Nah jó vicc volt

annyira hülye vagy hogy az már fáj!!! ronaédinho már most nagyobb Maradonánál a pályán kívül, és a pályán is 1-2 év múlva az lesz.Messidona írta: 3,Persze , hogy Wome hagyta ki a 11-est , csak utána Eto'o azt nyilatkoozta , hogy ő akarta rúgni de Wome nem engedte . Womenak meg úgy kellett elmenekülnie a hazájából . Ezt nevezem nagy jellemnek . Én inkább Wome-nak hiszem el , hogy azért rúgta ő , mert más nem nagyon merte elvállalni .
Egyébként meg tényleg befejeztem .
Hallod ha az eto'o ekkora paraszt akko miért fizette volna ki a kameruni válogatott játékosainak prémiumátMessidona írta:Na most egy mondattal két szentségtörést is elkövetek . Eto'o-nak mind a tavalyi , mind az idei sikerekben nagyobb szerepet tulajdonítok mint Ronaldinho-nak , viszont emberileg szerintem enyhe túlzással valóban egy jellemtelen paraszt . Ezt bizonyította a bajnokavatón , most a Bilbao meccsen a köpéssel , de leginkább a vb selejtezőn kihagyott 11-es után . Ronaldinho más tészta , és amíg ennyire sztárolják nem aggódik Messi miatt , de ő sem fog ahhoz asszisztálni , hogy Messi vegye el tőle a zsíros reklámszerepeket . Most még ő van fölül , de már akár a vb után is fordulhat a kocka . Messi abszolút vezér tipus , és rövidesen ez konfliklutosokhoz fog vezetni . Ő nem fogja évekig alárendelni magát Dinhoéknak .
Most nem lesz néhány meccsen Eto'o , meglátjuk ez milyen hatással lesz Messi játékára .
Bocs az offért,de te miről beszélsz??Messidona írta:Maradonaról annyit , hogy tényleg összehozott egy jó kis tömegverekedést a Bilbao ellen , de ennek és a hosszú sérülésének az volt előzménye , hogy egy Bilbaoi sintér szándékosan agyonrúgta . Ha jól tudom ez az idióta a mai napig féltve őrzi azt a cipőt , amivel lerúgta Maradonat . Azt meg mindenki döntse el magának , hogy jó döntés volt-e ezért eladni .
És Ronaldot eladását mi indokolta ?
Messivel kapcsolatban én egy lehetséges forgatókönyvről beszéltem , nem biztos hogy így lesz . De véleményem szerint Eto'o a Ronaldinho békát is nehezen nyeli le , és azt végképp nem tűrné ha Messi is elé kerülne a "sztár" rangsorban . Szerintem vagy Messi vagy Eto'o nemsokára menni fog . De ne legyen igazam .
igen szoktam minden meccsét láttam, és igazad van, viszont volt egy meg nem adott gólja is..... a real és még vki ellen azt pontosan nem tudom..... de azt tudom, h a real ellen is, ronaldinho a bal szélről nyomta át neki a zsugát.. igaz az sem volt tv-zsuga, mert nem 100 %os gólhelyzet volt.... de akkor is... a másik h ha esetleg télleg van vmi a dologban, akkor az talán az lehet h ne szálljon el... vagy ilyesmi....Messidona írta:Te szoktad nézni a Barca meccseit ? Az első goljánál (Racing) valóban Eto'o adta a "gólpasszt" , csak akkor még a félpályánál járt a támadás . A második gólja (Bilbao) elég friss emlék , a kapusról kipattanó labdát lőtte be . Ronaldinhonak köze nem volt az egészhez . Volt még egy gólja a bl-ben is , .
Hát te nagyon hülye vagy! 1részt, amikor Messi gólt lő... Ronaldinho, Eto'o és Deco is nagyon örül neki, és ha észrevetted 2 gólt lőtt a bajnokságban, abból az 1ik gólpasszt Eto'o-tól a másikat Ronaldinhotól kapta.... Maradona-ról annyit hogy nálunk nem mutatott semmit, botrányok stb.... sérülés.....Messidona írta:Ha nem játszik az Alaves ellen , annak Pekerman kapitány nem fog örülni , mert most ő is ott lesz a lelátón .
Szerintem az eligazolását nem lehet kizárni . A kivásárlási ár nem mérvadó , ha el akarják adni akor lényegesen kevesebbért is oda adják majd . Ha úgy alakul a karrierje , ahogy szeretnémk , akkor nem sokáig marad ebben a kisfiú szerepben , és ez problémákhoz fog vezetni csapaton belül . Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené ( ameddig a csapatnak így is fut a szekér , addig ez nem gond ) .
Azt sem szabad elfelejteni , hogy ez a csapat eladott már egy Maradonat és egy Ronaldot is , pedig náluk jobb játékos nem nagyon volt a még világon .
Mivel Messi Eto'o mögött játszik.... Ronaldinho meg a túloldalon....Messidona írta:Abból , hogy ritkán kap tőlük labdát . Sokszor az az érzésem , hogy Eto'o inkább hazaadná Valdesnek , mint hogy Messinek adná .
Szerintem is hülyeség....HAnonymus írta:Ezt miből látod?Messidona írta:Én már most is látom a jeleit , hogy Deco , Ronaldinho és főleg Eto'o nem nagyon szeretné ha Messi túl sok gólt lőne , mert ez a személyes érdekeiket sértené.