Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köszi, teljesen igazad van. Kb. bennem is ezek a dolgok fogalmazódtak meg, amikor az ,ez meg az nem játszik jól... stb.t olvastam.HAnonymus írta:Eszter, örülök hogy van valaki aki egyszer-egyszer a gyengébb teljeseítmények után is a játékosok mellé áll... Nem bírom ezt egykét emberben, hogy amíg nyer a csapat, addig minden happy, aztán ha becsúszik egy vereség akkor meg ez nem játszik jól azt nem kellett volna isteníteni, stb. De igenis kellett volna. Ők a vereség ellenére is a MI JÁTÉKOSAINK, akikre büszkék vagyunk, ha szenvednek egy kicsit, akkor talán még büszkébbek. Nem akarok kiosztani mindenkit, de ezt véssétek az eszetekbe.
Szerintem Ronnie a legtöbb mérkőzésen jól játszik. Az egy dolog, h nincs csúcsformában, de jól játszik.Badi írta:Gaucho ma sem játszik jól, reméljük ez változik a 2. félidőre!
Jaja!Charlie írta:Szegény megsérült 1 picit:( Reméljük felépül és győzelemre vezeti a csapatot Sevillában.
C.
Nem tom, csak azt h a mezszáma 21!!Ronnienak azért 21 a szerencseszáma, mert 21 betűből áll a neve meg márc. 21-én született. Luis Enriquenak miért pont a 21?
Nem is gondoltam, arra, hogy kötekedni akarsz, de jó tudni...Stike írta:Ok csak azért írtam hogy Eszter21 hogy kötekedjek, de óhajod parancs Esztereszter21 írta:Légyszi hívj csak Eszternek...(ez a nevem) A 21 csak azért van ott, mert Ronnie szerencseszáma és most már az enyém is....