Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
szerintem nem sokba mer van az az angol pénzes vmi szal 10 mijja körülBoixos írta:tényleg, crespo sem lenne rossz. pláne, ha azt a formáját hozza, mint két éve a majlandban. ő mennyibe fájna?
Ha jobban beegondolok, akkor a legjobb vétel Gudjohnsen vagy Luque lenne:G-Jay írta:Hát olvasgatom h Luque neve is felmerült! Én személy szerint imádom! Naggyon nagy játékos, nagyon technikás, és jol küldi szerintem! A kispadra biztos hogy nagyon jo lenne! Akár Ronaldinho helyén is mehetne, és minőségi potlást is jelentene! Nagyon jo playa! És hát természetesen katalán is! Csak az a baj h talán tavaly elött lehetett h nagyon csunyán kikosaraztuk! Nemtom nem pikkel e még erte! De jo vétel lenne az biztos!
Adriano nem lepne meg ha a margitnál kötne ki, de kinek a helyén játszana? Ronaldo szerintem legalább olyan jó, Robinho helyett úgyse teszik be, mert nála se jobb(legalábbis szerintem). Adriano azért fogja elhagyni az Intert h egy jó csapathoz kerüljön. Neki nem a Real való.Subinho írta:luquének én is örülnék, de sztem ő csak ezquero helyére jöhetne...
viszont a margitra érdemes lesz odafigyelni a nyáron, mert eddig 3 olyan játékossal kerültek szóba, akiket nem szívesen látok az ellenfél soraiban:
adriano, kaká, emerson
velük már szinte az egész selecao ott játszana: cicinho, roberto carlos, ronaldo, baptista, robinho... ha jól számolom így 8 brazil válogatottjuk lenne!!! ami azért nem [auto_cenzúra]!!! tehát oda kell figyelni!!!
az más téma, hogy én nem engedném, hogy egy nemzetből 3-nál több légiós legyen egy csapatban... bár annak idején a barca is megcsinálta, hogy a kezdő 11-ből 2 kivétellel mindenki holland volt... nem is örültem neki... remélem mielőbb behozzák azt a szabályt, hogy minimum 3 saját nevelésnek kell lenni, 3 saját országbelinek. és a jelenlegi 3 EU-n kívüli légiós mellé én még leszabályoznám, hogy egy nemzetből max. 3!!!
rosszul látják. jelen pillanatban úgy néz ki, h a Roma legalább egy, de lehet, h két helyet megy előre a tabellán, ami viszont bl-indulást jelent. volt aki szerint ettől tette függővé a maradását a gyerek. amúgy mindenképpen marad, még csak nem is keresnek embert a helyére.Vito írta:Hola, Amigo!
Chivu-t igen sokan látják már más mezben...
lehetséges kérők:
Barca, Chelsea (ez sztem fiktív, a románok amúgy sem váltak be...), Madrid.
odaát azt írják, hogy megvárja az elnökválasztás végét.
jogos. bár sztem elég drága mulatság lenne a gyerek a samu mögé, úgy, ahogy a mostani állás szerint forlan is. inkább luque v gudjohnsen kaliberű gyerek kéne.Lujo írta:De ismered a mondást. Amíg élek, addig remélek!
Ez igaz Boixos. De ismered a mondást. Amíg élek, addig remélek!Boixos írta:torres ezt minden szezon előtt eljátsza az utóbbi időben. tavaly is lefutottuk ezt a kört, akkor sem jött, viszont bökött vagy három gólt a barcának a bajnokságban![]()
Igen, Luque is remek focista. Ha a korábban említettekkel szemben most ő vagy Torres kerül előtérbe, annoak én nagyon örülni fogok. Bár igaz lenne. Ami még Luque mellett szólhat, hogy balszélsőt is tud játszani, vagyis ha nincs Ronnie, akkor ő ott játszhatna.Richi írta:most olvastam h a barca érdeklődik albert luque iránt(newcastle)!!!örülnék neki mert Eto'onak nagy haverja még a régi mallorcából ráadásul katalán és remek ballába van!!de egyáltalán nem olyan mint larsson hisz fejjátéka nem éppen világhírű...legszívesebben ezquerro helyére igazolnám