Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én a Manchesterrel toltam még mielőtt kijöttek vna a 11esek.MessiFan írta:Én nem játszom a PES 2011-el. A demóhoz képest csalódtam. Szánalmasan könnyű igazolni. Simán megvettem Eto'ot és Yaya Tourét a Barcába. Sőt még Casillast is elhoztam. Nem mint ha nem lenne rá esély de Eto'o szerintem nem 8 milla és Yaya sem 5 milla. Casillas ára is csak 7 milka volt.
Ezért folytattam a Bayernes ML-emet a PES 2010-ben!
Annyi a lényeg hogy 4 év alatt 3 Bayernes kapta az aranylabdát.
1. Gómez 2.Ribéry 3.Müller (itt második volt Arshavin)
És most úgy tűnik hogy óriási fölénnyel Arshavin fogja megkapni az aranylabdát ezért: Bajnokság, Kupa, Bajnokok Ligája
A 2012-2013-as idényben már Top Player szinten toltam és meglepően jól sikeredett. A bajnokságban 1x kaptam ki de 11 döntetlent játszottam.
A kupát 2-1-re nyertem a Stuttgart ellen akik tavaly elvették tőlem![]()
A BL döntőben megint a Realt kaptam akiket 3-1-re vertem és ezzel megint megvédtem a BL trófeát
Nem 63 millióért elhoztam a mostanra 26 éves Giovincot aki 91-es szintű és a leggyorsabb a játékban!
Eszméletlen gyors. Ki is szorította a 32 éves Arshavint annyira jó. Mindenkinek ajánlom. Felhoztam az első ifit 4 év alatt aki egy 16 éves francia 82-es szintű jobb és balbekket
Sajnos nem sikerült 1 kp-t se venni de végülis Schweinsteiger is jó...
Balogh Jani feltámadt és meg is vettem. Egész jó kapus. Cserének tökéletes.
Keretem: 1. http://img219.imageshack.us/i/keret1.png/
2. http://img219.imageshack.us/i/keret1.png/ +Modestó 82
Demichelis 33 éves és FEJLŐDIK ezért is nem Badstuber kezd.
Edwards 100-as szintes csak nem írja ki de mégsem ő kezd mert a 96-os Reo Coker jobb
Di Mária 90-es csak azon a poszton 3.-ik lett a góllövőlistán Arshavinnal együtt.
"Csak" ennyit akartam
Vélemények? Ti még játszotok a PES 2010-el?
Én már csak a 11.el játszok. Nekem bejött,és most még sokkal nehezebb benne győzni,mint a 10ben,pedig a legmagasabb szinten játszottam ott,de már nem volt kihívás. 11-ben meg az utolsó előtti szinten,és azért nem mindig nyerek,és mindig megszenvedek veleMessiFan írta: Vélemények? Ti még játszotok a PES 2010-el?
Hát nem tudom, nekem nagyon furcsák s idegesítőek az igazolásaid , szerintem Busquets és Pedro (Bojan) jobban illik a BARCA játékához, de ezt de döntöd el ... jah, és : MAXWELLStalkyard írta:Na, lejátszottam első hat meccsemet a Master League-ben! A Barcával vagyok, nyáron megvettem a középpályára Javi Mártinezt (Bilbao ), valamint Patot csatárposztra.
Jelenleg ebbe na felállásban tolom:
___________________Valdes________________________
____D. ALves______Piqué_________Puyol_______Maxvell
____________________J. Mártinez____________________
__________Xavi____________________Iniesta__________
______________________Messi_______________________
_____________Pato_____________Villa_________________
Második vagyok a bajnokságban a Real mögött ( a harmadik fordulóban 2-1-re kikaptam a Getafétól ). Tetszik a játék, bár egy kicsit nehéz, Regular szinten is megszenvedek a nagyobb csapatok ellen. De legalább van egy kis kihívás a játékban!
Természetesen, az eljárást ismerem, csak sehol sem találtam, hogy hol lehet beállítani. Nagyon szépen köszönöm!Puyol05 írta:Amikor a meccs előtt állítod be a felállást, akkor kell kiválasztani. Rámész az egyik játékosodra, benyomod a lövés gombot, és 3 opció közül lehet választanod. Az első, hogy milyen pozícióban játsszon; a második, hogy ő legyen e a csapatkapitány; és a harmadik, hogy melyik embert fogja. Kiválasztod a harmadikat, és beadja az ellenfél játékosait. Ott rámész arra, hogy kit fogjon, nyomsz egy entert, vagy egy passzt, és ismét rámész a harmadikra. Ekkor egy kis piros vonal fog megjelenni a játékosod és a gép játékosa között. Ezután visszaléphetsz a felállásodhoz, és kiválaszthatsz másik embereket is. De hogyha visszaléptél, akkor el fog tűnni a piros vonal, de ne ijedj meg, mert az attól még ott van, csak te nem látod.Stalkyard írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a PES 2011-ben hogyan lehet beállítani a meccsek előtt az emberfogást? Mert nagyon idegesítő, hogy minden szögletből gólt kapok, mert senki sem veszi fel az emberét.
Remélem érthető voltam
Amikor a meccs előtt állítod be a felállást, akkor kell kiválasztani. Rámész az egyik játékosodra, benyomod a lövés gombot, és 3 opció közül lehet választanod. Az első, hogy milyen pozícióban játsszon; a második, hogy ő legyen e a csapatkapitány; és a harmadik, hogy melyik embert fogja. Kiválasztod a harmadikat, és beadja az ellenfél játékosait. Ott rámész arra, hogy kit fogjon, nyomsz egy entert, vagy egy passzt, és ismét rámész a harmadikra. Ekkor egy kis piros vonal fog megjelenni a játékosod és a gép játékosa között. Ezután visszaléphetsz a felállásodhoz, és kiválaszthatsz másik embereket is. De hogyha visszaléptél, akkor el fog tűnni a piros vonal, de ne ijedj meg, mert az attól még ott van, csak te nem látod.Stalkyard írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a PES 2011-ben hogyan lehet beállítani a meccsek előtt az emberfogást? Mert nagyon idegesítő, hogy minden szögletből gólt kapok, mert senki sem veszi fel az emberét.
Köszönöm a segítséget!FCBarca88 írta:Szerintem ERRE gondolt. És tényleg sokkal jobb így cselezni, bárcsak a 11-es rúgás is ilyen egyszerű lenne.Dotn93 írta: Milyen trükk szimulátor? Az micsoda? Hogyan működik? Köszi
Szerintem ERRE gondolt. És tényleg sokkal jobb így cselezni, bárcsak a 11-es rúgás is ilyen egyszerű lenne.Dotn93 írta: Milyen trükk szimulátor? Az micsoda? Hogyan működik? Köszi
Milyen trükk szimulátor? Az micsoda? Hogyan működik? Köszifanbarca írta:Na, most már túl vagyok 25-30 meccsen .... Őszintén az elején nagyon nem tetszett, de beleszerettem .... Fantasztikus a passzjáték és a szöktetések kivitelezhetősége, bár azért nem is könnyű . Nagyon tetszik a trükk-szimulátor v mi ... Így írtó egyszerűen, vagyis nem írtóan, de azért elég könnyen meg lehet csinálni Messi visszahúzós cseleit és egy kis vagánykodásra is lehetőség van ... 10ből 8,75 pontot kap tőlem ez a játék, ami eddig az egyik legjobbA Pes 10 csak 8as
Settingsben van valahol egy commentatory language fül, na ott SpanishLuxus írta:Sziasztok!
Minden jó már a pes-ben feltettem a 0.2-es patchet, nagyon jó.
Letöltöttem a spanyol kommentátort,be is másoltam img-be,de nem megy:S Nem beszél a meccsek közbe.Valaki tudja, hogy mi lehet a baj,hol lehetne beállítani?
Én a PES-t szigorúan olaszul tolom! Igaz keveset játszok vele a FIFA mellett,de az olasz kommentátor csákó is megőrül néha. Főleg a Milan - Inter meccsen mikor Ronaldinhoval gólt vágtam az uccsó pillanatokba, na az kész volt...Puyol05 írta: Én már a '08 óta angol kommentárral nyomtam, és amikor kijött a német verzió, leszedtem. Gondoltam megnézem milyen. Szóval felraktam és azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat jó. Aztán letöröltem, és gondoltam felrakom az angolt. Mikor meghallottam a kommentátort, a hideg kirázott, és egyszerűen nem tudtam elviselni a hangját, így ment fel újra a német verzió, ami marad is véglegesen!