Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sose volt egy nagy szervező, de ma a bal oldalon én is félnék passzolni a Pedro-Max párosnak...Fecooo írta:mintha remegő lábakkal játszana, pontatlanul passzol, többnyire alibi passzokkal operál... bírom a mali játékost, de ma mintha félne a pályán lenni, mintha megbénította volna a tömeg...
Nálam is valahogyan így nézne ki a dolog, bár Ibrát a közeliekhez is oda lehetne engedni, hátha kiállnak páran a sorfalból.ozsimiki írta:Nálam a szabik sorrendje kb így nézne ki: (persze függ a távolságtól,mert a közelebbit egyértelmű,h Xavi,v Messi lője)
a távolabbiakat: Ibra,Alves,Toure,Keita
szntem a két Afrikai is sikerrel járna párszor.
Nem hinném, h kap majd lehetőséget szabadrúgásokra, pedig kaphatna, mert én nem vagyok elégedett, szabadrúgásokból kevés gólt szerünk. Alves rúgott már nagy szabi gólokat, de azért sokkal gyakrabban köze sincs még a kapuhoz sem. Xavit sem kéne erőltetni, nem rossz lövő, de vannak nála csapaton belül jobbak is. Messi mostanában kezd belejönni a szabadrúgásokba, ő mindenképp lehet az egyik potenciális lövő, de nehéz tüzelőknek is, mint pl. Keita, Ibra, Touré is kéne lehetőséget adni.kanty írta:Az egy dolog, h most igy találta el és lett belőle egy hatalmas gól. Nem hiszem, h ha tényleg annyira jól lőné akkor nem kapna több lehetőséget.herlius írta:Ha ilyen füstölgős szabikat tud, nem értem miért bízzuk folyton Dani Alves-re ezeket. Nem is emlékszem, hogy valaha is lőtt volna szabit Keita a Barca-ban. Egy próbát talán megérne, főleg, hogy ballábas pozícióra Messin kívül nem sok jelöltünk van. Azok meg ugye nem kimondottan hálószaggató lövések:)
Azzal egyetértek, h közbe-közbe löhetné ő is, de szerintem összességében Alves jóval hatékonyabb.
Sztem ezígy nem jó. Valóban néha variálni kellene a szabadrúgásokat,de nem ennyire. A szabadrúgást még a legnagyobbak sem lövik úgy, hogy 3-ból kettőt berúgnak éles meccsen, hanem mondjuk 5-6-7-ből egyet (nagyon forma függő, így ne a konkrét statba kössetek bele,de éves átlagban sztem még Beckhamnek sem volt jobb a nagy korszakában). Így,ha nagyon szétosztod a szabadrúgásokat, akkor ez a stat, vagy átlag egyértelműen romlik. Rosszabb lesz, mint,ha egy vagy max két játékos lőné őket.barca99 írta:Ebben a logikában csak az a hiba, hogy Henry elég jól lőtte a szabadrúgásokat az Arsenalban, itt (én) még egyre sem emlékszem. Pedig bizonyította, hogy jól lövi.kanty írta:Az egy dolog, h most igy találta el és lett belőle egy hatalmas gól. Nem hiszem, h ha tényleg annyira jól lőné akkor nem kapna több lehetőséget.![]()
![]()
Ha már úgyis offolok, megadom a módját.![]()
Tehát Henryval (néha Xavival) rúgatnám a közelieket, Alvessel, Ibrával, esetleg Touréval a távolabbiakat. De csak jobblábas szögből.
Balos szögből meg közelebbről Messivel, távolabbról meg Keitával.
Amik meg nem közvetlen mennek kapura, csak be kell ívelni a sűrűbe, ott meg szintén jobbos szög Xavi, balos meg Messi.
Ebben a logikában csak az a hiba, hogy Henry elég jól lőtte a szabadrúgásokat az Arsenalban, itt (én) még egyre sem emlékszem. Pedig bizonyította, hogy jól lövi.kanty írta:Az egy dolog, h most igy találta el és lett belőle egy hatalmas gól. Nem hiszem, h ha tényleg annyira jól lőné akkor nem kapna több lehetőséget.
Az egy dolog, h most igy találta el és lett belőle egy hatalmas gól. Nem hiszem, h ha tényleg annyira jól lőné akkor nem kapna több lehetőséget.herlius írta:Ha ilyen füstölgős szabikat tud, nem értem miért bízzuk folyton Dani Alves-re ezeket. Nem is emlékszem, hogy valaha is lőtt volna szabit Keita a Barca-ban. Egy próbát talán megérne, főleg, hogy ballábas pozícióra Messin kívül nem sok jelöltünk van. Azok meg ugye nem kimondottan hálószaggató lövések:)
Azért ez a torna olyan Afrikának, mint nekünk a EB. De az igaz, hogy nem kéne 2 évente, és pláne nem a vb-évében és nem a szezon közben.Mikaos írta:Nagyon jó! Egy ilyen ötödrangú torna eredménye lényegtelen. (Persze neki nem, de számomra ez a torna csak a bajok forrását jelenti, a felesleges sérüléseket, s a felesleges távollétet).
De itt a Barcában szükség van rá, főleg, hogyha Busquets hiányozni fog a hétvégén (meg amúgy is).
Hatalmas gólt vágott szabadrugásból. Ki se nézném belőle, h ilyenekre is képes.Talma írta:Keita gól Malawi ellen a 3. percben, hozza a szokásos jó formáját.
Az egy dolog, hogy gól, de mekkora! Te jóóóó éééég! Ilyen gólt csak a legnagyobbak tudnak ragasztani. És ő kétségtelenül a Mali válogatott legjobbja!Talma írta:Keita gól Malawi ellen a 3. percben, hozza a szokásos jó formáját.
Azért Xavi, Messi, Alves, Ibra mellett nehéz nem jól rejtegetni. Henry is varászlatosan lövi, de őt se nagyon láttam még labda mögött.katalunya írta:Jól játszott most,és ezen a meccsen kiderült,milyen jól lövi a pontrúgásokat...Szenzációs,ezt eddig rejtegette