G-Jay írta:Hát olvasgatom h Luque neve is felmerült! Én személy szerint imádom! Naggyon nagy játékos, nagyon technikás, és jol küldi szerintem! A kispadra biztos hogy nagyon jo lenne! Akár Ronaldinho helyén is mehetne, és minőségi potlást is jelentene! Nagyon jo playa! És hát természetesen katalán is! Csak az a baj h talán tavaly elött lehetett h nagyon csunyán kikosaraztuk! Nemtom nem pikkel e még erte! De jo vétel lenne az biztos!
Ha jobban beegondolok, akkor a legjobb vétel Gudjohnsen vagy Luque lenne:
1.egyik se kerülne túl sokba és még elég fiatalok(főleg Luque)
2.mindketten megmutatták h bírják a cserepadot(főleg Gudjohnsen)
3.gyorsak, jól lőnek, techikásak
4.mindketten a csapat érdekeit tartják szem előtt, nem kezdenek el és nélkül cselezni
Az egyetlen negatívum az h egyikük sem a fejeseiről híres, de mindezek ellenére őket látnám szívesen.
Fontos h megnézzük a többi jelölt eddigi teljesítményét.
Forlan nagyon jó játékos, de kell neki az állandó játék. Az MU-ban is ritkán játszott és ez rányomta a bélyegét a teljesítményére:csereként nem a legjobb
Torres szinte egész eddigi felnőtt karrierjében állandó kezdő volt. Nem lehet tudni h mire lenne képes csereként.
Crespo pont emiatt nem lenne jó. Ő idén kb. annyit játszott a cselziben mint nálunk Larsson(talán egy kicsivel kevesebbet) és nem tudott nagyot alakítani. Sztem neki nem az angol bajnoksággal van baja, hanem avval h viszonylag ritkán játszik.
Mindent összegezve: a legjobb vétel az említettek közül Luque lenne figyelembe véve h fiatal, katalán és nagyon ismeri a spanyol bajnokságot.
Gudjohnsen is nagyon jó lenne, ráadásul bizonyította h bírja a cserepadot.
A nagy kérdés, az Torres, aki ugyan jöhetne, viszont nem lehet tudni, mire lesz képes csereként.