Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az idei legjobbja 19,67 voltd.OR írta:te jó ég mit futott Bolt19:30!!! úgy, hogy 20:05 volt az idei legjobbja. elképesztő ez a srác, fantasztikus!
és holnap lesz 22 évesjó kis szülinapi ajándék: 2 arany, 2 világcsúccsal
Tényleg elég idegesítő! Tegnap valami szörf döntő volt, hát ki nyert? Egy kínai...szörfbe...LG írta:Jé, ping-pong megy az m1-en, a magyar csaj vmi kinai-amerikaival játszik...egy pár év mulva télleg mindent a kinaiak fognak megnyerni, mert a többbi ország sportolói is mind kinaiak lesznek
jaaa, elnézést.menczel írta:
nem ronalidnhot irt hanem RONALDO. tudod a CÉ
Jeeeee ez már bizony egy jó hir. mondjuk megérdemli, jo biro kifejezetten. remélem a bl-ben is fontosabb szerepet fog játszani.Varga Tamás írta:Az olimpiai labdarúgó-torna döntőjét, az argentin-nigériai meccset szombaton a magyar Kassai Viktor vezeti.
Gratulálunk Neki!
Hatalmas sportdiplomáciai siker!
nem ronalidnhot irt hanem RONALDO. tudod a CÉchi omega írta:nem értem ezen mi az álom, meg a nem valós. leszámítva azt, hogy messi nem sérül le, a többi így lesz: messi jól fog játszani, ronaldinho meg pocsékul. legyengül a játéka? legyengült az már rég.MichaaBee írta:itt a bolond elképzelésem: Messi megnyeri az Olimpiát, és király formában játszik egész évben, nem sérül le, míg Ronaldót végig fájdalmak gyötrik, és legyengül a játéka, inkább bulizik, mint edz, és Messi megnyeri az Aranylabdát
szép álmok, de nem valósak. mindenesetre, h ne térjek el az Olimpiától, remélem, h nyernek az argentínok, elvégre ezért engedtük el Messit.
az aranylabda le van szarva.
A csajok már a 4között voltak,és a döntőért játszottak a hollandokkalVIII.Henrik írta: Vizilabda: csak egy szimpla szurkolóként a 4 közé vártam őket, már csak azért is, mert már megverték a hollandokat korábban.
Ki ír ilyeneket, hogy ez a felnőtt keret?albicelesteX írta:Látom savanyú a szőlő a "braziloknak"!!!![]()
![]()
Jó lesz ez az olimpia arany érem!Ha most a brazilok mentek volna tovább akkor meg a celesao fanok örülnének!Ez egy ennyi!Ha annyira nem érdekes,értékes cím ez akkor Ronaldinho meg a többi brazil miért rinyált?Jó nem egy VB de igenis Nívós dolog!Az meg hogy az argentinoknak ez felnőtt keret ezzel vitatkoznék!De egy nagyon jó nemzedék van most ott!Szinte minden posztra van egy egy fiatal tehetséges játékos!Ezekhez párosul majd még a rutin és jó lesz 2010!!!!!
nem értem ezen mi az álom, meg a nem valós. leszámítva azt, hogy messi nem sérül le, a többi így lesz: messi jól fog játszani, ronaldinho meg pocsékul. legyengül a játéka? legyengült az már rég.MichaaBee írta:itt a bolond elképzelésem: Messi megnyeri az Olimpiát, és király formában játszik egész évben, nem sérül le, míg Ronaldót végig fájdalmak gyötrik, és legyengül a játéka, inkább bulizik, mint edz, és Messi megnyeri az Aranylabdát
szép álmok, de nem valósak. mindenesetre, h ne térjek el az Olimpiától, remélem, h nyernek az argentínok, elvégre ezért engedtük el Messit.
Én meg remélem hogy arannyal tér majd vissza...mert azért utazott elRonal.10 írta:Nigéria remélem elkeni messiék száját!!!!!!!!!!