2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
nem tudom hogy miért vagy elszállva annyira Messitől.Sztem még nem egy olyan bombasztikus tehetség akitől el kellene ájulni.aynas írta: én mégis azt mondom több időt kellet volna adni a MESSI-nek
Már engem is untatsz a sok károgásoddal.aynas írta:NEM lehetünk elégedettek soha.
ezek után (99-től semmit nem nyertünk) a minImum a bajnoki cím.
AKÁRKI AKÁRMIT MOND megbocsáthatatlan
1.fordulós kupából kiesés
a bajnoki botlások espanol 0-0 2 pont
athtet m. 0-2 1 pont
numancia 1-1 2 pont
és a reál elleni 4-2 1 pont
csak így számolva ez + 6 pont és akkor tuti az 1 hely. jó lehet hogy így is megnyerjük, de hangsúlyozom ennek simábbnak kellett volna lenni.
JA ÉS MÉG VALAMI bár ezt se mondja senki, de reikard miért csak az utolsó percekben cserélt. igen nem akrta megbontani a csapat egységet jöhet ez a duma. én mégis azt mondom több időt kellet volna adni a MESSI-nek, és még volt egy cserelehetőség amit nem használt ki. sztem ilyen sima meccseken kell a fiataloknak rodri, damia lehetőséget adni.
ÉS BEIGAZOLÓDOTT AMIT MONDTAM albertinit teljesen fölösleges volt leigazolni.
JA ÉS KI LESZ marquz helyett középeniniesta vagy gerard
Nem kell oda lenni, ha nem is siman, de bisztosan nyerunk ebben bisztos vagyok utana mi lesz az mar mas kerdesMaxi írta:Én nem tudom miért de te általában szidod a csapatot vagy csak nagyon pesszimista vagy!aynas írta:mielőtt mindenki elszálna a tegnapi meccsetől azért egy intő jel: 20 lövésből csak 6 ment kapura![]()
jövő héten marquez nélkül. én tuti megbüntetném. tudja hogy fontos meccs jön erre a félpánya közepén 2-0nál szabálytalankodik.
inkább a malaga elleni meccsen kellett volna a sárgát összeszednie az albacete ellen azért othon nélküle is megy.
reménykedjünk hogy legalább x-el jövő héten a villareal madridban.
De nem hiszem hogy olyan sza*ok lennénk(nem hiába vezetünk 6 ponttal) mint ahogy te be szoktad állítani, vagy igen![]()
Én nem tudom miért de te általában szidod a csapatot vagy csak nagyon pesszimista vagy!aynas írta:mielőtt mindenki elszálna a tegnapi meccsetől azért egy intő jel: 20 lövésből csak 6 ment kapura![]()
jövő héten marquez nélkül. én tuti megbüntetném. tudja hogy fontos meccs jön erre a félpánya közepén 2-0nál szabálytalankodik.
inkább a malaga elleni meccsen kellett volna a sárgát összeszednie az albacete ellen azért othon nélküle is megy.
reménykedjünk hogy legalább x-el jövő héten a villareal madridban.
Szerintem figyel a http://ronaldinho10.com -ot, oda mindig felrakják a góljait.kissa írta:szeretnék kérni egy videot!!!
tegnapi barca-getafe meccsen amit ronaldhino müvelt a labdával. remélem ti is látáttok és tudjátok miről van szó. előre is köszi aki megtudja szerezni
Ha a félidő 2-0 lesz,akkor a végére jól kitömjük őket.Mr. Master írta:Remélem az első félidőben már meg lestz a két gólos vezetés, mert akkor már nyugodtan aludhatok.
bocsáss meg.Mr. Master írta:jaaaj, már megint te? Csak mert olvastam vhol, hogy náluk. Írtssa már ki vki ezt a férget!FIGO 2 írta:ezt sem tudod??? otthon...Mr. Master írta:Akkor most idegenben, vagy itthon játszunk?
jaaaj, már megint te? Csak mert olvastam vhol, hogy náluk. Írtssa már ki vki ezt a férget!FIGO 2 írta:ezt sem tudod??? otthon...Mr. Master írta:Akkor most idegenben, vagy itthon játszunk?
ezt sem tudod??? otthon...Mr. Master írta:Akkor most idegenben, vagy itthon játszunk?
ez sem jött be. vasárnap meg csak 4 pont különbslg lesz.LG írta:Ez így van...ugyis veheted, h csak 10en lesztek a pályán, mert Puyol az emberét kiradilozza
Ha most nem nyernénk, nem is érdemeljük meg h bajnokok legyünk!mrmonster írta:Lehet kicsit elvetem a sulykot, de sztem ez a meccs kulcsfontosságú lesz. Ha nem nyerünk, akkor önbizalom![]()
![]()
lefelé.
De úgyis nyerünk