Leo Messi

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.21. 20:28:19

Hát mit ne mondjak!! Ronaldinho elég szúrósan néz szal én még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy Messi ki akarná túni Ronit, éshogy Roninak kisebsségi komplexusa van!

Nah jó vicc volt :twisted: :twisted:
blabla
Barça C

2006.01.21. 20:05:58

http://www.elmundodeportivo.es/20060121 ... 31907.html
szntem ez a kép dinhoról meg messiről eleget elárul, nem? 8) akinek meg ez sem elég az annak ajánlom a 6:3 nevezetű futballmagazint és olvasgassa a Messiről szóló egypár oldalt. ott aztán kiderül egysmás a csapattársaival való kapcsolatáról :D :D
Barcafan14
Barça C

2006.01.21. 19:58:49

Honnan tölthetek le Barcás videókat?
HAnonymus
Entrenador del Barça

2006.01.21. 19:41:16

Szerintem minél jobban fut a szekér annál természetesebb az összehang. Lehet hogy sose tudjuk meg hogy mi lenne/lett volna ha nem megy a csapatnak. Messinek azért nem adnak szerintem annyi labdát mert szerez ő magának, és ha kap is akkor nem a csatártársaktól hanem hátulról mert ha elindul akkor nem nagyon lehet megállítani. És azt sem értem mért lenne baj azzal ha gólt lő, ő úgysem abban a legjobb...

Mindegy, egy pár dolgot nem értettem, remélem nem lesz igazad Messidona. Eto'o stílusa nehezen emészthető európaiként :!: , de van szíve az embernek akármennyire is mond megdöbbentő dolgokat.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.21. 18:25:59

Messidona nem értem, hogy miért jössz ezzel az ökörséggel...

Sztem jelenleg Európában a Barcában van a legnagyobb összetartás a játékosok között... a sztárcsapatokat tekintve. Ronaldinho nem csak nagyszerű játékos, hanem a kisugárzása is minden csapattársára kihat. Hihetetlen számomra, hogy minden gólnál nagyon nagy az öröm és 10 játékos egymás nyakába ugrik és együtt örülnek! Főleg akkor van nagy öröm, hogy ha az Eto'o-Messi-Roni hármasból betalál valaki...

lehet látni a meccsek előtt, hogy Eto'o és Roni mekkora spanok, na meg azt is, hogy Messihez odamennek mind2-en és bátorítják, szoa az összhang jobb nem is lehetne... Lehet, hogy a Romában meg a Reálban vannak széthúzások, mert ott sok a gyökér, de itt Ronaldinho jelenléte is biztosítja a békét még jó pár évig:)

Sztem nem kell az ördögöt a falra festeni!

Az meg hogy Dinho sehol sincs a mindenkori Maradonához képest, az is nagy hülyeség... Talán azt is meg lehet kockáztatni, hogy a focitörténelem eddigi legnagyobb alakja!!!!!!!!!!!
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.21. 18:19:45

Messidona írta: 3,Persze , hogy Wome hagyta ki a 11-est , csak utána Eto'o azt nyilatkoozta , hogy ő akarta rúgni de Wome nem engedte . Womenak meg úgy kellett elmenekülnie a hazájából . Ezt nevezem nagy jellemnek . Én inkább Wome-nak hiszem el , hogy azért rúgta ő , mert más nem nagyon merte elvállalni .

Egyébként meg tényleg befejeztem .
annyira hülye vagy hogy az már fáj!!! ronaédinho már most nagyobb Maradonánál a pályán kívül, és a pályán is 1-2 év múlva az lesz.
Aztán Eto'o meg akarta védeni Womét, azt nyilatkozta: vmi oylasmit , hogy :"én akartam rúgni, wome nem engedte, mondta hogy érzi, hogy be fogja rúgni, én engedtem. Nem sikerült, mindenkivel megeshet." és erre Woménak összetörték a kirakatait az utcán a boltjaiba, autóját összetörték, és Eto'o-t sem kímélték...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.01.21. 17:54:34

Ja félreolvastam... :roll: :oops:
1,Sok játékossal megesett h vmi olyasmit mondott amit késöbb megbánt.Eto'o bocsánatot is kért
2,Nemismerte el Eto'o hogy leakarta volna köpni a játékost
3,Honnan tudod?Te talán ott voltál?Szvsz,ne állíts olyanok amik felettébb nem biztosak.
in to exile
Messidona
Barça C

2006.01.21. 17:45:31

Los Banditos !

Mit és miért hagyjak abba ? Szerintem én is elmondhatom itt a véleményemet .
Attól , hogy valaki a Barcaban focizik még lehet jellemtelen paraszt , nem itt vált azzá . De mint mondtam őt tartom a jelenlegi Barca legjobb játékosnak .

1, Az Alaves meccs nem tudom , hogy jön ide .
2, A köpést egyértelműen látni lehetett .
3,Persze , hogy Wome hagyta ki a 11-est , csak utána Eto'o azt nyilatkoozta , hogy ő akarta rúgni de Wome nem engedte . Womenak meg úgy kellett elmenekülnie a hazájából . Ezt nevezem nagy jellemnek . Én inkább Wome-nak hiszem el , hogy azért rúgta ő , mert más nem nagyon merte elvállalni .

Messit én másokkal ellentétben igazi vezérnek tartom , aki nem sokáig marad ilyen szerény kisfiú . A konfliktusok pedig ebből lehetnek majd . Soha nem lesz belőle akkora játékos mint Maradona , de ettől Ronaldinho is nagyon messze van .

Egyébként meg tényleg befejeztem .
bebjack
Barça B

2006.01.21. 17:23:15

Off: Hopp, úgy látom engem is utolért az automatik moderálás :oops: :roll: :lol:
On: Sztem simán érdeke Messinek, hogy "alárendelje magát" Dinhónak, ugyanis nélküle biztos, hogy nem tartana itt. Természetesen előfordulhat, hogy konfliktus lesz kettejük között néhány év múlva, de az biztos nem Roni miatt fog történni (HA megtörténik), ő már ma egy kész futballista és kialakult egyéniség, ez max. akkor következhet be, ha Messi agya elszáll a sok ajnározástól, viszont Rijkaard eddig nagyon jól kézbentartja a fiút, és ha jól tudom, pont az "elszállás" megelőzése miatt külön pszihomókus foglalkozik Leóval. Én bízom benne, hogy fel tudja dolgozni az utóbbi egy év eseményeit, mert ha hisztiző primadonnává válik, akkor soha nem lesz belőle olyan játékos, amire a tehetsége predesztinálja.
bebjack
Barça B

2006.01.21. 17:06:23

Ugyanmár, gondolod, hogy Dinho ilyen pénzéhes lenne, hogy a reklámszerződéseken agyalna?? Ezt nem gondolod komolyan! Egyrészt már így is tele van reklámszerződésekkel, másrészt ha a pénz ennyire számítana neki, már rég a cselszki vagy a reál játékosa lenne. Nem véletlenül jött ide, amikor a legnagyobb kakiban voltunk, és nem a MU-ba vagy a Reálba, őt a játék öröme élteti.
Messi tényleg nagyon nagy tehetség, nagy ígéret, de azért most még Dinho nyomába sem érhet, és abban sem vagyok biztos, hogy valaha olyan szintű játékossá válik, mint a brazil. Abban viszont biztos vagyok, hogy soha nem lesz vezéregyéniség, ugyanis teljesen más típusú ember, Leo inkább visszahúzódó alkat, aki nem arra való, hogy a társait motiválja, irányítsa. Ez nem baj, egyszerűen nem ilyen a mentalitása.
Azon túl, hogy teljesen más lelkialkatú emberekről van szó, más korosztályba tartoznak. KÖNYÖRGÖM Roni 7 ÉVVEL IDŐSEBB Messinél!!! :!: Soha nem lesznek olyan helyzetben, hogy egymással rivalizáljanak. Ez egyszerű matek, semmi más :roll:
totobike
Jugador del Barça

2006.01.21. 16:23:07

Messidona írta:Na most egy mondattal két szentségtörést is elkövetek . Eto'o-nak mind a tavalyi , mind az idei sikerekben nagyobb szerepet tulajdonítok mint Ronaldinho-nak , viszont emberileg szerintem enyhe túlzással valóban egy jellemtelen paraszt . Ezt bizonyította a bajnokavatón , most a Bilbao meccsen a köpéssel , de leginkább a vb selejtezőn kihagyott 11-es után . Ronaldinho más tészta , és amíg ennyire sztárolják nem aggódik Messi miatt , de ő sem fog ahhoz asszisztálni , hogy Messi vegye el tőle a zsíros reklámszerepeket . Most még ő van fölül , de már akár a vb után is fordulhat a kocka . Messi abszolút vezér tipus , és rövidesen ez konfliklutosokhoz fog vezetni . Ő nem fogja évekig alárendelni magát Dinhoéknak .
Most nem lesz néhány meccsen Eto'o , meglátjuk ez milyen hatással lesz Messi játékára .
Hallod ha az eto'o ekkora paraszt akko miért fizette volna ki a kameruni válogatott játékosainak prémiumát
akko ennyi erővel a világ legsportszerűbb játékosa robi carlos is egy nagy paraszt mer felrúgta én imádom az eto'ot az eggyik meccsen volt amiko a barca szurkoló tábora elkezdett etozni meg barcázni ő volt az egyetlen aki valahogy jelezte hogy hallja őket ki integetett meg mionden.
Sztem a messi egy tök szerény gyerek és össze se lehet hasonlítani a személyiségét ronnieval a messin meglepődnék ha nekiállna hisztizni majd mint a cassano hogy az ő nevét nem 2* hanem cvsak egyszer mondják ő nem ilyen
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.01.21. 16:21:44

Áhhh :evil: Hogy mondhatod az Eto'ora h paraszt Barcás létedre? :evil:
1,Az Alaves elln nem volt szerencséje
2,Bocsánatot kért a köpésért és nemis biztos h köpött :roll:
3,Nem ő hagyta ki a 11-est hanem az Inter balhátvédje vmi Womé :roll:
És hagyd már ezt abba ha kérhetném :evil:
in to exile
Messidona
Barça C

2006.01.21. 16:13:14

Na most egy mondattal két szentségtörést is elkövetek . Eto'o-nak mind a tavalyi , mind az idei sikerekben nagyobb szerepet tulajdonítok mint Ronaldinho-nak , viszont emberileg szerintem enyhe túlzással valóban egy jellemtelen paraszt . Ezt bizonyította a bajnokavatón , most a Bilbao meccsen a köpéssel , de leginkább a vb selejtezőn kihagyott 11-es után . Ronaldinho más tészta , és amíg ennyire sztárolják nem aggódik Messi miatt , de ő sem fog ahhoz asszisztálni , hogy Messi vegye el tőle a zsíros reklámszerepeket . Most még ő van fölül , de már akár a vb után is fordulhat a kocka . Messi abszolút vezér tipus , és rövidesen ez konfliklutosokhoz fog vezetni . Ő nem fogja évekig alárendelni magát Dinhoéknak .
Most nem lesz néhány meccsen Eto'o , meglátjuk ez milyen hatással lesz Messi játékára .
Bodi
Director del Fútbol

2006.01.21. 15:46:22

Messidona írta:Maradonaról annyit , hogy tényleg összehozott egy jó kis tömegverekedést a Bilbao ellen , de ennek és a hosszú sérülésének az volt előzménye , hogy egy Bilbaoi sintér szándékosan agyonrúgta . Ha jól tudom ez az idióta a mai napig féltve őrzi azt a cipőt , amivel lerúgta Maradonat . Azt meg mindenki döntse el magának , hogy jó döntés volt-e ezért eladni .
És Ronaldot eladását mi indokolta ?

Messivel kapcsolatban én egy lehetséges forgatókönyvről beszéltem , nem biztos hogy így lesz . De véleményem szerint Eto'o a Ronaldinho békát is nehezen nyeli le , és azt végképp nem tűrné ha Messi is elé kerülne a "sztár" rangsorban . Szerintem vagy Messi vagy Eto'o nemsokára menni fog . De ne legyen igazam .
Bocs az offért,de te miről beszélsz?? :?

Milyen Ronaldinho békát nem tud Eto'o lenyelni???
Legnagyobb haverja,és mindenki előtt elismeri,hogy a Barca és a világ legnagyobb sztárja!

Nemtom honnan jött ez a hülyeség is,hogy félnek Messi tehetségétől a többiek...
Kis túlzással Ronaldinho még a saját góljánál is jobban örül annak,ha Messi lő gólt!
Eto'o meg a sok gólja mellett a rövidpasszos játékból is kiveszi a részét,ha Messi vagy Ronnie vagy akárki jobb helyzetben van nála,akkor általában passzol!
bebjack
Barça B

2006.01.21. 15:16:30

Messidona!

Gondolod, hogy Eto'o és Dinho kisebbségi komplexussal küszködik, hogy egy 18 éves sráctól féltené a pozícióját? Dinho fényét nemhogy Messi, de a világ egyetlen játékosa sem lenne képes elhomályosítani, bárki jöhetne a Barcába, akkor is Dinho lenne a vezér, és ez remélhetőleg így lesz a következő 5 évben is :wink:
Arra, hogy Dinho nem ad passzokat Messinek, a legjobb ellenpélda Leo első bajnoki gólja is az Albacete ellen, amikor Dinho az első érvénytelenített gól után másodszor is Messi elé löbbölte a labdát. Az ezt követő gólöröm sztem mindennél ékesebb bizonyíték a kettejük közti kapcsolatra 8) Eto'o egy kicsit más tészta, ő igazából max Dinhónak szeret passzolni, mert tudja, hogy tőle visszakapja és bevarrhatja a labdát. :lol: (dehát ez az ő elsőszámú feladata)

Abban igazad van, hogy amikor Giuly beáll, tömik labdákkal, de ez a két játékos eltérő stílusából adódik. Míg Giuly a kiugratások, ütempasszok után képes gólhelyzetbe kerülni, addig Messi hátrébbról indul, kénszerítőkkel, körömpasszokkal és cselezéssel kerül gólhelyzetbe, ezért nincs is akkora szükség rá, hogy tömjék labdákkal.
Még csak annyit, hogy VÉRPROFI játékosokról beszélünk, akik mindannyian tudják, hogy egyéni értékük csak a CSAPAT sikerei által emelkedhet, ezért hülyék lesznek egymásra fújni. Gondolj bele, ha Messi befut, és Dinhó amikor visszamegy a Gremióba, nem csak azt mondhatja majd el magáról, hogy 4-5 évig a világ legjobb játékosa volt, hanem azt is, hogy a következő generáció legjobbjának útját is ő egyengette. Sztem már csak ezért sem lehetséges, amit leírtál.
Vito
Llegenda del Barça

2006.01.21. 14:01:12

húú, azért ahhoz nagyon paraszt és jellemtelen embernek kellene lennie Eto'onak és Ronnienak, hogy így érezzenek Messi iránt.

Ronnieról egyáltalán nem tudom elképzelni, hiszen tudjuk (?) milyen ember és minden egyéni elismerést begyűjtött már. Eto'o pedig nem azon a poszton játszik, mint Messi.

amennyiben ez a fiatal csapat (Messivel) eléri azokat a célokat, amire amúgy is avanzsált, akkor ez a gárda bevonul a halhatatlanok közé és akkor senki nem az egyénekre fog inkább emlékezni, hanem arra aBarcára, ahol többek között Ronaldinho, Messi és eto'o játszott.

Messi hasznára van/lesz (remélem) a CSAPATnak és emiatt nagyon elképzelhetetlennek tartom, hogy csapattársai kiutálják, attól félve, hogy esetleg jobb lesz tőlük...
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.21. 13:57:53

hát igen, Ronaldot viszont baromság volt eladni, én személy szerint örülök h eladtuk Maradonát (balhéi miatt, fegyelmezetlen volt/van, és nagyképű) nem ilyen kell a Barcaba, minadmellett jó játékos volt, DE! a Barca előtt és után, itt nem nyújtott maradandót.... Ronaldora visszatérve, ő az egyetlen játékos akit szeretk a madridról, tipikusan olyan játékos akinek a füléről is bepattan a labda.... hát igen, Eto'o nehezen nyelné le ha Messi lekörözné a rangsorban, de sztem azért azt ő is tudja, h Ronaldinho elé semmiképpen sem kerülhet.... én benne lennék egy olyan cserébe hogy : Henry-Eto'o, Larsson ugye elmegy, Maxi-Torres, és Savigólt visszahoznám, és még Daniel Alvést is idehoznám...
Messidona
Barça C

2006.01.21. 13:52:11

Maradonaról annyit , hogy tényleg összehozott egy jó kis tömegverekedést a Bilbao ellen , de ennek és a hosszú sérülésének az volt előzménye , hogy egy Bilbaoi sintér szándékosan agyonrúgta . Ha jól tudom ez az idióta a mai napig féltve őrzi azt a cipőt , amivel lerúgta Maradonat . Azt meg mindenki döntse el magának , hogy jó döntés volt-e ezért eladni .
És Ronaldot eladását mi indokolta ?

Messivel kapcsolatban én egy lehetséges forgatókönyvről beszéltem , nem biztos hogy így lesz . De véleményem szerint Eto'o a Ronaldinho békát is nehezen nyeli le , és azt végképp nem tűrné ha Messi is elé kerülne a "sztár" rangsorban . Szerintem vagy Messi vagy Eto'o nemsokára menni fog . De ne legyen igazam .
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.21. 11:14:17

Messidona írta:Te szoktad nézni a Barca meccseit ? Az első goljánál (Racing) valóban Eto'o adta a "gólpasszt" , csak akkor még a félpályánál járt a támadás . A második gólja (Bilbao) elég friss emlék , a kapusról kipattanó labdát lőtte be . Ronaldinhonak köze nem volt az egészhez . Volt még egy gólja a bl-ben is , .
igen szoktam minden meccsét láttam, és igazad van, viszont volt egy meg nem adott gólja is..... a real és még vki ellen azt pontosan nem tudom..... de azt tudom, h a real ellen is, ronaldinho a bal szélről nyomta át neki a zsugát.. igaz az sem volt tv-zsuga, mert nem 100 %os gólhelyzet volt.... de akkor is... a másik h ha esetleg télleg van vmi a dologban, akkor az talán az lehet h ne szálljon el... vagy ilyesmi....
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.21. 11:11:07

Hát megbocsássá!!! a Barcelonában Maradona szinte alig mutatott vmit!! volt egy hosszú sérülése, balhéja, volt egy pár jó mecse, elment... utána mutatott cak igazán nagy játékot olaszországban, meg ugye a Barca előtt a vb-n
Messidona
Barça C

2006.01.21. 10:57:10

Te szoktad nézni a Barca meccseit ? Az első goljánál (Racing) valóban Eto'o adta a "gólpasszt" , csak akkor még a félpályánál járt a támadás . A második gólja (Bilbao) elég friss emlék , a kapusról kipattanó labdát lőtte be . Ronaldinhonak köze nem volt az egészhez . Volt még egy gólja a bl-ben is , ahol meg a védőktől elvett labdát rúgta be .
Ennek ellenére kapott már jó labdákat , csak azokat meg kihagyta . Nem azt mondom , hogy soha nem passzoltak még neki , hanem azt , hogy vigyáznak nehogy túl sok gólt szerezzen . Az is érdekes , hogy amikor Giuly beáll helyette , általában tömik őt labdával a többiek . A Getafe ellen Eto'o még 100%-os ziccerben is inkább leadta neki a labdát .

Az meg hogy Maradona nem mutatott semmit a Barcaban , iszonyatos baromság . Diego és Ronaldo eladása legalább 2 Bek , Bl győzelmébe került a csapatnak .
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.01.21. 10:33:10

Messidona szetm badarság amit mondtál
1,150 millió eurót egy csapat nem fizet ki jelenleg Messiért!
2,Nem Messinek az a feladata hogy ontsa a gólokat.
3,Elég sokszor passzolnak Decoék Leonak heogy helyzetbe hozzák csakhát nem nagyon él a lehetőségeivel. :roll: De majd belejön 8)
in to exile
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2006.01.21. 09:14:24

Messidona írta:Ha nem játszik az Alaves ellen , annak Pekerman kapitány nem fog örülni , mert most ő is ott lesz a lelátón .

Szerintem az eligazolását nem lehet kizárni . A kivásárlási ár nem mérvadó , ha el akarják adni akor lényegesen kevesebbért is oda adják majd . Ha úgy alakul a karrierje , ahogy szeretnémk , akkor nem sokáig marad ebben a kisfiú szerepben , és ez problémákhoz fog vezetni csapaton belül . Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené ( ameddig a csapatnak így is fut a szekér , addig ez nem gond ) .
Azt sem szabad elfelejteni , hogy ez a csapat eladott már egy Maradonat és egy Ronaldot is , pedig náluk jobb játékos nem nagyon volt a még világon .
Hát te nagyon hülye vagy! 1részt, amikor Messi gólt lő... Ronaldinho, Eto'o és Deco is nagyon örül neki, és ha észrevetted 2 gólt lőtt a bajnokságban, abból az 1ik gólpasszt Eto'o-tól a másikat Ronaldinhotól kapta.... Maradona-ról annyit hogy nálunk nem mutatott semmit, botrányok stb.... sérülés.....
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.21. 07:45:21

Messidona írta:Abból , hogy ritkán kap tőlük labdát . Sokszor az az érzésem , hogy Eto'o inkább hazaadná Valdesnek , mint hogy Messinek adná .
Mivel Messi Eto'o mögött játszik.... Ronaldinho meg a túloldalon....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.01.21. 07:44:23

HAnonymus írta:
Messidona írta:Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené.
Ezt miből látod? :roll:
Szerintem is hülyeség....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Lezárt