Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Unitedban azért nem apró párost alkot Ferdinand és Vidic. Cáceres pedig milyen csapatban játszott? Fantasztikus csapattársai voltak. Attól még jó játékos, csak nekem amit eddig mutatott az gyenge volt. Nyilván más igényeink vannak/lehetnek. Jah és Pep se olyan hülye a focihoz, meg kell nézni ki játszott többet.Zsolti írta:Mondjuk talán nem véletlen az,hogy a tavalyi csapatában a legjobb játékosnak választották,meg a fél liga őt akarta leigazolni.
Pique meg nem kellett Ferginek,aki azéárt nem olyan hülye a focihoz,és mondjuk nem fetétlen akar megtartani egy átlagos védőt...és elpasszolja 5 milláért..ha olyan raj lenne,akkor nyilván még mindíg a junájtidben focizna...
Plussz Piké' már itt is bebizonyította párszor,hogy egy szerencsétlen,földön katasztrófa amit csinál..fejjel még oké.
Lol. Hogyan? Miért?Zsolti írta:Pique meg Caceres között valóban minőségi a különbség..Martin javára!![]()
Majd ha megkapja Caceres a lehetőséget Peptől ki is fog ez derülni...
Igazad van ebben, poénnak szántam. Szerintem viszont ennyi idősen ilyen megbízható védőt találni mint Gerrard, sokkal kevesebb pénzért, az egyik legjobb igazolásunk volt. Bőven meg lehet ítélni még Cácerest a szezon végéig, meg kapja majd a lehetőséget. szerelni nagyon jól tud, de majd térjünk vissza a témára a meccs után. De Piqué előtt eddig le a kalappal.Etooka írta:Mivel nem játszott, ezért szintén azt sem tudhatjuk, hogy jobb-e, mint Piquelluisllach89 írta:Jó be kell látnom nem játszott annyit. Viszont azt ne mondjátok h jobb mint Piqué... A pontos előreívelésről meg annyit, meg kell nézni Piquének mennyi hosszú passza volt és milyen pontosak. A Benidorm meg aztán 1 brutál csapatTermészetesen mindenkit szeretek a keretből, dehogy (tudom h nem az ő hibája) vkiért ennyi pénzt kifizessünk... Van még ideje bizonyítani és nagyon szeretném ha megtenné, de meg lehet majd nézni ki lesz tovább a klub játékosa.
![]()
Egy játékos pontos passzaihoz meg semmi köze sincs az ellenfél játékerejéhez...
Hát én nem gondolnám, hogy valóban távozni fog. Nem azért adtunk érte annyit, hogy egy múlva eladjukmrmonster írta:...sztem jövőre távozik, ha nem ő, akkor Milito. Még rotálásnál sem fognak játszani, ha a másik három köz.védőnk egészséges.
Mivel nem játszott, ezért szintén azt sem tudhatjuk, hogy jobb-e, mint Piquelluisllach89 írta:Jó be kell látnom nem játszott annyit. Viszont azt ne mondjátok h jobb mint Piqué... A pontos előreívelésről meg annyit, meg kell nézni Piquének mennyi hosszú passza volt és milyen pontosak. A Benidorm meg aztán 1 brutál csapatTermészetesen mindenkit szeretek a keretből, dehogy (tudom h nem az ő hibája) vkiért ennyi pénzt kifizessünk... Van még ideje bizonyítani és nagyon szeretném ha megtenné, de meg lehet majd nézni ki lesz tovább a klub játékosa.
Valoszinüleg nem ő lesz jobb hátvéd de kezdő lesz biztos!!!MichaaBee írta:Nagyon meg lennék lepődve, ha a Mallorca ellen nem a kezdőben találná magát! Jelen állás szerint 4 ép, egészséges védőnk van (-Alvés): Márquez, Puyol, Abidal, Cáceres. Falnak mennék, ha nem ő lenne szombaton a jobbszélső!
5 percet néztem a Beindorm elleni, hazai meccsből, azalatt 3 pontos ívelése volt az előre játékban...lluisllach89 írta:Így hogy Piqué pihen, legalább Cáceres megkaphatja a lehetőséget, bár Piqué nem kevéssel jobb védő szvsz. de remélem h most Martinban pozitívan kell hogy csalódjak. Mert támadásépítésben nagyon gyenge volt idáig.
1 meccset kivéve, maximális teljesítményt nyújtott és a csapat egyik legjobbja volt. Te mit néztél?lluisllach89 írta:Így hogy Piqué pihen, legalább Cáceres megkaphatja a lehetőséget, bár Piqué nem kevéssel jobb védő szvsz. de remélem h most Martinban pozitívan kell hogy csalódjak. Mert támadásépítésben nagyon gyenge volt idáig.
Teljesen jogos!bali 15 írta:Jó hogy néhányan fikázzák hogy nem bizonyított.
Szegény még csak lehetőséget sem kapott.
ja-ja, puyol kimehet balszélre, alvés jobbra, és meg is van a tökéletes védelemThe10 írta:Hidd el nekem, Piqué és Cáceres egy-két év múlva ideális belső védőpáros lesznek. Piqué kicsit lassú, de remekül fejel és nagyon jók a hosszú indításai, Cáceres kicsit gyengébb az előre játékban, viszont gyors, agresszív és hihetetlenül jól szerel a földön. Ha összeszoknak, tökéletesen kiegészítik majd egymást.gekkodan írta:Tegnap megmutatta, hogy mennyivel jobb védő, mint Piqué... Nem véletlen volt 3x annyi pénz.
Kiábrándítóbb viszont, hogy a spanyol ennek ellenére 3x annyit játszik nála.