Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
windu
Jugador d'estrella

2006.06.02. 14:56:39

Boixos írta:tényleg, crespo sem lenne rossz. pláne, ha azt a formáját hozza, mint két éve a majlandban. ő mennyibe fájna?
szerintem nem sokba mer van az az angol pénzes vmi szal 10 mijja körül
és jobb lenne mint a milanba
a nóókámpba átszellemülnek az emberek ; )
Zinedine Zidane
noname
Llegenda del Barça

2006.06.02. 14:52:35

G-Jay írta:Hát olvasgatom h Luque neve is felmerült! Én személy szerint imádom! Naggyon nagy játékos, nagyon technikás, és jol küldi szerintem! A kispadra biztos hogy nagyon jo lenne! Akár Ronaldinho helyén is mehetne, és minőségi potlást is jelentene! Nagyon jo playa! És hát természetesen katalán is! Csak az a baj h talán tavaly elött lehetett h nagyon csunyán kikosaraztuk! Nemtom nem pikkel e még erte! De jo vétel lenne az biztos!
Ha jobban beegondolok, akkor a legjobb vétel Gudjohnsen vagy Luque lenne:
1.egyik se kerülne túl sokba és még elég fiatalok(főleg Luque)
2.mindketten megmutatták h bírják a cserepadot(főleg Gudjohnsen)
3.gyorsak, jól lőnek, techikásak
4.mindketten a csapat érdekeit tartják szem előtt, nem kezdenek el és nélkül cselezni
Az egyetlen negatívum az h egyikük sem a fejeseiről híres, de mindezek ellenére őket látnám szívesen.
Fontos h megnézzük a többi jelölt eddigi teljesítményét.
Forlan nagyon jó játékos, de kell neki az állandó játék. Az MU-ban is ritkán játszott és ez rányomta a bélyegét a teljesítményére:csereként nem a legjobb
Torres szinte egész eddigi felnőtt karrierjében állandó kezdő volt. Nem lehet tudni h mire lenne képes csereként.
Crespo pont emiatt nem lenne jó. Ő idén kb. annyit játszott a cselziben mint nálunk Larsson(talán egy kicsivel kevesebbet) és nem tudott nagyot alakítani. Sztem neki nem az angol bajnoksággal van baja, hanem avval h viszonylag ritkán játszik.
Mindent összegezve: a legjobb vétel az említettek közül Luque lenne figyelembe véve h fiatal, katalán és nagyon ismeri a spanyol bajnokságot.
Gudjohnsen is nagyon jó lenne, ráadásul bizonyította h bírja a cserepadot.
A nagy kérdés, az Torres, aki ugyan jöhetne, viszont nem lehet tudni, mire lesz képes csereként.
A Fifa egy szégyen
Richi
Jugador d'estrella

2006.06.02. 14:44:36

hát a jelenlegi állást figyelembe véve ezquerrót elkéne adni és a helyére kéne luque!!de rajta kívül kell még egy pozíciós jól fejelő csatár(mondjuk crespo)!!!persze torres az aki fiatal is minőségi csatár és jól fejel de ő padra nem ülne le és ha le is ülne ahhoz drága lenne szal torrest el kell felejteni... 8)
noname
Llegenda del Barça

2006.06.02. 14:18:13

Subinho írta:luquének én is örülnék, de sztem ő csak ezquero helyére jöhetne...
viszont a margitra érdemes lesz odafigyelni a nyáron, mert eddig 3 olyan játékossal kerültek szóba, akiket nem szívesen látok az ellenfél soraiban:
adriano, kaká, emerson
velük már szinte az egész selecao ott játszana: cicinho, roberto carlos, ronaldo, baptista, robinho... ha jól számolom így 8 brazil válogatottjuk lenne!!! ami azért nem [auto_cenzúra]!!! tehát oda kell figyelni!!!
az más téma, hogy én nem engedném, hogy egy nemzetből 3-nál több légiós legyen egy csapatban... bár annak idején a barca is megcsinálta, hogy a kezdő 11-ből 2 kivétellel mindenki holland volt... nem is örültem neki... remélem mielőbb behozzák azt a szabályt, hogy minimum 3 saját nevelésnek kell lenni, 3 saját országbelinek. és a jelenlegi 3 EU-n kívüli légiós mellé én még leszabályoznám, hogy egy nemzetből max. 3!!!
Adriano nem lepne meg ha a margitnál kötne ki, de kinek a helyén játszana? Ronaldo szerintem legalább olyan jó, Robinho helyett úgyse teszik be, mert nála se jobb(legalábbis szerintem). Adriano azért fogja elhagyni az Intert h egy jó csapathoz kerüljön. Neki nem a Real való.
8) :wink:
Kaka kizárt h a margitba megy!!! A Milan sokkal jobb még ha aggastyánokkal áll ki, akkor is.
Emerson lenne az, akivel igazán megerősödhetne a Madrid, de nem hinném h megveszik.
Az az ötlet pedig h egy nemzetből max. három játékos lehet egy csapatban, nincs sok értelme. Ma már a világ minden csapatában rengeteg a brazil, argentin. Nem hinném h ez jót tenne a focinak.
A Fifa egy szégyen
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.02. 14:15:56

emerson már nem akkora zsuga mint akár két éve volt, azért ő is öregszik, kaká pedig érinthetetlen a milannál. ha kell, magához láncolja az öreg silvio és akkor max a kettőt együtt vihetnék a margitba. :D
adriano meg nem egy kiszámítható játékos, van amikor nagyon megy neki, van amikor meg sehol semmi.
elnökválasztás előtt mindig dobálóznak a nevekkel, aztán lehet, h a végén még a boamorténak is örülni fognak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2006.06.02. 14:03:41

luquének én is örülnék, de sztem ő csak ezquero helyére jöhetne...
viszont a margitra érdemes lesz odafigyelni a nyáron, mert eddig 3 olyan játékossal kerültek szóba, akiket nem szívesen látok az ellenfél soraiban:
adriano, kaká, emerson
velük már szinte az egész selecao ott játszana: cicinho, roberto carlos, ronaldo, baptista, robinho... ha jól számolom így 8 brazil válogatottjuk lenne!!! ami azért nem [auto_cenzúra]!!! tehát oda kell figyelni!!!
az más téma, hogy én nem engedném, hogy egy nemzetből 3-nál több légiós legyen egy csapatban... bár annak idején a barca is megcsinálta, hogy a kezdő 11-ből 2 kivétellel mindenki holland volt... nem is örültem neki... remélem mielőbb behozzák azt a szabályt, hogy minimum 3 saját nevelésnek kell lenni, 3 saját országbelinek. és a jelenlegi 3 EU-n kívüli légiós mellé én még leszabályoznám, hogy egy nemzetből max. 3!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.02. 13:58:50

tényleg, crespo sem lenne rossz. pláne, ha azt a formáját hozza, mint két éve a majlandban. ő mennyibe fájna?
PUYOL-XAVI-INIESTA
windu
Jugador d'estrella

2006.06.02. 13:56:20

crespo kell nekünk!!
nagyon nagy gémer és spain sokkal jobban fekszik egy argentínnak mint anglia, szerintem ...
Zinedine Zidane
noname
Llegenda del Barça

2006.06.02. 13:54:06

Torres nagyon jó lenne. Jól fejel, a világ egyik legtechnikásabb játékosa és átkozottul gyors. Ő lenne talán a legjobb, mert pénz az sztem van elég, hiszen a télen senki sem jött. Ő legalább olyan jól tudna játszani mint Henke, csak kérdés h bíná-e a padot.
Luque se lenne rossz, kb. egy szinten van Gudjohnsennel, ráadásul katalán.
Az már szinte biztos h Maxi kölcsönbe megy, Ezquerro pedig remélem elmegy(neki és a csapatnak is az lenne a legjobb).
De még ott van Crespo is, aki hasonlóan játszik mint Henke. Mivel Luque katalán, talán neki ötülnék a legjobban, de Crespo vagy Gudjohsen, esetleg Torres se lenne rossz. Bármi legyen, úgy tűnik h a vezetőségnek kezd megjönni az esze, mert az előbb említett játékosok egytől egyig sokkal jobbak mint Forlan.
A Fifa egy szégyen
Bapszi
Jugador del Barça

2006.06.02. 13:51:53

Jo lenne Torres,csak erőteljesen kérdéses,hogy a vezetőség nem sajnálja érte mondjuk a 25-30 millios vételárat....Szerintem nem költenek majd el ennyit egész nyáron összesen...Sajnos!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.02. 13:50:37

Vito írta:Hola, Amigo!

Chivu-t igen sokan látják már más mezben...

lehetséges kérők:
Barca, Chelsea (ez sztem fiktív, a románok amúgy sem váltak be... :D ), Madrid.

odaát azt írják, hogy megvárja az elnökválasztás végét.
rosszul látják. jelen pillanatban úgy néz ki, h a Roma legalább egy, de lehet, h két helyet megy előre a tabellán, ami viszont bl-indulást jelent. volt aki szerint ettől tette függővé a maradását a gyerek. amúgy mindenképpen marad, még csak nem is keresnek embert a helyére.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.02. 13:48:24

Lujo írta:De ismered a mondást. Amíg élek, addig remélek!
jogos. bár sztem elég drága mulatság lenne a gyerek a samu mögé, úgy, ahogy a mostani állás szerint forlan is. inkább luque v gudjohnsen kaliberű gyerek kéne.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Vito
Llegenda del Barça

2006.06.02. 13:45:40

Hola, Amigo!

Chivu-t igen sokan látják már más mezben...

lehetséges kérők:
Barca, Chelsea (ez sztem fiktív, a románok amúgy sem váltak be... :D ), Madrid.

odaát azt írják, hogy megvárja az elnökválasztás végét.
Lujo
Capitá del Barça

2006.06.02. 13:43:43

Boixos írta:torres ezt minden szezon előtt eljátsza az utóbbi időben. tavaly is lefutottuk ezt a kört, akkor sem jött, viszont bökött vagy három gólt a barcának a bajnokságban :D :D
Ez igaz Boixos. De ismered a mondást. Amíg élek, addig remélek!
KépKépKép

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
Boixos
Llegenda del Barça

2006.06.02. 13:42:53

torres ezt minden szezon előtt eljátsza az utóbbi időben. tavaly is lefutottuk ezt a kört, akkor sem jött, viszont bökött vagy három gólt a barcának a bajnokságban :D :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lujo
Capitá del Barça

2006.06.02. 13:40:30

Richi írta:most olvastam h a barca érdeklődik albert luque iránt(newcastle)!!!örülnék neki mert Eto'onak nagy haverja még a régi mallorcából ráadásul katalán és remek ballába van!!de egyáltalán nem olyan mint larsson hisz fejjátéka nem éppen világhírű...legszívesebben ezquerro helyére igazolnám :roll:
Igen, Luque is remek focista. Ha a korábban említettekkel szemben most ő vagy Torres kerül előtérbe, annoak én nagyon örülni fogok. Bár igaz lenne. Ami még Luque mellett szólhat, hogy balszélsőt is tud játszani, vagyis ha nincs Ronnie, akkor ő ott játszhatna.
KépKépKép

Richi
Jugador d'estrella

2006.06.02. 13:15:16

most olvastam h a barca érdeklődik albert luque iránt(newcastle)!!!örülnék neki mert Eto'onak nagy haverja még a régi mallorcából ráadásul katalán és remek ballába van!!de egyáltalán nem olyan mint larsson hisz fejjátéka nem éppen világhírű...legszívesebben ezquerro helyére igazolnám :roll:
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.06.02. 13:05:16

na szal: Torres azt nyilatkozta, hogy ha más csapatban akkor csak a Barcában játszana szívesen! Rijkaard jó ötletnek tartja, mert hasonló Thityhez! De a klubtól még nem keresték meg!
Amugy ez az új nevem

sas
Rajmó
Capitá del Barça

2006.06.02. 12:59:12

sas21 írta:Jön NINO!!!
Engem is nagyon kíváncsivá tettél!
Ez komoly v nem :?: :roll:
Lujo
Capitá del Barça

2006.06.02. 12:54:31

sas21 írta:Jön NINO!!!
Parancsolsz? Ezt a cikkből szedted ki? Érted is sas a cikket, vagy csak gondolod? Mert most nagyon kíváncsivá tettél!!!!!
KépKépKép

Lujo
Capitá del Barça

2006.06.02. 12:48:43

Van egy hír az elmundon. Ha valaki, megtenné hogy lefordítja, vagy elmondja nagyjából, hogy mit írnak benne, megköszönném.

http://www.elmundodeportivo.es/20060602 ... 97727.html
KépKépKép

Lezárt