Remélem csak kacsa!
Mert ő egy olyan játékos aki 100-szor jobban szereti a klubját a pénznél,nagyon tudom becsülni ezért.R.M.C.F írta:Yeste kitünő játékos.Nem is értem miért nem vitte már el egy nagy csapat!
Persze a Realban nem is lehetne más csak favágó valaki....5. cannavaro: vb-cím (elég jól aprított), szintén "olasz bajnok", idén pedig már igazi favágó, emellett védő...
Sok pletykaújság,olykor még szakújság Buffon-t is esélyesnek tartja,állítólag ki is szivárgott erről információ Franciaországban..Bodi írta:Valószínűleg Henry kapja meg,Eto'o akkor nyerhetett volna,ha nem sérül meg.![]()
Ő volt szinte az egyetlen,aki igazán jó formában kezdte a szezont,folyamatosan lőtte a gólokat.
Ronaldinho tuti nincs az első háromban,Henry,Eto és Cannavaro biztos előtte van,és talán Kaká is,bár ő meg nem nyert semmit.
eto'o nem az idén volt a legjobb, hanem a tavalyi szezonban, ami májusig tartott. sajnos hamar lesérült és 5 hónapra nem adnak aranylasztit.LionelMessi írta:Szerintem idén Eto'o-nak vagy Cannavaronak kéne kapnia az aranylabdát . Ők nyújtották idén a legjobb teljesítményt, úgy összességében. Tény h Ronaldinho a világ legjobbja de idén nem nyújtott maximumot, nem volt olyan kiemelkedő, nem volt "jobb a világnál". Eto'o talán hátrányban van a sérülése miaat egy kicsit.
Visca el Barca!!!!!!!!!!!
Eto'o jóval többet csinált,mint pl Henry,és lehet,h nem volt ott a Vb-n,de Henry sem emelkedett ki a csapatából!Silvanus írta:Értem amit írsz, és még ha igaz is, hogy valójában Ronaldino képességei alapján a jelen kor (és talán a közel múlt) legjobbja, mégis ha belegondolsz elég evidens, hogy minden évben annak adják a díjat/díjakat, aki nem csak kiváló futbalista, vagy akár egy zseni de jó teljesítményt is nyújtott az adott időintervallumban! Érted?csoho írta:Ha a világ legjobb játékosa kapja meg a díjat, akkor egyértelmű, h ronaldinho érdemli meg. azért ő, mert azzal együtt, h nincs formában, még mindig nics senki a világon, aki nála jobban futballozik! ezmost komoly!
más kérdés, h van, aki idén jobb teljesítményt nyújtott, szóval, ha az önmagához képest nyújtott idei teljesítményt nézzük, akkor más érdemli, perszt...
Mert ha úgy lenne ahogy azt te látod, akkor talán a mai napig is Puskás, Kubala, vagy épp Rivaldo kapná az aranylabdát, vagy a FIFA Év Játékosa díjat, nem?!...![]()
Forcá Eto'o - Szerintem nála jobban senki sem érdemelné meg, még Henry sem!!!
En is igy gondolom. Igaz, h az Aranylabda rangosabb dij, de ugyis az nyeri akinek sok az ujságiro havarejaRumig írta:Nem kötözködésből, meg nyilván tudod, csak elírtad. Szóval Messi ott volt a vébén, más kérdés persze, h alig játszott. A szóban forgó szavazás pedig a Fifa év játékosa, nem az Aranylabda. Ott szakújságírók szavaznak, itt szöv. kapitányok és válogatott csékák. Bár az aranylabda a nívósabb díj, szerintem a fifa szavazáson reálisabb eredmény szokott lenni. Az aranylabda valamennyire szimpátia szavazás islionelmessi19 írta: nem mondom, ronaldinhonál most van, aki jobban megérdemelné az aranylabdát
etoo most, messi tavasszal volt sérült, és semelyikük nem volt vbn.