megtörik a Barcanevelések csodája, Ibra is fog góltlőni