Rafael Marquez
Video nincs????De ez hihetetlen hogy Roni még a kaputse találta el!!!Marquezről meg mindig is tudtam hogy jól lövi csak szerencsétlen gyerek előtt volt egy roni!!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
Visca Barca Visca Catalunya!
- baas11
- Entrenador del Barça
Grat Marqueznek, a Bl győztes belső védőnknek ! De tényleg hol volt a sorfal ? Roni :8-0
hol van már az a 4 kapufa labda leesés nélkül.....????

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Gratulálok Rafa Márqueznek!
Remélem, marad! Mindig is szerettem a játékát, és maga az ember is szimpatikus volt!
Remélem, marad! Mindig is szerettem a játékát, és maga az ember is szimpatikus volt!

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Márquez lett a világbajnok a szabadrúgás lövő vb-n.
Egy újabb elismerés számára, klasszis játékos ő. Nagyon meg kell becsülnünk, fontos ember ő számunkra a védelemben, és szabadokban se rossz, ezt nem először láthattuk már. Messi is jelent volt, de ő annyira nem volt eredményes, bár őt nem szabadok miatt szeressük.
Gratula a díjhoz Márquez!
U: Hol voltak a milliárdos nevek?
Ennyit róluk..
Egy újabb elismerés számára, klasszis játékos ő. Nagyon meg kell becsülnünk, fontos ember ő számunkra a védelemben, és szabadokban se rossz, ezt nem először láthattuk már. Messi is jelent volt, de ő annyira nem volt eredményes, bár őt nem szabadok miatt szeressük.

Gratula a díjhoz Márquez!
U: Hol voltak a milliárdos nevek?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho&Barca 2008.07.06. 11:36:19-kor.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hát a videó szerint ő nyert! :]
Húúú, d e durva lenne
szerk.
Ő LETT!!
Hatalmas gratuláció neki! Védő létére nem kis teljesítmény!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188327
Húúú, d e durva lenne
szerk.
Ő LETT!!
Hatalmas gratuláció neki! Védő létére nem kis teljesítmény!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=188327
- matyi02
- Entrenador del Barça
Tomsa írta:http://youtube.com/watch?v=PDDswPFXiT4
Jól látom?![]()
![]()
Ez nagyot ütne! Ha ez tényleg igaz, akkor nem semmi!
Anyás ha az marqez akkor az odabsz xD:Dna cooool:D

http://youtube.com/watch?v=PDDswPFXiT4
Jól látom?
Jól látom?

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Boldog Névnapot Rafa tesa

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
-
- Capitá del Barça
Én úgy gondolom, hogy a korszakváltás számára is nagyon megérett. Nem csak elsősorrba a nagy zseniktől kell búcsúzni, hanem más játékosoktól, kisebb sztároktól is. Ő is évek óta nem játszik jól és nála nem szabadna egy meccsen sem kilengés legyen nem, hogy folyamatosan bizonytalan. A másik dolog, hogy őt is már csak inkább védőnek lehet használni.
Két védő igazolás fedezi Thuram eligazolását és Milito sérülését, ennek alapján Marquezről nincs szó. Én magam sem tudom, h mit gondoljak róla, időnként zseniális, máskor meg kilóg a csapatból, lehet, h lassan váltani fog kelleni, de sztm talán elég lesz egy év múlva.fcbarcelonazsombi írta:Én csak reménykedni tudok, hogy vele sem számolnak jövőre. Remélem azért is igazoltunk már két védőt
- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
Hát ha idén nem is, de sztem jövőre ő is menni fog! Szvsz most csomagolták össze Rafa cuccát...!fcbarcelonazsombi írta:Én csak reménykedni tudok, hogy vele sem számolnak jövőre. Remélem azért is igazoltunk már két védőt

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
-
- Capitá del Barça
Én csak reménykedni tudok, hogy vele sem számolnak jövőre. Remélem azért is igazoltunk már két védőt
- Sergi
- Jugador del Barça
Úgy tűnik Rafa számára véget ér a barcelonai karrier...Puyol,Milito,Piqué,Cáceres...
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8095
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8095
Állitolagt a csaja Madridi....
Valóban nem. Hülye szlovák s1-s kommentátor átbaxta a fejemet 

Ha jól emlékszek, tegnap már ott volt a padon 

Marquez meddig lesz sérült? Rafael ráférne a védelemre:D
-
- Director del Fútbol
Az a durva, hogy megvettünk egy olyan játékost 1.5 éve, aki bármelyik szélén a pályának képes világklasszist játszani, bárhol. De, ha Zambrottát a padon ültetjük akkor ne csodálkozzunk, ha beleugrik a Milan kezeibe.Lehetőséget kellene neki adni, Marquez sokkal rosszabb formában van, mint Zambrotta, mégis ő kap lehetőséget. pfíjTitinho írta:
Én is erre szavaznék csak sajnos jobb védő hiányában, Puyol fog játszani a Celtic ellen a jobb szélen.Zambrotta a keretben sincs...
És ha már középre kell választani akkor inkább Márquez játszon mint Thuram, mivel a Celtic szerintem kontrára fog játszani, ahhoz pedig lassú már Thuram papa.
- Titinho
- Director del Fútbol
Én is erre szavaznék csak sajnos jobb védő hiányában, Puyol fog játszani a Celtic ellen a jobb szélen.gekkodan írta:Úgy védekezett árnyékra a srác a Zaragoza ellen, hogy azt rossz volt nézni. Sokkal jobb lenne, ha Puyol visszamenne középső védőnek Milito mellé és a világ egyik legjobb szélsőjátékosa, Zambrotta kapna végre állandó játéklehetőséget. Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal.
Én erre szavazok. Marquez nagyon kiesett a formából, pihenjen picit.

És ha már középre kell választani akkor inkább Márquez játszon mint Thuram, mivel a Celtic szerintem kontrára fog játszani, ahhoz pedig lassú már Thuram papa.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Director del Fútbol
Úgy védekezett árnyékra a srác a Zaragoza ellen, hogy azt rossz volt nézni. Sokkal jobb lenne, ha Puyol visszamenne középső védőnek Milito mellé és a világ egyik legjobb szélsőjátékosa, Zambrotta kapna végre állandó játéklehetőséget. Zambrotta-Puyol-Milito-Abidal.
Sajna a Zaragoza ellen nagyon gyenge napot fogott ki, egyébként jól teljesít.