2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
add + az Emil címedet és küldöm!!!Figinho írta:Segítsetek má!
Naszóval,mrmonster írta:Lehet, hogy már rengetegen kérdezték, de megkérdezném: milyen programokat kell telepíteni ahhoz, hogy neten tudjak sportadókat, meccseket nézni. Gondolom a pplive.uw.hu-n érdemes keresgetni ha meccset akarok nézni. De milyen programokat kell telepítenem (kliensek, trackerek, gondolm én) ?![]()
Köszönöm a help-et
Köszi, megoldottam!Charlie írta:Paintbe mondjuk!Nyomsz egy Ctrl+A-t és megfelelőre állítod a nagyságát.haze71 írta:Van egy 8,09 KB-s képem, amivel szeretném feltölteni az avatart, de 281 x 320 pixel. Hogy lehet ezt a méretet lecsökkenteni. JPEG formátum. Előre is köszi.
C.
Paintbe mondjuk!Nyomsz egy Ctrl+A-t és megfelelőre állítod a nagyságát.haze71 írta:Van egy 8,09 KB-s képem, amivel szeretném feltölteni az avatart, de 281 x 320 pixel. Hogy lehet ezt a méretet lecsökkenteni. JPEG formátum. Előre is köszi.
ezek mennek a joga reklámok alatt:KorikaSzeged írta:Sziasztok! Valaki meg tudná mondani, hogy a JogaTV-n a Broadcast videók közül a Skills Gift néven futó alatt milyen zene megy? thx
Neked elvileg minden megvanFiginho írta:http://gportal.hu/portal/barca91/image/ ... 419494.gif
Ki tud nekem ilyet szerezni Ronniesba?(ha nem jön be akkor ott van mégegyszer a link!ha rákatintasz akkor bejön!)