Meg is lepődtem az összeállításonPersze Laporta rácáfolt a hagyományos elvekre, azért volt temérdek tehetséges fiatal a Spurs ellen és helytálltak.
Csak mondom hogy Hleb a Maxwell üzlet része, nincsen köze az Ibra dealhez.ferninho írta:hleb fizetését nem tudom de legyen 5 millió
Tiltakozom.Le se kellett volna írnod hogy real-os vagy már bocsi de meglátszik az prímit gondolkodásodból
Dehogy másEsküszön elmentem ezt a szöveget, hogy a sok rinyáló madridista felfogja, hogy ez teljesen más!
Pedig ott van az istenített utánpótlásotokEzek után nem kisérletezgethetünk fiatalokkal, meg nagy reménységekkel! A világ legjobb csatára kellett ide!
Istenem azért -10, mert a kidobott pénz, az a legfölösebb! Bárki jött volna Eto'o helyére annak lett volna fizetése, pl. Villa, de minden más esetben Eto'o a nyakunkon marad, és akkor ki kellett volna fizetni mondjuk Villa meg Eto'o fizetését is! Érted???? Ezért -10!pfffffffferninho írta: úgy bírom az ennyire elfogult és elvakult embereket akik olyan hülyeségeket írogatnak össze vissza hogy rossz nézni...
45-ből vonjuk ki tizet??? szted ibra ingyen játszik???![]()
előbb még azt írtad hogy semmit nem ér. vagy akkor most mégis ért valamit és azért nem ment el ingyen???És így legalább Eto'o nem ingyen ment el!
ibra 45+ hleb ami 7,5 ér szted (52,5) eto'o és ibra fizetése legyen ugyanakkora.hleb fizetését nem tudom de legyen 5 millió (47,5)
akkor még szokott lenni bőven ügynöki pénz is és ez bőven eléri a 9-10 milliót is de számoljunk 8-cal (55,5) és még 1-2 milliót még biztos hogy hozzá adhatunk egyéb okok miatt ami ha 1 millióval számolunk 56,5 millió euró úgy hogy az ügynöki pénzt plusz az egéb dolgokat is sztem "aluláraztam". és ez mind úgy hogy eto'o kerek 0 milliót ér...
Csak Gratulálni tudok ez a megfelelő szöveg a kis agykapacitással rendelkező madridisták számára Laughing![]()
![]()
![]()
köszi
de olyan jó számolgatni
úgy bírom az ennyire elfogult és elvakult embereket akik olyan hülyeségeket írogatnak össze vissza hogy rossz nézni...Ezredszerre is! Ibra 45+eto+Hleb kölcsönbe! Namost Eto'o-t nem tudtuk volna sehova eladni, a nyakunkon maradt volna, és akkor jövőre ingyen távozik, mert lejárt volna a szerződése! Plusz a lelátózásáért kapta volna a 10 misi fizetését, tehét ez kidobott pénz lett volna, ezért ez -10misi, Hleb kölcsön szerződésének értéke 7,5! Tehát 45-10+7,5=42,5, na annyit megért! És így legalább Eto'o nem ingyen ment el!
előbb még azt írtad hogy semmit nem ér. vagy akkor most mégis ért valamit és azért nem ment el ingyen???És így legalább Eto'o nem ingyen ment el!
Csak Gratulálni tudok ez a megfelelő szöveg a kis agykapacitással rendelkező madridisták számára Laughing
Csak Gratulálni tudok ez a megfelelő szöveg a kis agykapacitással rendelkező madridisták számáraBestbarca írta:Ezredszerre is! Ibra 45+eto+Hleb kölcsönbe! Namost Eto'o-t nem tudtuk volna sehova eladni, a nyakunkon maradt volna, és akkor jövőre ingyen távozik, mert lejárt volna a szerződése! Plusz a lelátózásáért kapta volna a 10 misi fizetését, tehét ez kidobott pénz lett volna, ezért ez -10misi, Hleb kölcsön szerződésének értéke 7,5! Tehát 45-10+7,5=42,5, na annyit megért! És így legalább Eto'o nem ingyen ment el!TOMMAS írta:Mindenkit szeretnék udvozolni az elso hozzászolásom alkalmával.Gratullálni szeretnék ibra LEIGAZOLÁSÁHOZ.Azt szeretném megírni nem kotekedésképpen,hogy az a Laporta egy idiota alak.Kedvenc cspatom a REAL de mivel ti vagytok a legnagyobb ellenfél feljottem hozzátok a forumba.Vissza LAporta ugyhoz bírálta a MADRIDOT,hogy mennyit kolt ehhez ti most kiattok ennyi pánzt egy csatárért aki szerintem ETO nál nem annyivl jobb mint az ára mit szoltok ehhez...
...
Ezredszerre is! Ibra 45+eto+Hleb kölcsönbe! Namost Eto'o-t nem tudtuk volna sehova eladni, a nyakunkon maradt volna, és akkor jövőre ingyen távozik, mert lejárt volna a szerződése! Plusz a lelátózásáért kapta volna a 10 misi fizetését, tehét ez kidobott pénz lett volna, ezért ez -10misi, Hleb kölcsön szerződésének értéke 7,5! Tehát 45-10+7,5=42,5, na annyit megért! És így legalább Eto'o nem ingyen ment el!TOMMAS írta:Mindenkit szeretnék udvozolni az elso hozzászolásom alkalmával.Gratullálni szeretnék ibra LEIGAZOLÁSÁHOZ.Azt szeretném megírni nem kotekedésképpen,hogy az a Laporta egy idiota alak.Kedvenc cspatom a REAL de mivel ti vagytok a legnagyobb ellenfél feljottem hozzátok a forumba.Vissza LAporta ugyhoz bírálta a MADRIDOT,hogy mennyit kolt ehhez ti most kiattok ennyi pánzt egy csatárért aki szerintem ETO nál nem annyivl jobb mint az ára mit szoltok ehhez...
1.Le se kellett volna írnod hogy real-os vagy már bocsi de meglátszik az prímit gondolkodásodbólTOMMAS írta:Mindenkit szeretnék udvozolni az elso hozzászolásom alkalmával.Gratullálni szeretnék ibra LEIGAZOLÁSÁHOZ.Azt szeretném megírni nem kotekedésképpen,hogy az a Laporta egy idiota alak.Kedvenc cspatom a REAL de mivel ti vagytok a legnagyobb ellenfél feljottem hozzátok a forumba.Vissza LAporta ugyhoz bírálta a MADRIDOT,hogy mennyit kolt ehhez ti most kiattok ennyi pánzt egy csatárért aki szerintem ETO nál nem annyivl jobb mint az ára mit szoltok ehhez...
Nem érted,h mit is szerettem volna,mert akkor nem írtad volna a második részt.Realista24 írta:Értem én hogy mit szeretnél, csak nem sikerül...mert nem vagyok barcás..ezáltal vevő a hülyeségre...De sztem ismét csak feleslegesen koptatom az ujjlenyomatomat,már írtad,h Te ilyen szinten nem tudsz gondolkodni...
Kérlek szépen mellőzd a reakciót,mert láthatóan más nyelvet beszélünk
(Bár amennyire korábbiak alapján is észrevettem a többség nálunk nem igazán szokta érteni,h mi a pálya veled... A hiba biztos a mi készülékünkben van )
Az a baj, hgoy ami nem úgy van, mint ahogy gondoljátok illetve elképzelitek azt már nem fogja a parabolátok....
noname írta:Lehet h cseppet se szép amit Perez művel, de azért nagyokat igazolt. Sztem idén mind a 2 csapat jól igazolt. A Real elhozta az olasz bajnokság egyik legjobbját, az angol bajnokság legjobbját és a francia bajnokság legjobbját.
Mi elhoztuk az olasz bajnokság legjobbját és talán a legtehetségesebb játékost a brazil bajnokságból.MOst egy kicsit félreteszem a Reallal szembeni mérhetetlen ellenszenvemet. Nagyokat igazolt a 2 csapat. Igen látványosat erősödött a spanyol bajnokság. CR,Kaka,Ibra- ezek közül CR és Kaka benne lesz az első 5ben az Aranylabda-szavazáson és kaka is benne lesz a top 15be, még ha rosszabb szezonja is volt. A spanyol bajnokság látványosat erősödött, ráadásul a Valencia valszeg meg tudja tartani a keretét, sőt, még lehet erősíteni is fog, az Atletico pedig úgyszintén egyben tudja tartani a keretét.
Jövőre azért már cseppet se lesz olyan gyenge a spanyol bajnokság mint idén. Nevekben sztem már veri is az angolt, hiszem se az MU, se a Cselzi, se a Pool, se a Arsenal nem lesz közel se olyan erős nevekben mint a Barca vagy a Madrid.
Értem én hogy mit szeretnél, csak nem sikerül...mert nem vagyok barcás..ezáltal vevő a hülyeségre...De sztem ismét csak feleslegesen koptatom az ujjlenyomatomat,már írtad,h Te ilyen szinten nem tudsz gondolkodni...
Kérlek szépen mellőzd a reakciót,mert láthatóan más nyelvet beszélünk
(Bár amennyire korábbiak alapján is észrevettem a többség nálunk nem igazán szokta érteni,h mi a pálya veled... A hiba biztos a mi készülékünkben van )
Ne irjunk olyanokat amikkel nem vagyunk tisztaban.Igen .200 millió kölcsönből. Talán Calderon nem ekkora spiller, h a bankok csak ugy adtak volna neki ennyi lét
csabimo írta:Igen .200 millió kölcsönből. Talán Calderon nem ekkora spiller, h a bankok csak ugy adtak volna neki ennyi lét. Ebben nagy Perez hogy vannak kapcsolatai, és elő tudja teremteni a zsét az ilyen transzferekhez...Realista24 írta: Perez jött és hozta a 3as pakkot. 1 hónapon belül.
Egyébként meg akárki akármit mond, ezeket az embereket kellett megvegye ahoz, hogy fel tudjátok venni a versenyt velünk, és a többi európai élcsapattal.
Szerintem is jó pár játékosuk a nyakukon marad Wink
ennyi erővel Laportat is emlegethetnéd, ő meg csak rólunk beszélt, hogy mennyit költünk, meg ez milyen gáz..most meg jön Ibra, ő sem aprópénzért..Perez azért nem beszél a fociról, mert mások se...Very Happy Mindig más a hibás... Olyan ez az arc mint a pápa... Tévedhetetlen...Very Happy
Szerintem is jó pár játékosuk a nyakukon maradzsoltman írta:Mi a vélemény Valdanó nyilatkozatáról aki azt mondta ,hogy addig nem vásáról senkit a Madrid amig nem ad el! A pénz fogyot el vagy túl sok a 30 játékos aki van még a keretben de sztem nehezen tudnak eladni játékosokat!
CS0ki írta:Azért vol viszonylag sok téma a pénzről, mert mindenki más ezzel jött! Ha senki nem szól egy szót sem, perez se kezdi el magyarázni, hogy ki miért mikor mennyi!De könyörgöm,legalább picit néha beszéljen a fociról is,elvégre ez egy futballklub,nem pénzmosó v bank
Hanem mondhatta volna nyugodtan, hogy hiányposztra jött mindenki. (mondjuk nem volt nehéz, kapuson kívül gyakorlatilag bárhova hozhattak volna embert...)
Most Te mégis mirőll beszélsz?A pénze cucc meg hogy hitel nem hitel már unalmas.... A kedvencem ebben a témában CSOKI aki az igazolások elején mindenkit oltott és olyanokat írt, hogy "ismerem az adósságunkat és az most kereken 0..."...stb. Aztán utána osztja az észt, hogy "igen hitel... De hogy kérhetitek számon hogy honnan volt a hitel? Nem értetek a válsághoz..." stb.Nem volt korábban bankhitelünk! A többi csapatnak tartoztunk. Mivel téma volt itt a fórumon, meg 400 milliós bank hitelekről volt szó, ezért írtam akkor, hogy az nem így van...CR-rel kapcsolatban lett hitel felvéve. Szóval nem tudom hol itt az ellentmondás, de igazán kifejthetnéd!