Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sztem ez nem olyan durva de akkor bocsánat ha fájt!!!Enrique írta:Red, a tegnapi X oldalas termést végigellenőrizve talált 2 hsz.t ami nem tetszett neki.
Ezeket:
Hungarian Barca Ultrastopic
Mr. Master 2005.07.21. 10:32:00
Szerintem is kumma faxák
Maxi 2005.07.21. 11:00:47
hát ezt kibaxottul eltaláltad
Te is rosszalkodtál Mr.Master...![]()
És mert vki ilyet ír le kell mondani?Enrique írta:Red, a tegnapi X oldalas termést végigellenőrizve talált 2 hsz.t ami nem tetszett neki.
Ezeket:
Hungarian Barca Ultrastopic
Mr. Master 2005.07.21. 10:32:00
Szerintem is kumma faxák
Maxi 2005.07.21. 11:00:47
hát ezt kibaxottul eltaláltad
Te is rosszalkodtál Mr.Master...![]()
Holt volt ez a képVito írta:Ő volt az egyik! :Mr. Master írta: Kik csinálják ezt? És hol? Ha megmondod, szétrúgom a s*ggüket, és már nm is lesz több ilyen probléma. Na?
http://body.builder.hu/imagebank/starpr ... Ferenc.jpg
Olvass vissza ittMr. Master írta:Miért? Kik csinálják ezt? És hol? Ha megmondod, szétrúgom a s*ggüket, és már nm is lesz több ilyen probléma. Na?
Ne hagyd magad, és ne mondj le! Ezt mint kolléga mondom, a másik oldalról.redlions írta:Itt is fent legyen, ne csak a zártban:PápáNem értek egyet azzal, hogy mindig kurvázni (qrvázni) kell, meg kibaxotazni....
Nekem ez nem vér bele!Kéretik a moderátori jogomat elvenni! Ilyenhez nem asszisztálok! Így a buzizás, anyázás és egyéb hasonló is hamarosan elfogadott lesz. Nekem ez nem fér bele! Lemondok!
![]()
![]()
![]()
Miért? Kik csinálják ezt? És hol? Ha megmondod, szétrúgom a s*ggüket, és már nm is lesz több ilyen probléma. Na?redlions írta:Itt is fent legyen, ne csak a zártban:PápáNem értek egyet azzal, hogy mindig kurvázni (qrvázni) kell, meg kibaxotazni....
Nekem ez nem vér bele!Kéretik a moderátori jogomat elvenni! Ilyenhez nem asszisztálok! Így a buzizás, anyázás és egyéb hasonló is hamarosan elfogadott lesz. Nekem ez nem fér bele! Lemondok!
![]()
![]()
![]()
PápáNem értek egyet azzal, hogy mindig kurvázni (qrvázni) kell, meg kibaxotazni....
Rapika írta:Köszi neked is!![]()
Most,h megnéztem róla a képeket,visszafogottabban írok róla...![]()
Már láttam az egyik régi Sztár Sportban!
a cornexi kézilabdása, tápai szabina.Maxi írta:Most volt az aktívban fotozáson de csak ruhábanRapika írta:Huh,ez az avatar nagyon nagy!
Viszont érdekelne ki az a szép kézislány!!De nem tom hogy hívják!